Geamuri electrice spate

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: Geamuri electrice spate

Mesaj de B25BUY »

voiau sa-mi dea sistem antifonic pentru caini spate... si neon sub scaun pentru atmosfera tziganeasca in masina...mov-bleu...kitsch...

hai las-o...era mai mult , nu mai stiu vreo 1.700 E si-mi dadeau toate aberatiile : piei de miel pe scaune, cearceaf pentru vara sa nu transpiri, GPS, GSM,GPRS, Bluetooth, Redhand, blueberry, blackberry, strawberry intr-o lada in portbagaj si mufa scart, euro2, neuro3, RCA, jack1, jack2, digital,analogic, pixxy1-2-3-4-5 si PIXXY1616 var.2009 pentru adaptare interfon, fonforon, fanfaron ...si megafon 1 sau 2 eventual (+50.99EUR) pe masina pentru campania electorala...si optional cu un butonas mic/mare sub bord : stroboscop pe sub masina ca sa para de politie cu luminita albastra si respectiv rosie... o pompa pentru umflat roata si pentru spart fata in trafic
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
baty_san

Mesaj de baty_san »

pai pachet geam electric spate era 450 eur parca si primeai in plus volan piele si clima
Don't steal...goverment hates competition!
wonka
Numar Inmatriculare: GL-05-VUX

Mesaj de wonka »

@B25BUY :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok Dar frana de calcai nu era in pachet ?
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Tipule, esti dubios :glasses :mrgreen:

Ce zici, imi dai mie niste dotari de pe masina ta ? :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

@Deese: HAHAHAHAH, bine mah, ia-le tu pe toate !!! :):) macar sa-mi lasi manerul de la frana de mana...
...merg io cu bicicleta... ;)

@wonka: Am si din-aia de calcai, dar momentan e frig..cand se mai incalzeste si port sandale, o folosesc si pe'aia.... :ok :ok :ok ...

bafta,
Andrei
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Ba..voi ma bagati la idei... eu am cumparat VTR Pack, am volan in piele si clima bizona, dar nu am geamuri electrice spate :shock:
Deci, m-au pacalit ?? sau asa trebuie ?

Am sunat la citroen , am intrebat si nu stia femeia aia sa-mi zica nimic...am avansat cercetarile si se pare ca:

VTR Pack=SX Pack+Volan piele+clima automata bizona+geam electric spate+cotiera.

deci trebuia sa am ... am cautat si pe siteul lor citroen.fr am configurat si acolo un VTR dar apare VTR Exclusive care la noi nu e pe piata, dar iti apare standard geamuri electrice spate.

La noi , daca intrati pe citroen.ro nu poti deloc sa-ti pui geamuri electrice spate, nu ai nici in standard, dar nici in optionale pe 2.0 HDI berlina VTR Pack.

Ce sa mai inteleg ?? ajutati-ma !! :(

Merci,
Andrei
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Eu stiu ca VTR Pack = SX Pack, la berlina nu mai exista denumirea SX si SX Pack cum era la cele ante-facelift.

Si stiam ca SX Pack au geamuri electrice spate.
Pe de alta parte e posibil ca dealerul sa fi scos geamurile electrice spate si sa bage alta optionala in schimb, nush.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Daca in lista ta de optionale nu apar geamurile electrice spate nu te-a pacalit nimeni!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Merci de raspunsuri,

Pai ...nu apare nici la standard, nici la optionale (cand intri pe site http://www.citroen.ro" onclick="window.open(this.href);return false; sa configurezi) un c4 ca al meu. Adica alegi toate optionalele posibile si nu ai geamuri elect.spate :( e cam aberant.

Deci, nu se mai monteaza deloc geamuri elec.spate ?

