VOTATI Citroen C5
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Re: VOTATI Citroen C5
@Adrian Ma scuzi dar poate comfunzi 1.9 tdi cu 2.0 tdi pt. ca ala de 1.9 nu face fata nici macar la 1.6 110cp benizna si cu siguranta ,chiar daca masina e grea, 2.2 tdi pe c5 se va comporta cel putin ca un 2.0 tdi de pe o masina usoara.Te-ai gandit ca fiind masina foarte grea, mare , stabila, sa nu simti viteza ca intr-o skoda octavia?Eu a asa am patit in bmw seria 5.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ala de 115, e posibil sa faca fata cu brio....
dar partial de acord cui tine ca 2.2 de pe c5 e mult mai bun ca orice 1.9
dar partial de acord cui tine ca 2.2 de pe c5 e mult mai bun ca orice 1.9
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu cumva motorul de 1,9 de pe Octavia are 101 cp ? Caz in care si motorizarea 1,6 HD de pe C5 ar face fata. Plus ca C5 are putin peste 1500kg, nu 1800.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
candymann
chiar vineri am vazut o oferta de pretz pt un octavia tour care avea motorul de care aminteshti. oricum la dotari bate spre c4, dar k si plansa de bord un singur cuvant: anost!Dan pasare scrie:Nu cumva motorul de 1,9 de pe Octavia are 101 cp ? Caz in care si motorizarea 1,6 HD de pe C5 ar face fata. Plus ca C5 are putin peste 1500kg, nu 1800.
-
Adrian
- Membru 'tunat'
octavia 2 are 105 cai, si pus pe Dyno, mai mereu scoate mai mult, in speta 115-120... Dupa cum stiim noi francezii, ei mai mint cand vine vorba de cai! Asa ca din 170, pot fi lejer 155-160, care la o greutate suplimentara de 400 de kg este EXACT ce am spus eu mai devreme 
Deci cred ca 1.6 hdi pe C5 e o gluma proasta! Nu mai zic de 1.8i, care e dezastru!
Deci cred ca 1.6 hdi pe C5 e o gluma proasta! Nu mai zic de 1.8i, care e dezastru!
-
Dan pasare
Pai cate kg are Octavia, 1100? 
Adrian
- Membru 'tunat'
eu cand am facut test drive la 2.2 erau 5 persoane.. Minim 350 kg
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Adica 2 tone si ceva.
C5 2.2 hdi are cam 1.7 tone.
Nu e greseala pe siteul ATS, asa am vazut si in brosura frantuzeasca, din pacate internetul mi se misca prea prost acum sa o caut pe citroen.fr
C5 pe benzina cu motor mic si dotare mai slaba e mai usor.
Nu ma intrebati de ce e atat de greu, si eu m-am mirat.

C5 2.2 hdi are cam 1.7 tone.
Nu e greseala pe siteul ATS, asa am vazut si in brosura frantuzeasca, din pacate internetul mi se misca prea prost acum sa o caut pe citroen.fr
C5 pe benzina cu motor mic si dotare mai slaba e mai usor.
Nu ma intrebati de ce e atat de greu, si eu m-am mirat.

C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
nero
- Robotizat
Sa fie din cauza ca are cea mai buna antifonare din clasa? Sau poate pentru ca are cea mai complexa (si confortabila) suspensie? Sau poate din cauza dotarilor echivalente cu clasa premium? Nu cred. Cred ca aia de la Citroen sunt doar prosti si n-au stiut sa faca o masina usoara care sa plece prima de la semafor :p
Chiar nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre o masina sportiva si o masina orientata spre confort? 2.2HDi pe C5, combinat cu cutia "lunga", este un motor foarte "liniar" care nu te bruscheaza deloc, nu-ti da senzatii tari, dar accelereaza linistit si constant.
Chiar nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre o masina sportiva si o masina orientata spre confort? 2.2HDi pe C5, combinat cu cutia "lunga", este un motor foarte "liniar" care nu te bruscheaza deloc, nu-ti da senzatii tari, dar accelereaza linistit si constant.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
Dan pasare
Concursul s-a incheiat. Citroen C5 a iesit pe locul 4, la egalitate cu Honda Acord si Skoda Superb.
http://www.auto.ro/concurs-auto-statistici" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/concurs-auto-statistici" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- basy
- Praz Racing Team
Voi comparati C5 cu Octavia?? Stiti ca nu are legatura, nu? C5 este cat Superb de mare care, fie vorba intre noi este o hidosenie de masina, plus de asta nici nu sufla la dotarile C5-ului. Plus de asta ma omorati cu chestia cu trasul, parca toti cum va suiti in ele gata la curse de unde trebuie sa scoateti fiecare cal pentru performante. Nu stiu exact ce fise dyno ati vazut voi dar am vazut si eu una cu un Golf V GTI care arata ca face 168 sau 172CP daca retin bine stock. Da, sunt si masini submotorizate, am mers cu C200 CDI 112 CP si ma uitam ca nu prea inainteaza, dar daca imi ziceti ca o masina de 170 CP nu trage sunteti aiurea, cu tot respectul.
P.S. Imi mentin parerea discutata in alt topic ca multi de pe aici si-au luat C4 din greseala ca n-au avut bani de VW. Citroen inseamna life style, Citroen inseamna lux, Citroen inseamna atragerea tuturor privirilor si nu in ultimul lucru Citroen inseamna o mare familie. Cred ca pana acum, dupa 2000 a inceput sa fie multi care isi iau Citroen si nu vor sa mai auda dupa de marca asta. Pentru acestia, va rog eu mult vindeti-le cat mai repede si luati-va ce va doriti.
Sunt oameni cu ML 2007 care au avut Citroen inainte, fac drive test cu C5 si dau comanda, unul full. Mihay poate sa confirme.
P.S. Imi mentin parerea discutata in alt topic ca multi de pe aici si-au luat C4 din greseala ca n-au avut bani de VW. Citroen inseamna life style, Citroen inseamna lux, Citroen inseamna atragerea tuturor privirilor si nu in ultimul lucru Citroen inseamna o mare familie. Cred ca pana acum, dupa 2000 a inceput sa fie multi care isi iau Citroen si nu vor sa mai auda dupa de marca asta. Pentru acestia, va rog eu mult vindeti-le cat mai repede si luati-va ce va doriti.
Sunt oameni cu ML 2007 care au avut Citroen inainte, fac drive test cu C5 si dau comanda, unul full. Mihay poate sa confirme.
Ultima oară modificat Joi Dec 25, 2008 2:32 pm de către basy, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
baty_san
oameni cu bani si parc de masini de la mercedes, bmw etc... dar care pleaca in tari straine cu CITROEN !! justificare? "da-mi alta pereche de ochi si mai fac o tura" si aici vorbesc de posesori de c5 modelul 2, care o sa isi comande mod.3...
asa ca C5 sportiv??? nu prea... confortabil?? da...
asa ca pot confirma eu.....
asa ca C5 sportiv??? nu prea... confortabil?? da...
asa ca pot confirma eu.....
Don't steal...goverment hates competition!
- basy
- Praz Racing Team
Este si normal, unde mai gasesti scaune cu masaj, geamuri pentru protectie fonica, bord imbracat in piele si nu in ultimul rand suspensia Hydractive care, efectiv te face sa plutesti, la clasa medie?
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb