Mi-am facut timp si am ajuns cu masina in service (unul de "cartier").
Le spun eu de zgomotul din volan la rotatie (un tacanit - nu cel dintre volan si scaun).
Primul raspuns - verificati flansele de la amortizor. se apuca de treaba si dau jos amortizorul de pe dreapta, verifica flansa - e totul ok.
La demontare au sesizat un joc in bieleta antiruliu - trebuie schimbata.
Dupa ce au pus amortizorul la loc, au zis sa dam o tura cu ea ca nu sesizeaza de la ce-ar putea fi zgomotul... revenim in garaj si cheama un mecanic sa verifice manual jocul din bieleta de directie / cap de bara stg - al doilea verdict bieleta de directie stg trebuie schimbata.
fiind sambata a ramas sa revin luni si-mi comanda ei piesele.
zis si facut luni duc masina in service, se apuca de treaba - desfac bieleta stg si surpriza cea noua (febi parca) era mai scurta.. acum nu stiu daca au comandat ei piesa gresita sau nu.
intrun final mi-au zis ca bieleta pe stanga oricum nu trebuia schimbata, ca ar fi ok.
au schimbat bieleta antiruliu pe partea dr., au mai urcat odata masina pe rampa insa nu au depistat de unde provine acel zgomot.
concluzie, trebuie sa refac unghiul de fuga pentru ca mi-au desfacut bieleta stanga si au pus-o la loc.
zgomotul la volan nu a fost remediat

Citroen C4 Coupe, 1.6 16V 110CP.
stock.