Cu marca Dacia ?
Cu calitatea Dacia?

Imi pare rau sa te dezamagesc, nu e nici o legatura intre motoarele din WRC si cele de strada.Juliu scrie:Prin urmare ar trebui sa apreciem Citroen care a modificat la extrem motorul disponibil de pe VTS si a castigat vreo trei campionate mondiale cu el.![]()
Sau DS3 WRC, acelasi lucru pentru 1.6 thp.

Voila! 'parerea unui organ competent' si cred ca nemti au mai vazut masini :cisu scrie:Nuuu, nu eu. Dar tu spuneai, ca eu sunt in opozitie, deci trebuia sa fiu in opozitie in raport cu ceva, care e in pozitia normala! Adica eu sunt defazat, in raport de ala care e pe faza! Deci tu cu parearea ta, nefacand opozitie, spre deosebire de mine, esti cel care detine adevarul absolut!
Compara Dusterul si in general marca Dacia cu orice alta marca de masini si vezi rezultatul! Poate nici Geely sau Tata nu sunt mai jos...
Daca vrei adevarul (aproape) absolut, faci un sondaj de opinie sau iei un clasament oficial al unui organ competent si autorizat in domeniu.
Parerea mea e parerea mea, si mi-oi schimba-o cand Dusteru' o avea macar 4 stele la Euro NCAP, si se va putea compara la design, calitate materiale si dotari, fiabilitate, rezistenta la stres, macar cu un Hyundai Tucson, o Kia...nu zic de marcile de masini adevarate (nici macar de Koleos sau quashqai).