Un sfat?

Discutii despre orice legat de masini
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Re: Un sfat?

Mesaj de mugurel »

un sfat? distributia nu se schimba inainte 120kkm! deci mai ai destul
nu se deschide usa decat din int? verifica pe interior o gaurica neagra si baga cheia si o misti in celalalt sens. daca tot nu se deschide de afara, atunci cand apesi pe butonul telecomenzii, sa faca tzac in dreapta. daca nu face, e mufa defecta sau oxidata.
hidramata? ai idee cat costa fiecare revizie la 60000km? mai mult decat o distributie de 1,6i! la modelele din 2004 mai era o problema cu blocurile de inchidere si cu un mic soft+ inlocuire broasca se rezolva.
e criza? lasa-l in pace pe C4! n-are nimic de a face cu criza. benzinste? scanteieste? atunci e ok!
ideea de a lua un alt SH hidramat ramane buna, pt k in general au fost masini de oras cu km putini reali. mi se pare ok daca iei un citroen:)
DS3 1,6HDi 92CP
gelu
Numar Inmatriculare: if02sdv

Mesaj de gelu »

:hi
Dan pasare scrie:Nu merita sa o vinzi, iei putini bani si nu vei reusi sa iei o masina mai buna. Mai bine o repari usor, usor, distributia nu e o cheltuiala prea mare, asa ca sfatul meu e sa o pastrezi :)
gelu

Mesaj de gelu »

:hi
mugurel scrie:un sfat? distributia nu se schimba inainte 120kkm! deci mai ai destul
nu se deschide usa decat din int? verifica pe interior o gaurica neagra si baga cheia si o misti in celalalt sens. daca tot nu se deschide de afara, atunci cand apesi pe butonul telecomenzii, sa faca tzac in dreapta. daca nu face, e mufa defecta sau oxidata.
hidramata? ai idee cat costa fiecare revizie la 60000km? mai mult decat o distributie de 1,6i! la modelele din 2004 mai era o problema cu blocurile de inchidere si cu un mic soft+ inlocuire broasca se rezolva.
e criza? lasa-l in pace pe C4! n-are nimic de a face cu criza. benzinste? scanteieste? atunci e ok!
ideea de a lua un alt SH hidramat ramane buna, pt k in general au fost masini de oras cu km putini reali. mi se pare ok daca iei un citroen:)
RavineH

Mesaj de RavineH »

Asta e alt topic care apare in apropierea zilei vreunui membru? :-?
Citroen C4 Coupe TechnoEvolution 1.6i 110cp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

adica suspectezi farse sau ce ? :mrgreen:

Gelu daca topicul tau e farsa atunci ia-te de mana cu adrian c cu surubul lui. chedere,clante,plastice care scartaie eu m-am obisnuit sa nu mai pun suflet la ele si sa le repar cand am timp sau bani . problemele grave sunt altele , gen spooky 4 turbine x 500 euro bucata . nici eu nu as da c4 din 2007 pe un passat tdi din 2 000 .
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

chederele le rezolvi da-le-n'colo, distributia dupa 80-90 de mii ar trebui sa te streseze. tine-o eventual pana atunci, da' tre sa fii expert in vw sa nimeresti un passat care nu te va suge de bani.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de gelu »

chainsaw scrie:chederele le rezolvi da-le-n'colo, distributia dupa 80-90 de mii ar trebui sa te streseze. tine-o eventual pana atunci, da' tre sa fii expert in vw sa nimeresti un passat care nu te va suge de bani.
Multumesc! Poate incerc marea cu degetul , unul vrea un schimb cu un rover din 2004, 90000km, dar nehidramata, ce spuneti? :hi
gelu

Mesaj de gelu »

Mihay scrie:adica suspectezi farse sau ce ? :mrgreen:

Gelu daca topicul tau e farsa atunci ia-te de mana cu adrian c cu surubul lui. chedere,clante,plastice care scartaie eu m-am obisnuit sa nu mai pun suflet la ele si sa le repar cand am timp sau bani . problemele grave sunt altele , gen spooky 4 turbine x 500 euro bucata . nici eu nu as da c4 din 2007 pe un passat tdi din 2 000 .
Nu e nicio farsa, poate sunt fraier ca-mi fac atatea probleme, poate ma iau si dupa altii, mai ales cand vad ca cei cu masini nemtesti nu se plang de nimic :hi
annddyy

Mesaj de annddyy »

Vezi pe forum la VW... uita-te de exemplu la Polo.... sa vezi cati plang; de consum si probleme gen nu se mai inchide geamul sau mai stiu eu ce porcarii.
Life begins at 4000 rpm.
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

gelu scrie:Multumesc! Poate incerc marea cu degetul , unul vrea un schimb cu un rover din 2004, 90000km, dar nehidramata, ce spuneti? :hi
mi se pare extraordinar ca cineva sa dea un rover din 2004 pe un c4 din 2004 decat daca acel rover e plin de probleme. ai grija. din punctul meu de vedere pastreaza C4.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Roverurile sunt in geenral masini pline de probleme, de-asta au si dat faliment si nimeni nu ii regreta.
Ca bonus ai: piese scumpe si destul de greu de gasit, service-uri relativ putine, etc
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

depinzand de model, si de motor, roverurile au multe piese de BMW. si pe BMW ai da orice citroen, daca se compara la kilometri si la an ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu cred ca exista Citroen la aceasi clasa cu un BMW, ambele din acelasi an si aprox acelasi nr de km care sa coste la fel pe piata SH. Deci ar trebui sa mai dai o diferenta de bani.
Iar faptul ca unele piese sunt de BMW nu inseamna ca Rover e BMW :D Drept dovada BMW e cine e iar cealalta companie e RIP. Si britanicii luau la misto marca Rover pentru ca nu oferea mai nimic special. Nici luxoasa, nici sportiva, nici frumoasa, nici ieftina.
Eu personal cand aud Rover asociez instant cu ornamentele alea de plastic imitatie de lemn de pe bord care ma ingretoseaza rau. Ala era maxim rafinament :D

PS: mai nou si Citroen mai are piese de BMW ratacite prin ea :D
Ultima oară modificat Mie Mar 10, 2010 3:57 pm de către Deese, modificat 1 dată în total.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Hai ca ati inceput sa o luati asa un pic pe aratura... :!:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”