jurnal de bord ms 11 dns

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
fartnold
Numar Inmatriculare: ms11dns

Re: jurnal de bord ms 11 dns

Mesaj de fartnold »

multumesc.incerc sa o intretin ca la carte daca tot o hamalesc.
probabil tre sa i pun un lexia sa vad. ma gandeam eu ca nu se poate dar ma gandeam daca pot sa leg firele in serie...
fartnold

Mesaj de fartnold »

salutare
am trecut de 100.000 km si am 2 probeleme:
1. am schimbat ambreajul fara volanta si am pus un sachs, dar este f tare pedala si ma intreb de ce. ambreajul nu e bun, arcurile de pe placa sunt tari? pot sa fac ceva sa fie mai moale pedala?
2. pe puntea spate am niste zgomote ingozitoare la trecere peste denivelari.se aude ceva de genul fier pe fier, dar f pronuntat. am intele ca suspensia este rigida , dar chiar asa? sa fie telescoape, sa fie bucsele de punte? ce sa fac?
astept pareri si indrumari. multumesc
fartnold

Mesaj de fartnold »

nimeni si nimik?
\
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Spune-mi si mie de navigatia aia, aftermarket, cum e, se aude bine, se vede bine ziua displayul, probleme ceva cu ea, GPS ruleaza repede, corect ??? Cateva detalii, te rog, daca se poate. Aaaa, si cat te-a costat? Ms mult! :hi
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Iti raspund dar nu te lamuresc.
1. daca ambriajul e mai tare ca si cel vechi nu mi se pare normal. De ce ?! In afara ca sint arcurile prea tari la placa de presiune nu imi dau seama ce ar putea fi. Sa zicem ca erau mult decalite arcurile vechi incit nu mai opunea multa rezistenta nu mai debreia si nu cred ca ai avut simptomul asta. Daca cilindrul receptor nu s-a schimbat nu e din cauza lui. Ghidajul rulmentului de presiune chiar daca nu ar permite o culisare lina ar face zgomot la ambreiere-debreiere dar nu ar opune atita rezistenta. Si mai e si subiectivitatea. Cit de tare se apasa ?! Greu de raspuns. Compari cu ce ?
2. multi s-au plins la zgomote ciudate la puntea spate. Nu am avut niciodata ocazia sa aud un astfel de zgomot. A mea e Entreprise si suspensie spate diferita, probabil de aia nu face zgomote anormale, DAR tot e zgomotoasa. E un zgomot normal pt o masina foarte prost antifonata cum e si C4.
Sper ca vag macar sa te fi lamurit.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mikepop
Numar Inmatriculare: OT05AMP

Mesaj de mikepop »

Legat de bucsele de la puntea spate le-am cumparat eu si urmeaza sa le schimb in vreo 2 saptamani, in speranta ca se mai amelioreaza din zgomotul puntii spate. O sa scriu si aici dupa ce le voi schimba.
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007 Imagine
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
fartnold

Mesaj de fartnold »

multam vlad.
cu ambreajul asta e. astept sa se duc asta si urmatorul am sa iau un valeo. am facut o comparatie cu un ambreaj al vecinului care are tot c4 si este mult mail moale.
fartnold

Mesaj de fartnold »

vlad
daca antifonez spatele oare scap de ceva din zgomot? in principiu ar trebui sa diminueze un pic zgomotul. am sa ma interesez cam cat m ar costa afacerea.
colac peste pupaza azi mi s a dus simeringul de la axul cu came....nu inteleg de ce . distributie jos.....
fartnold

Mesaj de fartnold »

mikepop
astept cu maxima nerabdare sa vedem ce ameliorare va fi cu bucsele noi.
fartnold

Mesaj de fartnold »

legat de navigatie:
display ok, ecranul tactil cateodata trebuie sa apesi destul de serios sa ia comanda dar nu e ceva suparator, dar nu stiu cat mai rezista. ca si acuratete a sunetului sa nu te astepti ca sa fie jbl sau sony xplod. inainte de navigatie am avut un sony si se auzea mult mai clar. in rest navigatia e foarte ok, tot felul de chestii pe care eu nu le am descoperit inca. probabil ca si calitatea sunetului se poate regla , dar eu n am gasit de unde , poate trebuie sa mai sap. are tot felul de iesiri si pt ce ti trebuie si pt ce nu ti trebuie, eu unul mi am pus camera pt marsarier si e f cool. iti poti pune internet,tot felul. eu zic ca una peste alta isi merita banii, e o chestie chinezeasca habar n am ce firma... si m a costat 1500 ron + 250 ron camera marsarier
daca ma vrei ceva detalii scrie mi si ti spuncu cea mai mare placere
fartnold

Mesaj de fartnold »

salutare
imi da cineva vreo idee ce amortizoare sa cumpar pentru spate. as vrea ceva mai moi ca astea originale sunt foarte dure
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Cauta unele pe ulei. Cele pe gaz sunt mai rigide prin constructie. Vezi poate gasesti ceva aftermarket pe ulei.

Sent from my GT-I9300
fartnold

Mesaj de fartnold »

am gasit kayaba pe gaz si pe ulei nu stiu cum sunt alea. pe ulei simplu nu cred ca se mai fabrica
fartnold

Mesaj de fartnold »

mikepop scrie:Legat de bucsele de la puntea spate le-am cumparat eu si urmeaza sa le schimb in vreo 2 saptamani, in speranta ca se mai amelioreaza din zgomotul puntii spate. O sa scriu si aici dupa ce le voi schimba.
ti ai schimbat bucsele?
fartnold

Mesaj de fartnold »

Salutare. Ma ajuta cineva cu un pont de unde as putea cumpara ochelarii care vin pe forurile de ceata la face lift?
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”