L-am sunat pe un regional sales representative acum si zicea ca trebuie sa fie standard pe VTR Pack dotarea asta, dar nici ala nu era sigur (ca parca vinde mere nu masini).Sa vedem ce raspuns imi dau.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Tu nu ai nicio hartie a masinii in care ai prezentate optionalele? La asta ma refeream, daca acolo pe lista aia nu apar geamurile inseamna ca nu te-a furat nimeni!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

e o hartie..o am acasa, cu multe optionale, dar bifate de dealer cu pixul...:( atata tot
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Am sunat la Citroen, am vorbit cu un gogu mare pe acolo (un regional manager), i-am zis ca pe site-ul lor nu se poate configura un C4 2.0 VTR Pack cu geamuri pe spate si nu i s-a parut nimic ciudat...a zis ca remediaza (acum vreo 3 saptamani) si nu a mai remediat...
Sunt praf astia, e clar, daca nu stie cum poti sa optezi pt geamuri electrice spate...
baty_san

Mesaj de baty_san »

pai ai refuzat toate optionalele, daca puteai refuzai si dotarile standard !!!! chiar daca e greseala cine si-a mai batut capul ca nu ai geamuri spate electrice??? cred ca s-au bucurat vanzatorii cand le-au vazut manuale :ya :ya :ya :ok :ok :ok
Don't steal...goverment hates competition!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

BUY adevarul ca nici eu nu te inteleg..probabil ca nici aia de la Citroen Romania nu te`au inteles ( nu ca ar fi ei cine stie ce profesionisti ) dar daca tu nu vroiai nici radio cd nici clima nici aia nici ailalta nici DOAR geamuri spate banuiesc ca nu se poate deoarece asa e la PSA se comanda pachete de dotari si nu dotari individuale separat ca la cele nemtesti.
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Intotdeauna mi-a parut sa refuz sugestiile si recomandarilor vanzatorilor de masini, de produse in general... Mor pe ei, cand imi sugereaza ei, pe banii mei ce sa-mi pun pe masina.
Sunt total neprofesionisti si ei isi vad doar interesul de a vinde mai mult..si nu sa-ti ofere CEEA CE AI TU NEVOIE !!!
Ei nu apreciaza ce ti-ar trebui realmente, ci ce a vandut el in 10 exemplare luna trecuta si zice ca "e bine" sa ai pe masina, nici el nu stie de ce... (senzor march-arriere, senzor parcare, senzor calcat linia punctata, cauciuc la geam, parasolar, parapanta, etc..).
E o prostie ca nu poti sa-ti iei geamuri electrice spate odata cu cele fata sa zicem sau cu ceva din aceeasi familie (inchidere centralizata sau deschidere capota din telecomanda, intredeschidere usi din telecomanda).
Probabil ca trebuia sa iau bluetooth :roll: sau scaune in piele cu reglaj electric (adica inca 2000E) ca sa am geamuri pe spate sau pachetelul "viata la bord" am mai vazut pe acolo ...
*
Dar, cand piata e cum e, vanzarile tind spre zero, multi producatori auto sunt in pragul falimentului, astia ar trebui sa-ti puna si covor rosu, sa-ti faca o ministatuie si nu sa-ti arate gomosi, rigizi si gretzosi oferta lor si asta e, ca "asa e la PSA" si sa te lase usor sa pleci. Ar fi bine sa nu mai fie asa la PSA, daca vor sa mai vanda ceva.
Asta e avantajul crizei, ca ii mai invata sa vanda si sa se adapteze cerintelor consumatorilor si nu trendului general pietei, care dupa cum vedem, nu e unul tocmai bun.
Le-a cam cazut bine din traista la toti "sales manager" (adica gestionar-sef de vanzatori de magazie) de masini, care zaceau prin showroomuri stand pe net si-si luau banutzul gros ca au vandut 100 masini pe luna.
*
Si la urma urmei, fiecare e liber sa-si puna ce doreste pe masina, cum crede si cum are chef fara sa se adapteze la ce ofera piata, la ce au altii, la ce pachete, cutii sau colete are fabricantul respectiv...
(Daca vreau doar geam pe stanga spate electric, o firma serioasa imi pune asa cum doresc, daca vreau radio casetefon mono, cu o boxa, imi pune radiocasetofon).
*

Si geamurile spate la VTR Pack cu ce pachet vin ?? asta e de fapt intrebarea... si am sunat la Citroen, si la ATS si la Prestige si nimeni nu a stiut sa-mi raspunda. Au zis ca sa mai gandesc, ca mai intreaba...
Au zis ca ma contacteaza...si m-au contactat ...din parti.
Ultima oară modificat Mar Mai 19, 2009 4:29 pm de către B25BUY, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”