Bucuresti - Nisipurile de Aur(Bulgaria)

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

problema sta si in felul urmator: toti cei care pleaca la mare pleaca pe A2, foarte multi spre Costinesti /Neptun/Vama Apoi sunt cei din Moldova care pleaca spre Bulgaria, si sunt destui. Prin urmare o sa fie balamuc, plus ca mi se pare ca granita acolo e mult mai strmta. La Giurgiu e totusi altceva. Oricum nu cred ca vom merge in grup compact, suntem multe masini, vom pleca in cateva reprize din Bucuresti/ Granita cu distante mici intre noi ca timp 5 minute cam asa, in Bulgaria pastram viteza constanta ca nu putem fugi nicaieri si ne intalnim eventual toti la Varna sau direct la nisipuri
Eu evident o sa ajung printre primii ca sa fiu acolo la cazare. Ev. mergem pe hoteluri, nu stiu cum e cel mai bine. Oricum nu are cum sa apara probleme, dar vreau sa fiu deja acolo. Eu o sa fiu la LTI B GB
O sa anunt pe site si orele de cazare pentru fiecare hotel pana acum imprastiati din cate stiu pe la cele doua lti-uri, la Kristal si Gladiola Star. Ora de cazare poate determina din nou ora de plecare pentru ca trebe sa luam in calcul si cat facem la vama
Am vazut ca avem benzinarie chiar langa hotel, la vreo 500 de metri, o sa intreb ce si cum este.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
murphy

Mesaj de murphy »

ati vazut/auzit ce coada era ieri dupa-masa (vineri) la vama veche? de 1 mai va fi la fel. despre giurgiu n-am vazut nimic dar fiind vama mai mare cred ca se trece mai usor.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
silvius

Mesaj de silvius »

aici sunt timpii de asteptare
http://www.politiadefrontiera.ro/
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

De-ar merge....
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
silvius

Mesaj de silvius »

ca organizator al 'ClubC4.ro Golden Sands - Bulgaria 2007 meeting' cred ca va trebui sa ma implic mai mult in traseul asta.

Oricum la intalnirea de sambata vom discuta mai mult.
Dupa cum se vede prin Giurgiu totusi e si mai aproape si vom sta si mai putin. Afluxul de turisti in Bulgaria de 1 mai este incomparabil mai mare decat de Paste

Ce e bine de avut la noi: rovigneta, vigneta pentru Bulgaria (vreo 5 euro/saptamana), carte verde la masina, asigurarile, buletine sau pasapoarte (pasapoarte pentru cei cu copii minori), Voucherele, asigurari medicale de calatorie (nu sunt obligatorii)

Eu unul o sa plec cat mai de dimineata si pentru a va astepta acolo, in asa fel incat daca sunt probleme sa pot sa le rezolv cat mai repede. E posibil sa plec chiar de vineri, asta nu mai stiu.
Saptamana asta am sa afisez pentru toate hotelurile orele de cazare pentru a sti fiecare dintre noi cum se fac grupurile de plecare.
E posibil sa plecam toti mai de dimineata, insa nu trebuie sa fim in jur de 7.00 AM in vama din motive strict obiective ale vamei

E de preferat ca fiecare grup de cate masini vom stabili de comun acord sa aibe o masina echipata cu GPS pentru a nu orbecai. Ruta este Bucuresti (Pta Constitutiei)-Giurgiu-Russe-Varna-Golden Sands
Cine doreste alta ruta evident poate sa mearga pe acolo, insa aceasta este ruta recomandata.

Eu o sa am si numar de Bulgaria, prin urmare nu va trebui sa fiu accesat via Romania in roaming, numarul o sa apara si pe site, o sa il iau saptamana asta :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu propun ora de plecare 7am, pana in 8 suntem in vama, si pana la pranz am ajuns acolo.
Nu stiu cate masini vom fi, dar macar cei de aici de pe forum sa plecam in grup...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

pai plecam in grup, insa la vama ar insemna sa stam mult unii dupa altii si nu are rost :(
7 masini cam pe subgrup e ok spun eu la 2-3 minute de masina timpul de asteptare.
la 7 se schimba tura la vama, prin urmare putem pleca la 7. Oricum se lucreaza la Bellu, si drumul e naspa pana iesim din Bucuresti.
Din vama daca plecam cate 7 masini e totusi ok, cei din spate fiind in urma noastra la aprox 15 minute.
Dar daca se face cazarea la ora 15.... e alta chestie. sunt 290 km, punem o medie de 60 la ora si ies vreo 5-6 ore cu tot cu vama, vama fiind singurul loc in care se sta. Oricum se mai fac pauze pe drum (1 max 2 pauze la benzinarii) de un sfert de ora la un suc o chestie, caz in care ne intalnim cu cei din spate). La ultimul popas de ex. ne putem regrupa sa intram toti in statiune :lol:
in mesajul precedent am uitat ce era mai important: totusi e bine sa avem si niste cabluri de tractare, eu unul am :) asta pentru o lambda si alte chestii de genul :( ca nu se stie niciodata.
murphy

Mesaj de murphy »

in afara de mine mai e cineva din afara bucurestiului?
eu pana la giurgiu fac cam 3,5 ore si nu prea-mi convine sa plec la 4 de acasa, mai ales ca am si un copil de 2 ani. prefer sa ajung la nisipuri la 5 pm.
conform viamichelin de la giurgiu la varna sunt 205 km si ei estimeaza 2 ore si un sfert.
deci eu in nici un caz nu voi fi la giurgiu inainte de ora 10.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

Nu uitaţi procuraaaaaaa!!! viewtopic.php?p=5826#5826
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

si cartonul pentru parbriz cu 'ClubC4.ro Golden Sands - Bulgaria 2007 meeting' :)
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

:crybaby:
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

las' pentru noi, taticii facem colt separat :) stai sa imi fac putin timp :wink:
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

Şi eu mi-am tot propus să creez un astfel de colţ dar...
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ce colt mai taticilor, ce tot vorbiti acolo? Si despre ce carton povestesti acolo Silvius? :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

carton pe care scrie 'nu dam spaga' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”