Michael Jackson a incetat din viata
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Re: Michael Jackson a incetat din viata
scandalurile nu inseamna intotdeauna ca se bazeaza pe ceva real.
Pe timpul lui ceusescu imi amintesc ce a insemnat cand am vazut thriller.
Asta este daca nu poti intelege.
Mihai, de fapt nu era de la accident, ci de la un hotel in care era el si a luat foc, i-a cazut o perdea sau ceva de genul care ardea
Pe timpul lui ceusescu imi amintesc ce a insemnat cand am vazut thriller.
Asta este daca nu poti intelege.
Mihai, de fapt nu era de la accident, ci de la un hotel in care era el si a luat foc, i-a cazut o perdea sau ceva de genul care ardea
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
baty_san
nu mai poluati topicul.... lasati omul in pace, nu v-a placut asta e, nu mai faceti bascalie. altii il asculta din '90... brusc v-ati amintit de scandaluri la fel cum si-au amintit altii ca exista, vb lui Aiurica...
despre scandaluri trebuia sa scrieti ieri. nu azi. Aveti de adus un .... "ultim omagiu" sa zic asa... spuneti. daca nu, rezumati-va la lectura doar.
mersi
despre scandaluri trebuia sa scrieti ieri. nu azi. Aveti de adus un .... "ultim omagiu" sa zic asa... spuneti. daca nu, rezumati-va la lectura doar.
mersi
Don't steal...goverment hates competition!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
N-a fost perdea, in `91 parca filma o reclama pentru Pepsi si aveau niste efecte speciale pirotehnice.
I-a luat foc parul atunci de la o flama.
Comentariile despre viata lui personala mi se par aiurea din moment ce toti suntem plini de pacate, niste simpli muritori la randul nostru, nimeni din noi nu e imaculat.
Un mare artist. Bine, el ca artist a disparut de mai mult timp din prima linie, dar acum a disparut de tot dintre noi.

I-a luat foc parul atunci de la o flama.
Comentariile despre viata lui personala mi se par aiurea din moment ce toti suntem plini de pacate, niste simpli muritori la randul nostru, nimeni din noi nu e imaculat.
Un mare artist. Bine, el ca artist a disparut de mai mult timp din prima linie, dar acum a disparut de tot dintre noi.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
RIP ..restul comentariilor mi se pare ...."nefolositoare"
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
A fost un mare artist totusi ... un fenomen, un curent.
Un mare dansator cu multe hituri reusite, efecte speciale misto.
A avut dupa parerea mea cele mai reusite videoclipuri ale anilor '80 si '90.
*
E prima mare vedeta care a calcat in Romania si ne-a deschis ochii dupa saracia si mocirla de dinainte de '89.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Un mare dansator cu multe hituri reusite, efecte speciale misto.
A avut dupa parerea mea cele mai reusite videoclipuri ale anilor '80 si '90.
*
E prima mare vedeta care a calcat in Romania si ne-a deschis ochii dupa saracia si mocirla de dinainte de '89.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
Asa ne vom aduce cu toti aminte ca am trait in vrea lui M.J. King of Pop...
Rest In Peace... Good Bless Him.
Rest In Peace... Good Bless Him.
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
- kanyewest
- UFO!
- Numar Inmatriculare: PH 23 UFO
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Odihneasca-se in pace!
A fost si va ramane o legenda. La fel ca si Elvis. Ca Edith Piaf. Ca Pavarotti. Si lista poate continua.
Mi-aduc aminte de "tinerete" cand aveam aproape toate vinilurile lui. Concertul din '92. La urmatorul n-am ajuns.
Nu cred ca mai conteaza ce s-a intamplat in viata particulara. Conteaza ce-a lasat in urma lui, in lumea muzicii.
A fost si va ramane o legenda. La fel ca si Elvis. Ca Edith Piaf. Ca Pavarotti. Si lista poate continua.
Mi-aduc aminte de "tinerete" cand aveam aproape toate vinilurile lui. Concertul din '92. La urmatorul n-am ajuns.
Nu cred ca mai conteaza ce s-a intamplat in viata particulara. Conteaza ce-a lasat in urma lui, in lumea muzicii.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Vedeti de unde izvorasc legendele de "Tabloid"?
Accident auto,ba nu,hotel in flacari,ba nu,reclama cu efecte piro,ba nu, nenumarate operatii ,ba nu, ipohondria si abuzul de chimicale,blah blah blah.Zicea cineva mai sus :Toti oamenii de succes au trecut prin diferite controverse si scandaluri.TOTI am trecut sau trecem prin asta doar ca privilegiul de a avea succes in "ceva" si a fi mediatizat il au destul de putini .
Toti sau aproape toti filozofi au fost niste drogati,cantaretii si actorii scandalagii si alcoolici,scriitorii niste puturosi si nespalati,fotbalistii needucati...Chiar conteaza ?ne afecteaza cu ceva asta?Chiar tre sa vedem aschia din ochiul fiecaruia?
