C4 coupe - pavilion vitrat

Discutii despre orice legat de masini
Romeno

Re: C4 coupe - pavilion vitrat

Mesaj de Romeno »

Eu iti recomand 100% sa optezi pentru pavilionul vitrat.
Eu sincer ma simt putin claustrofobic acum cand merg cu o masina care nu are.
In legatura cu siguranta, precum este fix si nu se deschide, nu mi-am facut probleme pentru ca este foarte sigur.
In ceea ce priveste opacitatea, mie imi ajunge culoarea care este natura, pentru ca el vine din fabrica deja mai inchis.
Inca un beneficiu este cand speli masina, sau stai sub un copac ca nu iti raman pete.
Go for it! :drive
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
Calin-C4

Mesaj de Calin-C4 »

Ai numai avantaje daca iti pui pavilion vitrat si normal iti faci si un CASCO pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa fii nevoit sa il schimbi. Vara daca e nevoie tragi jaluzelele textile si nu ai nici o problema din cauza caldurii iar in rest mai ales iarna e un deliciu. Iti ridica tonusul in zilele mohorate.
Al eu a fost crapat de o piatra si nu era absolut nici o problema in ceea ce priveste siguranta sa merg cu el asa dar l-am schimbat.
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

@Deese, pavilionul vine deja fumuriu (ionizat) din fabrica.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Vine,dar nu-i suficient.
Si geamurile vin deja fumurii din fabrica dar se cunoaste imediat cand pui folie pe ele (ma refer strict la caldura ce intra in interior in zilele de vara cu soare puternic)
Nu trebuie sa pui folie foarte inchisa, cred ca si 30% e suficient, ideea e sa nu intre radiatia UV.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
LiViUPimP
Numar Inmatriculare: B 21 YKO

Mesaj de LiViUPimP »

Eu iti recomand sa iti iei pe comanda daca acest lucru mai este posibil desigur. Asa am facut eu...masina cu pavilion a ajuns intr-o luna jumate in conditiile in care termenul de livrare pentru o masina de pe stoc fara pavilion era o luna.
Din ce am citit eu nu sunt probleme cu siguranta. Nu stiu daca are sau nu chedare pt ca nu s vede nimic. Pot doar sa-ti spun ca geamul este inegrit si ionizat. Vara asta cred ca au fost si 40 de grade in Bucuresti si nu am avut nici-un disconfort. Plus merita sa iti adaugi pachetul design in care vine pavilionul(din cate stiu eu nu se poate comanda separat) si pentru jante si parbriz atermic. Pretul este mai mult de cat bun 750 de euro pentru tot pachetul in conditiile in acre la alte masini un pavilion jumatate cat cel de la citroen este peste 1000 de euro.
-----------------------------------------
C4 Coupe 1.6 122Cp Alb cu pavilion
B 21 YKO
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Nu se mai primesc comenzi din luna iunie, doar ce a ramas in stoc.

In alta ordine de idei era super-afacere la pretul acesta. Daca stai sa te gandesti bine, jantele singure sunt 400 de euro si un pavilion inca vreo 1000.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”