becuri

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
vladut_v

Re: becuri

Mesaj de vladut_v »

Mersi de raspunsuri ! Doar doua au ramasa dileme pentru mine:

1. buton selectie ogliniz de pe sua, pentru reglaj electric
Imagine

2. butoanele de sub volan, pentru activare/dezactivare: ESP/Asistenta la parcare/AFIL/Alarma stock - in functie de dotare
Imagine

In cazul 2. ma intereseaza daca butoanele (eu am ESP si Asistenta la parcare) sunt luminate permanent, pentru identificare, cu farurile/pozitiile aprinse ? Nu mai tin minte :( Cert e ca atunci cand le selectez (deci cand dezactivez ESP sau Parcarea) se lumineaza, dar doresc sa stiu daca dispun si de iluminare permanenta pentru identificare, care sa nu tina cont de status-ul butonului, decat de aprinderea farurilor/pozitiilor. Cer scuze pentru insistente !
C4 1.6i 16V Berlina
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Butonul de ESP se aprinde doar cand apesi pe el! Si la cel de parcare cred ca e la fel!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

1. buton selectie ogliniz de pe sua, pentru reglaj electric
Asta nu are, are luminare doar cel rotund cu care reglezi pozitia oglinzii. La ala credeam ca te referi mai sus.

PS: tu ai lumina la bricheta?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

N-am iluminare la bricheta. Difera si bricheta fata de una infipta intr-un soclu iluminat. E mai robusta. Am incercat-o azi sa vad daca mai merge, n-am folosit-o niciodata. E ok.

Legat de iluminarea de identificare a comutatoarelor de sub volan. Comutatoarele sunt luminate cu pozitiile aprinse ! M-am lamurit, azi imi mergeau, ieri nu :( !

Am facut in schimb, legatura intre problemele pe care le am. Ziceam zilele trecute ca din cand in cand nu-mi ard pozitiile pe spate. Ei ... in momentul cand nu ard, nu lumineaza nici lumina comutatoarelor de sub volan, nici becul de la scrumiera si nici luminile de la placuta de inmatriculare spate ! Care Doamne iarta-ma o fi legatura intre toate astea ? Nu e doar o pura coincidenta. Siguranta nu exista pentru nici una din ele, asa zice cartea ...
C4 1.6i 16V Berlina
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”