Am copilarit cu casetele lui in Walkman , ii respect contributia la istoria muzicii si nu m-au interesat niciodata scandalurile in care a fost implicat care de cele mai multe ori aduc doar publicitate extra
A FOST UN MARE STAR POP!! MARE PACAT CA S-A DUS! A MURIT REGELE ! RAMANE OPERA LUI PENTRU NOI!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
Accident auto,ba nu,hotel in flacari,ba nu,reclama cu efecte piro,ba nu, nenumarate operatii ,ba nu, ipohondria si abuzul de chimicale,blah blah blah.Zicea cineva mai sus :Toti oamenii de succes au trecut prin diferite controverse si scandaluri.TOTI am trecut sau trecem prin asta doar ca privilegiul de a avea succes in "ceva" si a fi mediatizat il au destul de putini .
Toti sau aproape toti filozofi au fost niste drogati,cantaretii si actorii scandalagii si alcoolici,scriitorii niste puturosi si nespalati,fotbalistii needucati...Chiar conteaza ?ne afecteaza cu ceva asta?Chiar tre sa vedem aschia din ochiul fiecaruia?
Am copilarit cu casetele lui in Walkman , ii respect contributia la istoria muzicii si nu m-au interesat niciodata scandalurile in care a fost implicat care de cele mai multe ori aduc doar publicitate extra
A FOST UN MARE STAR POP!! MARE PACAT CA S-A DUS! A MURIT REGELE ! RAMANE OPERA LUI PENTRU NOI!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
AUD UMBRE MENTOLATE
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
A fost, si va ramane cel mai bun 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Adrian
- Membru 'tunat'
prea mare tam-tam... lumea uita acum partile rele.. Si-a distrus viata, corpul si acum il plangem de mila.. Da, a cantat frumos, si mie mi-a placut, dar s-a omorat singur! Nu are rost sa oftam...
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Adriane, asa este in mare parte, insa pe noi nu ne interesa decat scena, ce e in spate e treaba fiecaruia
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
baty_san
deschideti un topic "scandaluri din viata lui MJ"
lasati topicul pentru ce a fost facut... ce mama becului???? a fost cel mai pacatos din lumea asta?
terminati odata.
RIP
lasati topicul pentru ce a fost facut... ce mama becului???? a fost cel mai pacatos din lumea asta?
terminati odata.
RIP
Don't steal...goverment hates competition!
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Sa-l odihneasca Dumnezeu ca merita pentru ce a facut pentru lume...
Citeam intr-un loc: "ce concert e acum in cer...Elvis, Lennon, Freddie si acum MJ"
Eu am refuzat de mult sa mai cred tot ce apare in media...
Citeam intr-un loc: "ce concert e acum in cer...Elvis, Lennon, Freddie si acum MJ"
Eu am refuzat de mult sa mai cred tot ce apare in media...
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
Se pare ca toata lumea il vorbeste de rau. Faptul ca a fost cel mai bun nu mai conteaza, nu?
Toti au crezut ce a scris presa, care face numai sa arate partile rele si sa ascunda adevarul. Se stia ca are vitiligo si totusi toti spuneau ca s-a facut alb doar pentru ca asa avea el chef. Nu, si-a facut depigmentare a pielii pentru ca vitiligo asta face - depigmenteaza parti de piele. Si pentru ca era figura publica nu putea sa arate asa, fapt care l-a facut sa face depigmentare totala. Lucru care nu ar trebui condamnat pentru ca bag mana in foc ca daca oricare din voi ar avea boala asta si ar avea posibilitatea si-ar face depigmentare totala, ca sa nu arate ca un dalmatian.
In rest, operatii estetice la nas isi fac foarte multi oameni si ei nu mai sunt blamati. A vrut sa schimbe ceva la el, si a avut posibilitatea.
Faptul ca a donat bani cu lopata nu se mai pune acum. In fine, nimeni nu poate schimba mentalitati, dar inainte de a posta ceva se poate informa mai bine. Daca te uiti pe net vezi numai lucruri rele, asa ca ar trebui cautat in mai multe locuri, dar lumea e obisnuita sa creada senzationalul ca e mai accesibil.
Macar acum nu va mai e frica pentru copiii vostri ca-i prinde "pedofilul"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xKBLxh3u ... re=related[/youtube]
Toti au crezut ce a scris presa, care face numai sa arate partile rele si sa ascunda adevarul. Se stia ca are vitiligo si totusi toti spuneau ca s-a facut alb doar pentru ca asa avea el chef. Nu, si-a facut depigmentare a pielii pentru ca vitiligo asta face - depigmenteaza parti de piele. Si pentru ca era figura publica nu putea sa arate asa, fapt care l-a facut sa face depigmentare totala. Lucru care nu ar trebui condamnat pentru ca bag mana in foc ca daca oricare din voi ar avea boala asta si ar avea posibilitatea si-ar face depigmentare totala, ca sa nu arate ca un dalmatian.
In rest, operatii estetice la nas isi fac foarte multi oameni si ei nu mai sunt blamati. A vrut sa schimbe ceva la el, si a avut posibilitatea.
Faptul ca a donat bani cu lopata nu se mai pune acum. In fine, nimeni nu poate schimba mentalitati, dar inainte de a posta ceva se poate informa mai bine. Daca te uiti pe net vezi numai lucruri rele, asa ca ar trebui cautat in mai multe locuri, dar lumea e obisnuita sa creada senzationalul ca e mai accesibil.
Macar acum nu va mai e frica pentru copiii vostri ca-i prinde "pedofilul"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xKBLxh3u ... re=related[/youtube]