c4 Berlina 2.0HDI VTR pack

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
candymann

Re: c4 coupe 2.0HDI VTR pack

Mesaj de candymann »

Adrian scrie:Mai bine ii ascultai :glasses
Mai ales cu reducerile astea .. Mai puneai 1k si luai un Mondeo sau Passat nou ;)
dar de ce dricul mondeo sau volsvaginul pãsat? pãsatul am vazt p-aci pe undeva k era facut de kko la ce probleme a avut intr-o perioada foarte scurta. iarashi dricul ala... sa fim serioshi, C5 ii da clasa.
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: c4 Berlina 2.0HDI VTR pack

Mesaj de B25BUY »

Nu mi-a placut niciodata Fordul...e o masina comuna si fara personalitate (seamana cu opelu' care iar e un fiasco), iar Passat e masina de sef de aprozar sau de buticar ca si Octavia. E plin de ele pe strada (evident cu celebrul si unicul 2.0 TDI sau cele mai vechi cu si mai celebrul 1.9 TDI) si nici nu exceleaza ca si calitati :ok (zgomot, consum, poluare, trepidatii), iar interiorul lasa mult de dorit...cu imitatia aia penibila de lemn... iar mondeo cel nou e oribil dupa parerea mea, are fundul prea mare.
Oricum e stiut ca Ford are modele cam invechite, ei au ramas la tipul ala de masini greoaie de prin anii '20 cand aveau succes masini mari, camionete de strada...care prind la american idiots. :P
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”