Schimb Jante+cauciucuri 17" cu jante+cauciucuri origina

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
KPOne

Mesaj de KPOne »

Destul de urata situatia... dar :

1. gandind logic - nu as fi venit cu rotile desumflate cand ne-am intalnit sa facem schimb daca as fi stiut.
2. am spus ca sunt dispus sa fac schimbul inapoi (roti si bani) si cu scuzele din partea mea pt neplacerile provocate si timpul pierdut; DAR... ai aruncat cauciucurile respective. (nu inteleg cum vine asta).

Daca ai fi urmarit posturile mele ai fi vazut ca am avut roti cu jante de 15" din tabla, si cautam de 16" sau de 17".
Prin urmare mi-am cumparat roti de 17" care au 2 mari avantaje : arata foarte bine si iti ofera mai multa stabilitate; si mai multe dezavantaje: nu se mai misca volanul la fel de usor, tragea mai greu, riscul de a indoi jantele era mai mare, etc...
asa ca am pus anunt ca le schimb cu jante de 16" si o diferenta foarte mica in cazul in care ar fi avut cauciucuri noi ( ale mele nefiind tocmai noi, lucru ce nu am incercat sa il ascund nici o clipa).

Acum te intreb eu... Tu ai garanta pt jantele care mi le-ai dat ca sunt bune?? pt ca am fost sa le echilibrez si... s-au chinuit o gramada , au bagat multi plumbi ... si m-au avertizat ca tot vor tremura pt ca sunt proaste.

Acum .. nu stiu cine este mai indreptatit sa se planga: Tu, ca ai "constatat" ca 2 din cauciucuri au pori si ai hotarat rpd sa le arunci; sau eu ca la 120 imi tremura toata volanul?

Concluzia mea este ca ai vrut sa mai scoti nishte bani de la mine; iar acum ca tot te-ai dat in spectacol, chiar te rog sa vii cu o solutie pt ca nici eu nu sunt multumit de rotile tale....
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

YM: caponel21
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai schimbati-le inapoi, e cel mai simplu
Presupun ca puiuradu are factura/chitanta pentru gume, tu ai factura/chitanta pentru echilibrare, fiecare dintre voi a bagat banu' in rotile celuilalt, va socotiti si gata.

Asta este parerea mea.... nu stiu exact toate detaliile, sunt o tertza persoana anyway.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
KPOne

Mesaj de KPOne »

da... ar fi simplu :)
dar asta ar insemna sa ma oblige sa dau 10 mil pe 2 gume.
Parerea mea e ca s-a grabit ciudat de tare si ca in realitate nu ar da jantele de la mine inapoi pe cele vechi (neexistand termen de comparatie CALITATIV intre ele).
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

1) cele 2 cauciucuri, au fost lasate la gunoi la service cand au fost schimbate cu cele noi ... am factura pe cele noi (8mil)

2) am de asemenea factura si pe indreptatul jantelor tale, ca sa nu crezi ca cele de la tine erau in stare buna (doar doua 1.5mil)

3) vezi ca am la My C4 poza la viteza peste 170 , si masina era cu jantele care ti leam dat eu. (nu trepida, stai linistt)

4) tu ma indoiesc ca ai vreo factura ...
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
KPOne

Mesaj de KPOne »

Se vede in poza daca trepida?? :D
iar cu gumele lasate la gunoi... si cele noi care prima oara au costat 10 mil, apoi 9 si acum 8... ce sa mai zic....
daca te mai uiti o data la pretul din factura as putea fi tentat chiar sa-ti cumpar cauciucurile.
pune te rog o poza cu gumele sau zi modelul, sa vad daca sunt pe gustul meu.

Eu nu am factura de la echilibrat intr-adevar, dar nu cei 60 lei care i-am dat sunt problema.
Daca ar fi sa o luam asa ... pot sa-ti aduc factura de roti noi... si una pt cele vechi de la Rosal ca au fost luate de la gunoi (ca doar sunt voluminoase... nu poti sa le arunci oriunde pe strada).

Tot ce vreau este sa nu mai continuam discutia in modul asta si sa incercam sa gasim solutii, nu motive de cearta.
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cel mai bine ar fi sa continuati si sa terminati discutiile pe privat si sa incercati sa rezolvati cumva problema.

PS: Puiuradu avea sambata niste cauciucuri GoodYear Eagle F1 GSD3, pe fata, si unele mai vechi pe spate.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Problemele acestea trebuiau discutate de la inceput, si mergeati amandoi la un
service de roti pentru montaj si acolo vedeati care e smenu' si va socoteati si era OK...

