Un pic sau mai mult off-topic:
Stie careva DACA avem in Romania drumuri (sau zone) cu limita minima de viteza? Eu unul nu-mi aduc aminte sa fi intalnit pe undeva asa ceva.
teoretic si practic sunt doar cele doua autostrazi...in rest parca am vazut mai demult pe DN1 pe la otopeni un 60 minim obligatoriu acum 5-6 ani cand nu era sistemul Big Brother ..
Nici pe autostrazi n-am vazut indicatoare (si sincer, nu-mi aduc aminte daca este specificat in codul rutier o limita minima pt autostrada). Le-am intalnit in schimb la vecinii de la sud
Bogdan98 scrie:Un pic sau mai mult off-topic:
Stie careva DACA avem in Romania drumuri (sau zone) cu limita minima de viteza? Eu unul nu-mi aduc aminte sa fi intalnit pe undeva asa ceva.
Da, exista asa ceva. Pe banda 2 de urcare intre Pitesti si Rm. Valcea (acolo unde sunt 2 benzi) este limita minima de viteza 30Km/h
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Am vazut si eu in cateva locuri limitari inferioare de viteza, dar nu va pot da exemple acum deoarece nu am retinut unde. Si ai dreptate Mituc, cu ceea ce spui, referitor la drumuri si la tot, dar nu cred ca va reusi cineva sa ii traga la raspundere prea repede, desi sunt o multime de nereguli, si niste semafoare de te doare capul. Cata minte sa ai incat sa lasi semafoare fara becuri la care trebuie sa intuiesti tu cam ce culoare ar trebui sa aiba in momentul acela? SI inca mai mult de o gramada de nereguli in acestea, precum nesincronizarea semafoarelor sau o sincronizare de toata jena (exemplu: la semafor de la Universitate de pe Calea Victoriei se face verde si la urmatorul semafor care e la 20 de metri se face rosu si toata lumea sta si asteapta si blocheaza intersectia). Sa spunem ca as trece peste asta, DAR, un accident l-am evitat la limita din cauza unui semafor de-al nostru. Nu stiu cum se numeste zona, dar oricum, eu veneam cam cu 60-70 si ma uitam fix la semafor care era verde, si cand am ajuns in dreptul lui s-a schimbat instantaneu in rosu de am bagat piciorul in frana pana la podea. Bineinteles ca instantaneu s-a facut verde la cei cu c are ma intersectam.
Oare e normal sa nu ii intereseze ce se intampla ????
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!