De ce mi-am luat C4 ?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc

De ce mi-am luat C4 ?

Pentru ca e frumoasa
14
14%
Pentru ca e ieftina
3
3%
Pentru ca sunt fan înrăit Citroen
1
1%
Pentru ca e ieftina si frumoasa
16
16%
Pentru ca e speciala, nonconformista
64
65%

Voturi totale: 98

B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: De ce mi-am luat C4 ?

Mesaj de B25BUY »

Mi-a placut de la inceput pt ca e mai NONCONFORMISTA, dar pretul mi se parea de neatins in 2004-2005. Era pe la EUR 15-16k un 1.6 de 110 cai.
*
Asa ca mi-am luat urmatorul Citroen mai mic dupa C4, adica C3. Am dat pe el 10.950 EUR in 2005 iar cel mai ieftin C4 (1.4/90cp) era cam 12.500-13.000 EUR fara A/C si nu mai aveam de unde sa pun 2.600 EUR.
*
Recunosc ca mai apoi, tot timpul cat am avut C3 am tanjit dupa C4 si nu oricare ci berlina de 2.0 HDI. Mi se pusese pata pe motorul asta pe masina asta, dar vedeam pretul ala cam maricel 20.000 EUR.
Am fost de cateva ori pe la ATS am intrebat de reduceri, niciodata nu era pe stoc, ei incercau sa-mi ofere Urban Jungle-uri de 1.6, eu nu si nu 2.0 si iar 2.0 hdi.
Dura 3 luni si asa a fost; am asteptat 3 luni si a venit !! Masina la care visasem 3 ani o aveam si... o am si acum :mrgreen: !
Eu cred ca C4 este in continuare de departe cea mai faina masina (de pana in 25k EUR) de pe strada !!!
N-as schimba-o cu nicio alta masina !!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Scuze pentru greseala, este prea tarziu sa editez. Pachetul siguranta nu vizibilitate. Eram la servici si vizibilitatea fondurilor europene e una din atributii :D .
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
UCB

Mesaj de UCB »

1. mai ieftina cu vreo mie de euro (un an benzina gratis) si mai dotata decat era acum 2 ani a 2a versiune de echipare de la focus, motor de 1.6 16v. eram hotarat pt focus. vroiam neaparat compacta (in principiu de 1.6 benzina sau daca era altfel sa aiba macar 100 de cai) si focus era cam singura mai ieftina din cele acceptabile. de c4 nu aveam nici o parere si nu intrase in optiunile de cumparare.
2. nu ma deranja nimic la ea.
3. era pe stoc.
-------------------------------
abia dupa aia am descoperit ce masina mi-am luat de fapt. mi-a luat ceva timp pana sa se termine surprizele placute la care sincer nu ma asteptam :glasses
wonka
Numar Inmatriculare: GL-05-VUX

Mesaj de wonka »

Mi-am luat C4 pentru ca e adevarat e speciala fata de alte modele,am indragit-o imediat la lansarea din 2004,dar intr-un fel sunt si fan al marcii(nu chiar inrait) :D dupa patru Citroen-uri avute de familia noastra dea lungul anilor,Visa,BX,Xsara si C4.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Aveam de ales intre C4 si Astra GTC, dar opel avea o problema cu motoarele la ora aia, nu mai aveau voie sa foloseasca CDTi-urile ca erau ale Fiat-ului, asa ca a fost usoara alegerea.Oricum am mers si cu GTC si e mult mai putin spatiu inaintru.

In rest la acelasi pret nimic nu mai putea fi o optiune viabila.Plus ca masina este deosebita de toate celelalte.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mult mai putin spatiu, e bland spus cand vine vb de GTC :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
UCB

Mesaj de UCB »

Nu stiu GTC-ul si nici coupeul C4 dar stiu foarte bine C4ul meu berlina si Astra H 5dr a parintilor.
La Astra nu-mi plac scaunele care sunt prea tari pentru drumuri lungi, directia e prea tare la viteza mica si prea moale la viteza mare, stabilitatea pe dos fata de C4 adica se duce inainte cand iei curba prea tare, antifonarea mai slaba - probabil ajutata si de faptul ca parbrizul nu este asa de inclinat plus chederele old-school. Toate astea le-am observat dupa ce mi-am luat C4 pentru ca inainte avea o parere foarte buna despre Astra.
Ce-mi place la Astra este ca piesele demontabile stau mai bine pe masina decat la C4 si ca la viteza mica suspensia este mai confortabila. La viteza mare, culmea, e pe dos. Difera si rotile ce-i drept, Astra avand jante de 15 iar C4 de 16.
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

cpv_13 scrie:Criteriile dupa care am facut alegerea au fost in ordinea urmatoare:
1. Siguranta - trebuia sa aiba 5 stele
2. Consum - deci diesel
3. Pret - om obtinut un pret bun
4. Asptect exterior si mai ales interior

