Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
Te cred dar al meu are miere ?
Vezi ca mai sint care au navi. Poate e vreunul dispus sa il dea. Sau fa-ti un cont si pe forumul peugeot ca si ei au aceleasi scule.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
A ta are si mp3 si telefon,nu?
Nu de alta, dar se pare ca sunt HU navi doar cu mp3/doar cu gsm/si cu gsm si cu mp3.
Nu de alta, dar se pare ca sunt HU navi doar cu mp3/doar cu gsm/si cu gsm si cu mp3.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Al meu are si MP3 si GSM. Nu are bluetooth.
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Stai linistit, si eu am observat o picatura mica de lac in relief pe usa. Treaba facuta doar de doru lelii.Mentionez ca a mea a fost revopsita de fosta proprietara la ATS dupa niste mici zgarieturi.Deci stai calm, nu ai de ce sa te miri.vlad scrie:Sa continui seria neagra a robotelului meu. Doar e negru si el. Azi mi-am spalat iar masina. Mi-a cazut fata cind am luat-o. Pe aripa spate am vreo 4 locuri unde am praf in vopsea sau lac si chiar la nervura de la roata se vede foarte putin urma chitului. Nu-mi venea sa cred ce vad. Cum dracu au mascat chestiile astea cind am luat-o din service ? Puteau da cu ceva sa astupe acele mici imperfectiuni si dupa ce am spalat-o de mai multe ori sa iasa la iveala ?
Acum, la 1 luna dupa ce am scos-o din service si nu am nici o hirtie cum ca a fost reparata acolo mai pot face ceva, o reclamatie ? Sau ies la polish ? De exemplu cind am fost dupa ea aripa fata stinga avea o zgirietura maricica si nu credeam ca o mai pot scoate la polish. Spre uimirea mea chiar au scos-o. Daca nu eram acolo nu credeam. Imperfectiunile de pe tabla pot sa le scoata daca a putut scoate o zgirietura de pe plastic ?
Cam multe intrebari ... scuze.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
redbeben
salut,
referitor uleiului curs el curge pe la flansa aia de plastic ...flansa care se schimba relativ usor daca o au pe stoc ca de obicei nu o au
eu am schimbat-o pe garantie ca am avut aceeasi problema
bafta
referitor uleiului curs el curge pe la flansa aia de plastic ...flansa care se schimba relativ usor daca o au pe stoc ca de obicei nu o au
eu am schimbat-o pe garantie ca am avut aceeasi problema
bafta
C4 1.6 HDI SX fab dec 2005
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Redbeben, te referi la uleiul de la turbo, nu ? Si m-as mira sa fie flansa aia de plastic in sine. Mai degraba cred ca e vreun o-ring in ea si ala nu mai etanseaza. Tie ce ti-a schimbat concret ?
-
redbeben
pai mie mi-au zis ca e flansa de plastic si au schimbat-o cu totul ca avea o microfisura si ieseau vapori de ulei ....au incercat si ei la fel cu schimb garnitura dar n-a mers asa ca au dat comanda de flansa si au schimbat-o..mai departe nu stiu ce sa zic decat ca nu mai pierde ulei pe acolo ...da oricum de la turbo prin dreapta pe unde e furtunu al rigid mai pierde ulei sub forma de vapori si cica n-au ce sa-i faca ....eu cred ca o garnitura ar rezolva problema
desfa si tu flansa si vezi daca are un o-ring inauntru si daca e ciupit dar daca nu a lucrat nimeni acolo el nu are cum sa se strice din senin nici la turatie mare
in schimb flansa poate crapa ....sau ma rog nu vizibil cu ochiu liber ci doar o microfisura
desfa si tu flansa si vezi daca are un o-ring inauntru si daca e ciupit dar daca nu a lucrat nimeni acolo el nu are cum sa se strice din senin nici la turatie mare
in schimb flansa poate crapa ....sau ma rog nu vizibil cu ochiu liber ci doar o microfisura
C4 1.6 HDI SX fab dec 2005
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 21.04.2009
Am rezolvat cu scurgerea de la turbo prin noroc ca sa zic asa. Am demontat pe acolo sa vad ce o-ring curge. L-am identificat si fiind dreptunghiular l-am montat inapoi pina urma sa il cumpar. Dar surpiza, pe o parte avea 4 puncte de cauciuc din turnare (nu stiu daca asa sint toate sau doar asta) si din noroc l-am montat cu partea neteda la piesa de metal si acum etanseaza ok, nu mai curge ulei.

