Saptamana de lucru de 6 zile?????

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
baty_san

Re: Saptamana de lucru de 6 zile?????

Mesaj de baty_san »

florinc4 scrie:...este inca in faza incipienta deci mai e loc de modificare nu e nimic clar...nu cred k vrea nimeni o revolta a maselor...si nici nu cred ca se va intampla
revolta a maselor???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? din parti !!! iti spun eu.... avem 166 sau asa ceva fde candidati care sunt cercetati penal !!!! dar ei candideaza si noi ii votam... si nu s-a revoltat nimeni. mai mare scandal provoaca jiji cu steaua decat dosarele penale ale alesilor nostri. Astia suntem, tacem si las ca merge si asa. :( :(
Daca se hotaraste sa muncim si sambata o sa muncim fara multe comentarii.
Don't steal...goverment hates competition!
pgpdesign
Numar Inmatriculare: B91XXB

Mesaj de pgpdesign »

Va dati seama ce cool as fi daca ar fi saptamana de lucru de 6 zile si eu le-as spune angajatilor mei ca la mine se lucreaza doar 5? :glasses

Lasand gluma la o parte.... din 2002 de cand am firma si angajati am respectat cu sfintenie un principiu: ora 5 - pleaca acasa! Ai de rezolvat ceva personal in oras si nu ai de lucru - du-te si rezolva! Atata timp cat sunt respectate niste termene nici macar nu socotesc zilele libere. Dar termenele sa fie termene.

Exceptie de la aceasta regula fac doar eu dar asta nu se pune... Adica stau la servici desi nu am de lucru sau lucrez desi e weekend sau seara/noapte.
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Mesaj de ardei »

florinc4 scrie:eu mereu cand vorbesc cu ai mey si aduc aminte de comunism...ca nu erau bani si nu aveam ce manca...ei mereu ma contrazic..ca mereu nu aveam loc de cata carne aveam...poate am fost norocos...dar nu asta e topicu...nu cred k se va ajunge la asa ceva...e ca si cum ai zice ca dupa luni vine miercuri...eu asa consider...UE testeaza "piatza" sa zic asa parerea mea...si cauta orice modalitate de revenire...este inca in faza incipienta deci mai e loc de modificare nu e nimic clar...nu cred k vrea nimeni o revolta a maselor...si nici nu cred ca se va intampla
offtopic: Si eu " cik " eram asta NOROCOSU pe vremea lu nea nicu.....

Ontopic: O astfel de decizie se poate actiona in instanta la Curtea de Justitie, insa cred ca mai e mult pana acolo....Vor sa vada cum reactioneaza oamenii si ce cred despre asta.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

ardei scrie:Ontopic: O astfel de decizie se poate actiona in instanta la Curtea de Justitie, insa cred ca mai e mult pana acolo....Vor sa vada cum reactioneaza oamenii si ce cred despre asta.
exact asa e ..cel putin asa zic si eu
ps...esti de varsta cu frati-miu...bine ca nici eu nu-s mosneag...numai maine nu-i poimaine si fac 23...dar frati-miu nu mai stie mare lucru de la revolutie....era ocupat s-o enerveze pe mama :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
tazucu
C4Devil
Marca si model masina: ex: Citroen C4 1.6i
Numar Inmatriculare: B-45-GCD

Mesaj de tazucu »

Bai mie unu mi se pare o prostie oricum daca muncim atatea ore ar trebui sa fim platiti mai bine... Si pana la urma cum sa iesim noi din recesiune daca nu prin munca :))))))). Vb acceea termina azi tot ce ai de munca ca maine sigur mai ai ceva de facut ;)...
Ford Mondeo MK5 1.5 EcoBust 160CP - 2016 RubyRed
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”