I-am stricat sau nu aspectul? :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Re: I-am stricat sau nu aspectul? :D

Mesaj de Cosma Adrian »

Sigur i-ai stricat aspectul! Poti gasi destule alte locuri mai bune pt montajul lor decat cel gasit de tine. Eu cred ca l-ai gasit cam pe cel mai prost dintre ele, pt ca arata... :pottytrain2:
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

nu-mi place.

ce ai pus tu acolo este o chestie dreptunghiulara pe o zona curbata...

de ce nu ai facut invers? prima data intrebi pe forum si apoi tai cu cuterul?
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Praf.Se vede exact ca la cei care isi "tunau " Daciile cu tot felul de briz-brizuri.Parerea mea e ca daca tot vroiai sa faci ceva cu gust, modificai lacasul mastii proiectorului, si puneai orizontal (poate chiar vertical, ca la 508 RXH) 1 sau 3 DRL-uri.Orice altceva mi se pare tiganie pe fata.Dar...masina ta, regulile tale :hi
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Imagine

Ce ziceti? Cum ar arata un DRL de forma asta? Ma gandesc ca ar urmari cat de cat linia farurilor. Acum nu stiu cat de dificil (imposibill) este de realizat.
Aici ne ajuta Tomita :)
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

nu e rea ideea. Mie mi se pare mult mai ok daca s-ar baga cate o banda de leduri in fantele de jos (in rand cu numarul de inmatriculare). Benzi/bare/tuburi flexibile sau nu cu leduri, la orice dimensiune se gasesc pe tme cu sacu si n-ar mai trebui decat inchis cu un plexic transparent fix pe forma fantelor si ar arata foarte bine.
oricum day light astea n-au nici un rol functional real, doar sa te vada lumea in trafic ... cica ... asa ca nu cred ca ar fi un impediment ca sunt asa jos.

Nici unde a pus el initial nu e rau, dar nu cu chinezarii d'alea ci inlocuit bandourile cu totul cu altele facute (fibra poate) cu leduri integrate.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

cpv_13 scrie:Imagine

Ce ziceti? Cum ar arata un DRL de forma asta? Ma gandesc ca ar urmari cat de cat linia farurilor. Acum nu stiu cat de dificil (imposibill) este de realizat.
Aici ne ajuta Tomita :)
Eu zic ca ai putea sa continui si in partea superioara, spre centru.Dar in cazul asta proiectoarele nu mai au rol estetic si ar trebui indepartate si modificata toata masca, ca sa iasa ceva frumos.Cam ca la 308.Sau o modificare radicala a la 508 RXH, care mi se pare mai mult decat OK.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

pana nu faci asa ceva barii nu cred ca gasesti o pozitie care sa arate impecabil.
apropo...bara va intra la vanzare very soon....

ImagineImagineImagine
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
siempre

Mesaj de siempre »

Ok... Multumesc pentru parerile voastre, le accept, altfel nu deschideam un astfel de topic. Am inteles ca cele mai multe pareri sunt contra :) In regula, i-am stricat aspectul.

M-am gandit unde sa le montez, dar ca solutie ieftina si rapida acolo am considerat cel mai potrivit loc; sub far, mai ales noaptea se vede bine fiind pozitionat chiar sub faza scurta, in realitate eu cred ca ideea mea de a le pozitiona acolo e ok, doar ca ar trebui sa ma gandesc la o adapatare mai fireasca, recunosc insa ca lucrarea nu e finisata, decupajul e de amator.
As putea totusi sa scot bandourile, sa le maresc gaurile si sa le finisez cu fibra astfel incat sa inglobeze DRL-urile sau ca solutie ieftina sa caut niste benzi cromate care sa mearga dealungul proiectorului pe lungimea farului.

Mai jos poze cu ideile pe care mi le-ati zis, dar pe care nu am vrut sa le adopt:

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Mar Iun 12, 2012 3:03 am de către siempre, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
siempre

Mesaj de siempre »

Imagine

Imagine

Imagine
siempre

Mesaj de siempre »

Imagine

Cel mai mult mi-a placut ideea asta:

Imagine
ferrarienzogumball
Numar Inmatriculare: 6510 GCX

Mesaj de ferrarienzogumball »

Yo le am puse cum apar in pozele de mai sus :wink:
Dak vrei niște lumini de zi sa arate bn, uitate la pozele astea:

Imagine[/url]

Imagine[/url]

Imagine[/url]

Sunt diurnele de la C4 Picasso nou. Sa nu îți treacă prin cap sa te duci la Citroen sa intrebi cât costa, k faci infarct akolo, așa l îți zic eu prețul, 240€ 1, adik 480€ amandoua :wink:
Salut
ImagineImagine
Citröen C4 Coupe VTR Blanco Blanquise con techo panorámico,llantas krakatoas blancas,RT5,angels eyes negros,pilotos led's ahumados,diurnas homologables,pomo DS3 blanco,doble cola escape,etc
ferrarienzogumball
Numar Inmatriculare: 6510 GCX

Mesaj de ferrarienzogumball »

Aici ai poza cu diurnele

Imagine[/url]

Imagine[/url]
ImagineImagine
Citröen C4 Coupe VTR Blanco Blanquise con techo panorámico,llantas krakatoas blancas,RT5,angels eyes negros,pilotos led's ahumados,diurnas homologables,pomo DS3 blanco,doble cola escape,etc
siempre

Mesaj de siempre »

super misto, dar eu am investit maxim 35 de euro pe amandoua cu totul :)) normal sa nu iasa ca de fabrica :D
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Frumos dar nu prea C4-ul negru cu DRL de Picasso, pe langa faptul ca pretul e nejustificat, sunt aiurea integrate, strambe si daca vrei sa renunti la ele vei mai avea niste fante foarte inestetice.Cea mai buna alegere mi se par cele de la Philips, in jur de 450-500ron cele cu 5 leduri si cam asa arata
Imagine
Iar ca si pozitie de montare ideal mi se pare deasupra proiectoarelor, fixate pe capacele acestora fara a afecta bara...
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

siempre scrie:super misto, dar eu am investit maxim 35 de euro pe amandoua cu totul :)) normal sa nu iasa ca de fabrica :D
asa cum le ai tu montate acum pe masina, am vazut si la noul berlingo. cam in acelasi loc, doar ca sunt integrate ceva mai ... estetic.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”