Am incaltat robotelul cu 4 cauciucuri noi Michelin Energy Saver 205/55/16 V pe fata si H pe spate. H le am de la casco si pe fata am cumparat V pt ca din alea aveau la promotie la Citroen.
Am asezat panourile interioare si aveam o piulita desfacuta de la spoiler pe care am rezolvat-o.
Am renuntat la magazia de cd-uri si asa stricata si am montat cablul auxiliar, urmind ca zilele astea sa activez portul auxiliar. O sa revein cu pareri.
Era sa uit. Am schimbat si cele 2 telescoape de la haion. Sper ca urmatorii ani sa nu mai am treaba cu ele.
Obiective: sa obtin ieftin un plastic pt cotiera sa am spatiu de depozitare, sa schimb cele 2 plastice ce vine pe marginea parbrizului de jos pina sus.
Am rezolvat cu scurgerea de la turbo prin noroc ca sa zic asa. Am demontat pe acolo sa vad ce o-ring curge. L-am identificat si fiind dreptunghiular l-am montat inapoi pina urma sa il cumpar. Dar surpiza, pe o parte avea 4 puncte de cauciuc din turnare (nu stiu daca asa sint toate sau doar asta) si din noroc l-am montat cu partea neteda la piesa de metal si acum etanseaza ok, nu mai curge ulei.

Am incaltat robotelul cu 4 cauciucuri noi Michelin Energy Saver 205/55/16 V pe fata si H pe spate. H le am de la casco si pe fata am cumparat V pt ca din alea aveau la promotie la Citroen.
Am asezat panourile interioare si aveam o piulita desfacuta de la spoiler pe care am rezolvat-o.
Am renuntat la magazia de cd-uri si asa stricata si am montat cablul auxiliar, urmind ca zilele astea sa activez portul auxiliar. O sa revein cu pareri.
Era sa uit. Am schimbat si cele 2 telescoape de la haion. Sper ca urmatorii ani sa nu mai am treaba cu ele.
Obiective: sa obtin ieftin un plastic pt cotiera sa am spatiu de depozitare, sa schimb cele 2 plastice ce vine pe marginea parbrizului de jos pina sus.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
foarte ciudata masina ta. in sensul in care stiu sigur ca ai mentionat pe undeva ca e enterprise, dar vad ca ai optiuni la greu - cotiera, mp3, magazie, navigatie d-aia monocroma, cam orice poti sa pui pe un c4 non-exclusive cred. TOTUSI, nu ai parfum, ai masca aia clasica, n-ai spatiile de depozitare de sub gurile de ventilatie... repet, foarte ciudat mixu', stii cine conducea masina inainte, si la ce era folosita? proiectoare are?
se pare ca in vest poti sa iei cea mai ieftina versiune si sa pui pe ea doar ce vrei (fara sa fii nevoit sa apelezi la alt nivel de echipare) - FOARTE MISTO!
se pare ca in vest poti sa iei cea mai ieftina versiune si sa pui pe ea doar ce vrei (fara sa fii nevoit sa apelezi la alt nivel de echipare) - FOARTE MISTO!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Din pacate nu stiu mai nimic de istoricul masinii gen cine si ce a facut cu ea. Stiu doar problemele din garantie in rest nimic. Si in legatura cu dotarile ce le am cred ca e un nivel de echipare de la Enterprise. Si Daniel Ciulei are exact ca e mea numai ca a lui e alba. Fiind utilitara nu s-au bagat la gadgeturi pt design ci doar strict functionale gen navi pt deplasari in locuri necunoscute care vine cu magazie, dublu climatronic sa nu mori asfixiat si cam atit. Nu are proiectoare de ceata. Iar bancheta a fost pusa ulterior dar nici asta nu stiu de cine. De cel ce mi-a vindut-o (el a adus-o din Franta), de firma ce i-a vindut-o la asta (o luase de la o licitatie) sau de proprietar. Bnacheta spate cred ca e noua, dar la montare nu prea s-a priceput iar cind a prins jos centurile laterale a trebuit demontat panoul lateral interior. Atunci mi-a rupt niste clipsuri la plasticele de pe stilpi de unde iese centura si nu au mai montat ca lumea acele panouri lasind un spatiu de un deget intre plastic si geamul din spate.
Dar mi-ai dat o idee pe azi. Mai am copiile tuturor hirtiilor. Ia sa caut ce firma e aia pe care era inmatriculata masina. Si sa vad ca produceau ciment si fier beton.
Dar mi-ai dat o idee pe azi. Mai am copiile tuturor hirtiilor. Ia sa caut ce firma e aia pe care era inmatriculata masina. Si sa vad ca produceau ciment si fier beton.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Sperind ca astfel inchei seria neagra a masinii o sa incep cu lucrurile ce m-au surprins placut in ultima perioada. Acum o saptamina am mers intr-un mic concediu prin Moldova, 1500 km in total. Primul lucru placut a fost consumul. 4.6 l/100 km pe primii 379 km si 5.1 l/100 km per total.
Cind zicea Cisu de asa ceva ziceam ca merge ca un pensionar de reuseste asa ceva, dar nu e adevarat. Asa consuma motoarele noastre. Eram 3 persoane in masina, clima pe AUTO nonstop si protbagajul full.

