...~ vtr ice pack
http://www.citroen.ro/model.php/promoti ... e_Pack.php
cat costa un C4 ?
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
hai sa lasam vrajeala cu marketingul. ca daca ar fi asa, nimeni nu ar fi destul de taun s piarda profit la noi in tara. vinde la acelasi pret ca in afara si castiga mai mult. dar nu , ei sunt oameni onorabili care respecta clientul roman, si au grija ca daca sunt costurile mai mici acestea sa se reflecte si in pretul de vanzare
pfai ce noroc pe noi, romanii.
-hai sa o lasam balta. pot sa compar la vw golf. cineva s-a intors cu un 1.4 fsi care nou in .de a fost 19k euro. cu echiparile respective, ar fi undeva putin mai jos ca pret la noi, dar fratele meu, nu se compara montajul. plus ca acolo iti ofera kit de reparat rotile, nu roata de rezerva.
-un ex strict la subiect. cand am fost la ultima intalnire la buc unii earu nedumeriti cu capacele de plastic din compartimentul motor. adica eu si altii avem totul capsulat pe acolo, iar altii tot cu echiparea asta de promo au lipsuri.
-inca ceva. la honda, unele civic vin cu set de reparat rotile sparte, iar altele vin cu roata re rezerve. si il intreb pe dealer care-i faza. el ca e la loterie. pai plm se vede clar diferentiere, si cel cu set de reparat rotile sunt mai bine inchegate...nu e o teorie a cospiratiei pt ca au fost dovedite astfel de faze. de aia am si io boala pe marcile europene (se spurca cu astfel de magarii cu masini de calitate inferioara [picate la ctc si refurbished din fabrica] vandute in .ro. o masina produsa in .jp sigur nu va suferi de astfel de lucruri, pt ca ei se adreseaza pietei europene in general, si nu stiu in ce tara va ajunge o masina sau alta
-hai sa o lasam balta. pot sa compar la vw golf. cineva s-a intors cu un 1.4 fsi care nou in .de a fost 19k euro. cu echiparile respective, ar fi undeva putin mai jos ca pret la noi, dar fratele meu, nu se compara montajul. plus ca acolo iti ofera kit de reparat rotile, nu roata de rezerva.
-un ex strict la subiect. cand am fost la ultima intalnire la buc unii earu nedumeriti cu capacele de plastic din compartimentul motor. adica eu si altii avem totul capsulat pe acolo, iar altii tot cu echiparea asta de promo au lipsuri.
-inca ceva. la honda, unele civic vin cu set de reparat rotile sparte, iar altele vin cu roata re rezerve. si il intreb pe dealer care-i faza. el ca e la loterie. pai plm se vede clar diferentiere, si cel cu set de reparat rotile sunt mai bine inchegate...nu e o teorie a cospiratiei pt ca au fost dovedite astfel de faze. de aia am si io boala pe marcile europene (se spurca cu astfel de magarii cu masini de calitate inferioara [picate la ctc si refurbished din fabrica] vandute in .ro. o masina produsa in .jp sigur nu va suferi de astfel de lucruri, pt ca ei se adreseaza pietei europene in general, si nu stiu in ce tara va ajunge o masina sau alta
Ultima oară modificat Mar Mai 29, 2007 1:43 pm de către Tomita, modificat 1 dată în total.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
A lu dumiflo are kit....a fost castigator la loterie inseamna 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
nu nu nu ... kitul e optiunea mai buna 
in strainatate asa se ofera, sau cel mult roata din aia subtire. numai noi suntem taranii sa ne caram o roata fullsize in portbagaj. apropo
am vazut pe strada cea mai tare faza.
un polo mai vechi avea TOATE rotile din alea subtiri
parca mergea pe roti de bicileta, si era masina plina...un taran care a luat masina de la vreun bisnitar....eram cu un coleg si ne uitam ca la urs
m-am invartit in jurul aluia cu masina ca nu-mi venea sa cred...4 roti subtiri

in strainatate asa se ofera, sau cel mult roata din aia subtire. numai noi suntem taranii sa ne caram o roata fullsize in portbagaj. apropo
un polo mai vechi avea TOATE rotile din alea subtiri
Led there b:LIGHT
-
shomoyoque
T.rac3Er scrie:nu nu nu ... kitul e optiunea mai buna
un polo mai vechi avea TOATE rotile din alea subtiri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
parca mergea pe roti de bicileta, si era masina plina...un taran care a luat masina de la vreun bisnitar....eram cu un coleg si ne uitam ca la urs
![]()
![]()
m-am invartit in jurul aluia cu masina ca nu-mi venea sa cred...4 roti subtiri
![]()
![]()
Da mah...da avea VolksWagen....?!?1 Avea!!!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp