Help!!!!!!!! Servodirectie defecta, pompa sau senzor?
-
46rossi
- Numar Inmatriculare: Hd40RLA
Re: Help!!!!!!!! Servodirectie defecta, pompa sau senzor?
@alexc4: hai ca iti explic, avand motor 2.0 hdi identic cu 407 la c4 e mult mai inghesuit si nu se poate da jos turbina decat daca se da jos puntea fata, asta inseamna vreo 4 ore de lucru....la pompa se servo nu e numai o ora si jumatate de manopera......in total pompa si turbo lucreaza cam 5,5-6 ore si pretul unei ore de manopera e 70 de lei fara TVA....astea sunt preturile la peugeot.
Cat despre cautarea in alta parte noi in judetul Hunedoara nu avem reprezentanta citroen, doar peugeot, iar alte ateliere la care am fost au zis ca nu se baga la citroen.....skoda, opel, ateliere private, nimeni nu se baga la citroen ca au zis ca e multa electronica si ca sunt pacatoase si nu au softuri si nu se baga....deci nu am unde sa o repar in alta parte si trebuie sa o repar ca am nevoie de masina.
Cat despre cautarea in alta parte noi in judetul Hunedoara nu avem reprezentanta citroen, doar peugeot, iar alte ateliere la care am fost au zis ca nu se baga la citroen.....skoda, opel, ateliere private, nimeni nu se baga la citroen ca au zis ca e multa electronica si ca sunt pacatoase si nu au softuri si nu se baga....deci nu am unde sa o repar in alta parte si trebuie sa o repar ca am nevoie de masina.
-
dimabogdan
Ce boi...are multa electronica.Nu are nici mai multa nici mai putina decat Vw sau Skoda, sa fim seriosi, aia-s niste folcloristi tampiti.Cauta ( pe CitroClub- sper sa nu ma bata adminii)si sigur vei gasi persoane care repara casete de directie si scapi oricum muuult mai usor.
Si apoi, esti la 2 pasi de Rm. Valcea, fa un drum pana acolo.
Si apoi, esti la 2 pasi de Rm. Valcea, fa un drum pana acolo.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
daca te uitai in semnatura vedeai ca am acelasi motor ca al tau.
acum 2 luni am avut probleme cu egr care la fel este f incomod de demontat dar daca stii la cine sa mergi il da jos fara sa il vada e suficient sa ii ajunga mana pana acolo. in ploiesti iti pot recomanda 2 mesteri buni sau cum zice colegul la Valcea e foarte bine.
Bafta cu masina
acum 2 luni am avut probleme cu egr care la fel este f incomod de demontat dar daca stii la cine sa mergi il da jos fara sa il vada e suficient sa ii ajunga mana pana acolo. in ploiesti iti pot recomanda 2 mesteri buni sau cum zice colegul la Valcea e foarte bine.
Bafta cu masina
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
-
46rossi
Multumesc tutror pentru sfaturi. Vin cu o completare, am gasit azi un meserias care repara pompe de servo si mi-a zis ca el sigur o poate repara (asta dupa ce a vazut pompa), a zis ca ii schimba semeringul ala spart si repara electronica la ea ca de asa ceva se ocupa, imi da si garantie si in loc sa ma coste 2640 de lei la reprezentanta, aici ma costa undeva la 800 de lei...maine ma duc sa o demonteze....sa vedem ce iese.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Ai vazut ca nu e dreaq asa negru 
-
46rossi
Pai stii cum e de la unu la altu mai aflii numere de telefon si asa am dat de omu asta.....pana la urma sper sa fie bine.
-
46rossi
Gata, am rezolvat problema cu servo, am gasit un meserias care mi-a reparat partea electronica (era bushita), si mi-a schimbat semeringul pe unde pierdea ulei pompa......am reusit sa rezolv problema cu 600 de lei in loc de 2600 cat era la reprezentanta
, mai o problema la turbo (ceva cu senzorul), si la filtru de particole ii trebuie o regenerare.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ptr regenerare mergi si tu la vreo 3000 rot/min pe autostrada... 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
46rossi
Da merci pt raspuns doar ca de la mine din Hunedoara pana la autostrada am vreo 120 de km, la Sibiu cred ca e cea mai apropiata.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
sau poti sa mergi la cineva cu tester si sa ii faci o regenerare fortata.
vezi ca usor usor o scoti la capat fara sa cheltui sume astronomice.
bafta
vezi ca usor usor o scoti la capat fara sa cheltui sume astronomice.
bafta
C4 VTS 2.0HDI black
-
46rossi
Asa este alexc4, cu rabdare si cu ateleriul potrivit o scot la capat
, suntem romani, o scoatem noi la capat pana la urma.
-
dimabogdan
Ai vazut ca te enervasi degeaba? 
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
46rossi
Cuma sa nu ma enervez cand aia de la reprezentanta voiau sa imi dea o gaura de aproape 1000 de euro...bine ca nu m-am grabit sa o repar la ei 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La oricare alt service te duceai sareai din schema cu banii, daca inlocuiai piesa si nu doar o reparai!
Dar poti detalia ce inseamna 1000 de EUR ? Pompa era 2600, restul pana la 4400 ce reprezinta?
Dar poti detalia ce inseamna 1000 de EUR ? Pompa era 2600, restul pana la 4400 ce reprezinta?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
mai are ceva si pe la trubina ...46rossi scrie:@alexc4: hai ca iti explic, avand motor 2.0 hdi identic cu 407 la c4 e mult mai inghesuit si nu se poate da jos turbina decat daca se da jos puntea fata, asta inseamna vreo 4 ore de lucru....la pompa se servo nu e numai o ora si jumatate de manopera......in total pompa si turbo lucreaza cam 5,5-6 ore si pretul unei ore de manopera e 70 de lei fara TVA....astea sunt preturile la peugeot.