deci masina caraia, urla, i se taia injectia, si afisajul era rosu...si binenteles ca si eu eram la fel de rosu
parca as lua un tiptronic, dau doar + / -
Man, no offence, dar tu pe unde conduci? Chiar faci curse cu C4? Pai in cazul asta trage putin frina de mina in curba aia asa strinsa, masina va incepe sa derapeze putin, rotile de tractiune for ramine la o viteza cit de cit care-ti asigura o turatie mai buna (eventual se vor invirti putin in gol) iar cind iesi din curba baga mare pe gaz si dispari de linga ala!T.rac3Er scrie:incearca sa iei o curba in forta la 20-25kmh (adica sa iesi in forta din curba respectiva) si vei constata ca in tr II nu prea ai acea forta dorita..logic la 2000rpm nici nu am ce pretentii sa emit. si acest lucru se refera doar la performanta (cat se poate stoarce din aceasta masina stock) pe un traeu virajat. in timp ce celalat demareaza in forta, eu ma chinui ori sa ma tarasc pana la tuartia optima in tr II, ori sa ma chinui sa intru in tr I...efectul e acelasi eu raman inurma![]()
Intr-a 2-a la relanti ai 12Kmph la 1.6i. La 19Kmph ai 1500rpm si daca esti in frina de motor in treapta a doua ai sa simti ca fix la 19Kmph face un mic hic cum ca ar iesi din frina de motor. Ea tot se opreste dar pompa de injectie reia fluxul de benzina.cosminnuss scrie:In anumite situatii poti ajunge cu treapta a doua la 10-15 la ora si sa ai nevoie de o viteza constanta... Iti cam vine sa retrogradezi