Acum, eu zic sa incetati cu acuzatiile si sa lucrati amandoi spre ajungerea la o rezolutie...

Nu cred ca e de neacceptat ipoteza conform careia Capone chiar nu stia ca are pori in gume
iar Radu ca are jantele indoite... asta e... nu fiti catari si acceptati prezumtia de nevinovatie,
asa cum e normal intr-o societate civilizata... e o zicala care imi place:
'Never attribute to malice that which can be simply explained by stupidity...' :P

All things considered... Peace!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

Bogdan scrie:Cel mai bine ar fi sa continuati si sa terminati discutiile pe privat si sa incercati sa rezolvati cumva problema.

PS: Puiuradu avea sambata niste cauciucuri GoodYear Eagle F1 GSD3, pe fata, si unele mai vechi pe spate.
Da Bogdan, bine ei vazut :). cele noi de pe fatza erau noi noutze, pentru ca le inlocuisem pe cele vechi care se dezumflasera la 2 zile dupa schimb din cauza porilor ...

In fine eu il las in pace pe Kpone sa posteze in continuare doar posturi pe bursa de comparare vanzare jante si cauciucuri , caci doar pe aceste le are in tot forumul ... (eu doar v-am avertizat)
KPOne

Mesaj de KPOne »

da... ai dreptate....
acum chiar ar fi cazul... sa stie toata lumea ca vand prostii.... (rotile tale)
astea chiar sunt teapa!

asa ca poate ma ajuti tu sa le schimb... si sa imi spui cat vrei tu diferenta pt ale tale.
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

KPOne scrie:Se vede in poza daca trepida?? :D
iar cu gumele lasate la gunoi... si cele noi care prima oara au costat 10 mil, apoi 9 si acum 8... ce sa mai zic....
daca te mai uiti o data la pretul din factura as putea fi tentat chiar sa-ti cumpar cauciucurile.
pune te rog o poza cu gumele sau zi modelul, sa vad daca sunt pe gustul meu.

Eu nu am factura de la echilibrat intr-adevar, dar nu cei 60 lei care i-am dat sunt problema.
Daca ar fi sa o luam asa ... pot sa-ti aduc factura de roti noi... si una pt cele vechi de la Rosal ca au fost luate de la gunoi (ca doar sunt voluminoase... nu poti sa le arunci oriunde pe strada).

Tot ce vreau este sa nu mai continuam discutia in modul asta si sa incercam sa gasim solutii, nu motive de cearta.

Pardon...tot tu esti ironic??!!
Dupa ce ai intors lucrurile de la nu am avut permis la am umblat doar 1 sapt cu masina si nu am observat ca, cauciucurile se dezumfla in nestire tot tu ai probleme existentiale?
Ce puteai sa faci era sa fii fair play de la bun inceput ca pina la urma nu vroiam cauciucurile tale ci jantele de 17.

Nu vrei sa mergem sa iti echilibrez si rotile daca tot iti trepideaza, ca jantele ti le-ai indreptat tu! Asa poate o sa mergi si tu la 170 fara probleme cum am mers si eu in poza in care nu se vede ca trepideaza masina.

PS: Greu imi vine a crede ca un barbat nu merge timp de 1 sapt sa isi verifice presiunea in pneuri in conditiile in care scad 1atm in 2 zile. Esti tare!

Bianca Puiu. (scuze celor 'obositi' de discutie)
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

Hai mah... iar incepeti... incercati sa (re)mediati cumva situatia si sa depasim acest episod...

Mergeti la o cafea... incercati sa fiti calmi si sa lasati la o parte acuzatiile si sa gasiti o solutie convenabila...

@puiuradu: tu esti de fapt fata si te cheama Bianca sau ai trantit asa un nume de fata la michteaux?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nu e fata ma...Bianca e sotia lui. :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

OFF:
Scuze, dar tot nu inteleg... de ce ai pus numele sotiei acolo (no pun intended, doar ca mi s-a parut interesant/ciudat)?

Later edit:
Argghhh... m-am prins... PS-ul e scris de sotia ta!?! sau ceva... hmmm... bringing in the heavy artillery... ;)

PS: Daca sub stresul si nervii inerenti situatiei, simtul meu umoristic ultradezvoltat
va dispera... Imi cer scuze! Doar ca as vrea sa vad situatia asta rezolvata si us moving on...
Ultima oară modificat Joi Apr 19, 2007 10:23 am de către SAMmy, modificat 1 dată în total.
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Having a bad day Sam? :lol: :lol: :lol:
A scris Bianca (sotia lui) mesajul... :D
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

@shomoyoque: am editat simultan cu tine! 10x man... procesam... acum mi-am revenit...
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”