lampa stop luneta

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: lampa stop luneta

Mesaj de Mr_kokaa »

ReluV scrie:... se izoleaza cu termocontractabil si apoi cu banda izolatoare....
asta nu am inteles , termocontractabilu nu izoleaza ? de ce sa dublezi cu banda izolatoare?
ReluV scrie:... (firul bej si rupt fiind de la lampa a 3-a de frana)...
firu bej si mai care ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
ReluV
Numar Inmatriculare: CT-40-RLN

Mesaj de ReluV »

La echipamentul notat 2110 (lampa 3-a) firul bej (VI-pinul 1) este cel care primeste "plusul" de la BSI ca sa se aprinda lampa. "Minusul" galben-verde(VJ-pinul 2) era OK. Acesta din urma e legat la un surub de masa (MC60) din apropierea conectorului de 16 pini, notat IC82 (stanga -sub capitonaj, aproape de lampa de iluminare portbagaj).
Dublarea cu banda izolatoare e nedaunatoare. Pentru siguranta, ca sa fim siguri ca nu mai e nevoie sa umblam acolo :idea: .
Iata si schemele electrice:
Imagine

Imagine

Imagine
Berlina ALUMINIUM GREY benzina 1.6i 16v 80kW
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

bun asa
vad ca ai lucrat pe documentatie
asteptam tutorialul complet in sectiunea
viewforum.php?f=28" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
bongo
Numar Inmatriculare: B777BNG

Mesaj de bongo »

Nu imi merge al treilea stop pe frana. Cablajul nu este intrerupt, am verificat si vine curent la mufa care intra in stop.
S-a si aprins pt scurt timp(o secunda) insa de atunci nu mai merge deloc, a intampinat cineva probleme la stop ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”