Robotelul a facut 70.000 km fara probleme prea grave.

La bunicii sotiei unde am fost cazat erau drumuri neastfaltate. Am mers pe drumuri ce nu imi imaginam vreodata ca ar merge un C4 pe acolo si s-a comportat bine. Am reusit chiar sa traversez un piriu in lungime. Foarte tare senzatia sa te vezi cu masina in riu cu copaci pe ambele parti.

Acum daca tot am plimbat-o pe la manastiri sper sa nu mai am belele cu ea.

Robotelul a facut 70.000 km fara probleme prea grave.

La bunicii sotiei unde am fost cazat erau drumuri neastfaltate. Am mers pe drumuri ce nu imi imaginam vreodata ca ar merge un C4 pe acolo si s-a comportat bine. Am reusit chiar sa traversez un piriu in lungime. Foarte tare senzatia sa te vezi cu masina in riu cu copaci pe ambele parti.

Acum daca tot am plimbat-o pe la manastiri sper sa nu mai am belele cu ea.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 31.07.2009
Azi i-am terminat revizia. Am facut un pic peste cei 15.000 km de la ultimul schimb de ulei asa ca i-am schimbat filtrul de aer, uleiul, filtrul de ulei si filtrul de polen. Cel de motorina nu l-am schimbat avind in vedere ca am doar 15.000 km de cind l-am pus de nou. La urmatoarea revizie nu mai scapa. Toate filtrele au fost Mann, uleiul Total Quartz 9000 5W40. Pretul final al reviziei: 279 lei (manopera moca pt ca mi le-am schimbat singur la serviciu). La filtrul de polen am facut adaptarea zisa de Cisu. Ii multumesc pe aceasta cale pt pont.
Azi i-am terminat revizia. Am facut un pic peste cei 15.000 km de la ultimul schimb de ulei asa ca i-am schimbat filtrul de aer, uleiul, filtrul de ulei si filtrul de polen. Cel de motorina nu l-am schimbat avind in vedere ca am doar 15.000 km de cind l-am pus de nou. La urmatoarea revizie nu mai scapa. Toate filtrele au fost Mann, uleiul Total Quartz 9000 5W40. Pretul final al reviziei: 279 lei (manopera moca pt ca mi le-am schimbat singur la serviciu). La filtrul de polen am facut adaptarea zisa de Cisu. Ii multumesc pe aceasta cale pt pont.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Azi am primit masca centrala de pe bord de la Deese.
E tot neagra dar e cu usita la sertar si parfum. Mare om, mare caracter Deese asta.
Inca odata iti multumesc.

Pe viitor vreau sa imi duc masina la Lexia sa ii activez senzori centurilor spate, intervalul de revezie la 15.000 km si vazusem ceva la configurarea BSI-ului si de climatul zonal. A mea e setata pe climat normal si cica cele din Romania ar fi la un climat rece. Tot de studiat ramine si daca se poate activa claxonul cind apesi pe inchidere de la telecomanda, daca masina e deja inchisa (cind o cauti in parcare pe linga pilpiitul avariilor nu stiu cite secunde sa si sune claxonul odata). Va mai tin la curent pe cum reusesc sa le fac.

Pe viitor vreau sa imi duc masina la Lexia sa ii activez senzori centurilor spate, intervalul de revezie la 15.000 km si vazusem ceva la configurarea BSI-ului si de climatul zonal. A mea e setata pe climat normal si cica cele din Romania ar fi la un climat rece. Tot de studiat ramine si daca se poate activa claxonul cind apesi pe inchidere de la telecomanda, daca masina e deja inchisa (cind o cauti in parcare pe linga pilpiitul avariilor nu stiu cite secunde sa si sune claxonul odata). Va mai tin la curent pe cum reusesc sa le fac.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
care este pontul pentru filtrul de polen?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Sa pui pe marginile filtrului un plastic ce are rolul sa tina laturile neintarite drepte. Eu cind l-am scos dupa 15.000 km era indoit pe partea stinga. Cu acele plastice sigur nu se v-a mai indoi. Se pun intre nervurile exterioare, in partea de sus (ca nu cumva sa cada in interior) si le-am lipit cu banda dublu adeziva.