Ma vad nevoit sa te citez pentru ca, ceea ce ai precizat sunt argumentele pentru care am luat eu C4, noul C4. Mai adaug ca dotarile masinii mele sunt impresionante, confortul foarte bun, consumul excelent, spatiul interior satisfacator, etanseitate geamuri si usi foarte buna, si multe alte.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

nu pot sa spun decat : ieftina si frumoasa. Cand cautam masina, am cautat sa ma incadrez in banii care ii aveam si sa imi placa masina.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
cipicric
Numar Inmatriculare: BC 62 CYP

Mesaj de cipicric »

Ieftina,confortabila, frumoasa si nonconformista.
Atunci cand am cumparat masina aveam de ales intre:
-Logan cu dotari similare si acelasi pret -> urat si nu la fel de comoda, rezultate ncap slabe
-Opel Astra H berlina ->urata si cu tehnologie invechita (abs simplu, bord de dacia supernova).
-Clio Symbol -> cel mai urat si spatiu interior destul de mic (mai ales in spate criminal, eu stau cu capul in luneta)
-Opel Corsa -> mai mica si mai prost dotata (si interiorul destul de urat)
- Huyndai I20 -> mai mica si reviziile costau destul de mult, plus plasticul de la interior mai urat chiar decat si la Symnbol.
Atunci cand am cumparat C4 a fost masina cea mai mare cu cele mai bune dotari, cea mai frumoasa si cea mai ieftina, la banii care i-am dat pe ea a fost pomana curata (10400 euro). Singurele rezerver care le am sunt in privinta fiabilitatii sper sa nu am surprize foarte mari pe viitor.
Citroen C4 5 usi 1.4 echipare X :)
atenzaC4

Mesaj de atenzaC4 »

cipicric scrie:Ieftina,confortabila, frumoasa si nonconformista.
-Logan cu dotari similare si acelasi pret -> urat si nu la fel de comoda, rezultate ncap slabe
-Opel Astra H berlina ->urata si cu tehnologie invechita (abs simplu, bord de dacia supernova).
-Clio Symbol -> cel mai urat si spatiu interior destul de mic (mai ales in spate criminal, eu stau cu capul in luneta)
- Huyndai I20 -> mai mica si reviziile costau destul de mult, plus plasticul de la interior mai urat chiar decat si la Symnbol.
Atunci cand am cumparat C4 a fost masina cea mai mare cu cele mai bune dotari, cea mai frumoasa si cea mai ieftina, la banii care i-am dat pe ea a fost pomana curata (10400 euro). Singurele rezerver care le am sunt in privinta fiabilitatii sper sa nu am surprize foarte mari pe viitor.
Sal. nu trebuie sa fii fan c4, dar optiunile tale erau de 3 lulele. nu aveai ce sa alegi. poate loganul si nu glumesc. e extrem de fiabil
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

atenzaC4 scrie:
Sal. nu trebuie sa fii fan c4, dar optiunile tale erau de 3 lulele. nu aveai ce sa alegi. poate loganul si nu glumesc. e extrem de fiabil
Logan fiabil? :ok Nu cunosti dci-urile...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
atenzaC4

Mesaj de atenzaC4 »

cisu scrie:
atenzaC4 scrie:
Atunci cand am cumparat C4 a fost masina cea mai mare cu cele mai bune dotari, cea mai frumoasa si cea mai ieftina, la banii care i-am dat pe ea a fost pom
ana curata (10400 euro). Singurele rezerver care le am sunt in privinta fiabilitatii sper sa nu am surprize foarte mari pe viitor.
Vorbeam de cele pe benzina. dci din pacate e praf

Logan fiabil? :ok Nu cunosti dci-urile...
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Eu am luat un ESP pe o masina cu motor diesel, consum mic si putere peste 100 cai... Apoi si celelalte dotari (bonus:abs, dublu clim., pilot, limitator, 6 airbag, rcd) la un pret bun la vremea aia, comparativ cu orice altceva cu dotari silmilare. Plus ca s-a nimerit sa fie si frumoasa. Nu m-am plictisit de aspectul ''coupeului'' nici acum.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Cred că optiunile din poll nu sunt suficiente. La mine a fost vorba de o alegere rațională (zic eu). Am vrut compactă diesel, am fost atras de motorul diesel de 1.6, pe care l-am vazut în primă fază pe Mazda 3 și Ford Focus. În timp ce studiam eu piața s-a lansat și C4, a ajuns la mine pe listă împreună cu celelalte două, iar C4 a câștigat prin oferta preț/dotări și prin plusul de originalitate.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”