C4, SX Pack, 2.0 HDI, 6 trepte, etc

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Daca nu a venit pana acum nu cred ca mai vine..:(. O sa iti fac altul..dar sa imi mai trimiti adresa inca o data
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Nu pot sa fiu fericit, pot doar sa constientizez din ce in ce mai mult ca suntem privati de multe lucruri, in multe privinte si nu stiu de ce. :evil:

Va dau dreptate in privinta senzorilor de alarma. Intr-o prezentare C4 se discuta despre microfonul sistemului de comunicatie si se indicau acele 2 orificii. Scuze pentru "dezinformare" ... acum imi dau seama ca masina cu alarma din fabrica are senzorii in acea pozitie.

La alarma mea aftermarket, senzorii sunt in colturile de sus ale parbrizului, cu cablu adus pe sub captusala montantilor. Se cam balangane ce-i drept, daca se inchide mai violent usa (eu niciodata, eventual pasagerul).

Toate bune
C4 1.6i 16V Berlina
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-frumoasa masina , si "bazata" din punct de vedere al dotarilor !!!
-ai grija de ea , si multi multi kilometri fara nici un incident
el_ovy
N-am maşină

Mesaj de el_ovy »

frumoasa si dotata... s-o stapanesti sanatos ;)
Seat Leon 2008 1.6 Candy White

"After Night Falls... All Cats Are Leopards"
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

Sa spun sincer, am avut emotii si chiar ma incercau unele pareri de rau pentru jantele pe 17". Ma gandeam ca la gropanele din soselele noastre voi avea senzatii tari la coloana. Spre surprinderea mea, caucioacele cu care vine incaltata sunt super (Michelin Pilot Exalto 205/50) si amortizeaza foarte bine.
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Boierie cu cauciucurile atat ca talon cat si model ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

Super tare masina. Felicitari! :wink:
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
gonty
Profu'

Mesaj de gonty »

Astazi am fost la Suceava pentru revizia gratuita, la 2000 km (am mers ceva in 10 zile nu? :lol:).Totul este OK pana acum din punct de vedere "greieresc", in schimb am o mica problema cu directionalele :oops: Vezi sectiunea probleme pentru amanunte.
unikt1

Mesaj de unikt1 »

gonty scrie:Sa spun sincer, am avut emotii si chiar ma incercau unele pareri de rau pentru jantele pe 17". Ma gandeam ca la gropanele din soselele noastre voi avea senzatii tari la coloana. Spre surprinderea mea, caucioacele cu care vine incaltata sunt super (Michelin Pilot Exalto 205/50) si amortizeaza foarte bine.
Incearca-le pe cele romanesti sa vezi diferenta !
gonty
Profu'

Mesaj de gonty »

Am fost la Salonic. Impresiile de acolo - vezi la "calatorii".
Cu ce-am facut mai sus, am ajuns la 8500 km in 3.5 luni. Nu stiu ce sa ma fac, dar tot nebun dupa ea sunt.
Impresii:
- se misca super bine, sprintena, si, spre rusinea mea, abia acum am descoperit ce inseamna sa calci acceleratia la maxim, peste prag.
- viteza maxima pe care a vazut-o si pe bord si pe GPS a fost 182 km/h, si nu am avut deloc senzatia de nesiguranta. Voi vedea pana unde merge cand voi prinde o autostrada si voi fi SINGUR in masina.
- foarte comoda. Dupa 16 ore de condus cu 3 pauze de maxim 15 minute, am ajuns acasa suficient de fresh ca sa-mi las bagajele si sa ma duc la spalatorie sa scape saraca de cadavrele de pe bot, oglinzi si geamuri
- economica: la ce stie motorasul asta, consumul mediu (in Iasi (300km), Iasi - Salonic si retur 2400km, in Salonic (150 km - Bucurestiul este copil), bagaje 150 kg, trei persoane, clima setata pe 20*C nonstop, constant peste 120 km/h) a fost 6.3%.
- nu ma deranjeaza inca greierii - ca nu au aparut - s-au uscat la soare :D

Intr-un cuvant SUPERBA. Nu regret nici un moment banii pe care i-am dat!
gonty
Profu'

Mesaj de gonty »

Si uite asa am ajuns la 15 000 km. Impresii - sunt indragostit in continuare de masina.

Ce probleme am avut in aceasta perioada? Pai sa incep sa le insir:
1) farul directional stanga, care se incapatana sa nu isi faca treaba. S-a rezolvat pe garantie prin inlocuire. De atunci (2000 km) nu am mai avut probleme cu el.
2) ... nimic care sa tina strict de masina.

Mai degraba probleme de primarie :angryfire: , RA Citadin (aia de fac curatenie) :angry5: si toti tampitii care arunca piroane pe sosea :banghead: le doresc tuturor la cat mai putine zile de munca: in somaj cu ei! Mi-am distrus un cauciuc cu un cui de 10 indoit la 90* (astfel incat sa nu se mai poata face nimic) Si un Michelin Pilot Exalto nu e decat vreo 900 lei! Si am reusit sa fac si o alta pana intr-o "gropita" bine plasata si acoperita cu apa.

Dar sa las astea, traim in Romanica si ....

Nimic nu poate sa-mi strice bucuria de a ma plimba cu machineta! :love4: :love10: :love7:
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

adevarat spui :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

gonty scrie:Mai degraba probleme de primarie :angryfire: , RA Citadin (aia de fac curatenie) :angry5: si toti tampitii care arunca piroane pe sosea :banghead: le doresc tuturor la cat mai putine zile de munca: in somaj cu ei!
Oamenii care fac hirtoapele pe strazi sint trimisi acolo. Iar prostilor care-i trimit, manageri de manageri, nu alta, "le doresc sa cistige cit cistiga tata, si sa aiba minte cit copiii de bani gata", vorba cintecului". Si in minunatele lor concedii pe doresc cit mai multe aparitii in public:
http://www.youtube.com/watch?v=nKLnmE-UxM8
http://youtube.com/watch?v=4o2-M4HNbn0
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: C4, SX Pack, 2.0 HDI, 6 trepte, etc

Mesaj de Deese »

Foarte frumoasa masina, desi nu imi placeau `vitraliile` acum nush ce sa zic, m-ar atrage unul.

Sper sa nu se supere nimeni ca am `dezgropat` threadul, dar am si eu o intrebare....cat era optiunea de pavilion?
Ca acum nu o mai vad in oferta.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
gonty
Profu'

Re: C4, SX Pack, 2.0 HDI, 6 trepte, etc

Mesaj de gonty »

Din cate tin minte, ca nu gasesc comanda acum, undeva intre 800 si 1000 euro
Scrie răspuns