Aux

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Aux

Mesaj de Dan pasare »

b3rt1 scrie:
pasare scrie:Cablul cu mufe si manopera( montaj si activare functie Aux) - 230 lei la ATS

Da-mi voie sa te contrazic...eu am primit ieri un alt pret...700 ROn :scratch: de am zis ca nu-i adevarat....ori nu am explicat eu bine ce vreau..ori nu s-a inteles...ori..asta o fi pretul :!:

Pro Motor Valcea price.....
Iti dau voie sa ma contrazici dar o faci degeaba. Atat am platit, 230 lei, si am si acum cablul montat in masina. Daca nu ma crezi, asta e, dar sa stii ca n-am obiceiul sa spun tampenii.
E foarte probabil ca pretul primit de tine sa se refere la USB box (asa cum a ziz si Bogdan).
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

mai mult ca sigur e vb de usb
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
b3rt1
Marca si model masina: C4 1.6i
Numar Inmatriculare: B-66-MEF

Mesaj de b3rt1 »

pasare scrie:
b3rt1 scrie:
pasare scrie:Cablul cu mufe si manopera( montaj si activare functie Aux) - 230 lei la ATS

Da-mi voie sa te contrazic...eu am primit ieri un alt pret...700 ROn :scratch: de am zis ca nu-i adevarat....ori nu am explicat eu bine ce vreau..ori nu s-a inteles...ori..asta o fi pretul :!:

Pro Motor Valcea price.....
Iti dau voie sa ma contrazici dar o faci degeaba. Atat am platit, 230 lei, si am si acum cablul montat in masina. Daca nu ma crezi, asta e, dar sa stii ca n-am obiceiul sa spun tampenii.
E foarte probabil ca pretul primit de tine sa se refere la USB box (asa cum a ziz si Bogdan).

Daca asta mi s-a spus...si eu sper sa fi fost o neintelegere...ca tare as vrea sa-mi pun si eu AUX la sagetzica mea...

OFF: no offence d-nul Pasare... :angel12:
C4 Coupe 1.6i 16v, VTR, 4 Rotzi, 3 usi, 2 stergatoare, un volan, si multa voie buna....pentru restul folositzi benzina fara plumb
Blaupunkt GTA 280 210 W RMS, Woofer Rockford Fosgate 200W RMS

B-66-MEF
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

b3rt1 scrie:.............
OFF: no offence d-nul Pasare... :angel12:
:thumbright:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

[quote="b3rt1]...eu am primit ieri un alt pret...700 ROn :scratch: de am zis ca nu-i adevarat....ori nu am explicat eu bine ce vreau..ori nu s-a inteles...ori..asta o fi pretul :!:

Pro Motor Valcea price.....[/quote]
sigur ai vb akolo cu Cristi de la receptie . El nu prea intelege si nu are rabdare.
Ultima oară modificat Sâm Aug 16, 2008 1:41 pm de către Mr_kokaa, modificat 1 dată în total.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
b3rt1

Mesaj de b3rt1 »

Mr_kokaa scrie:[

Cooooorect! :lol:
C4 Coupe 1.6i 16v, VTR, 4 Rotzi, 3 usi, 2 stergatoare, un volan, si multa voie buna....pentru restul folositzi benzina fara plumb

B-66-MEF
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

vezi ca tipu are "simpatii" la bucuresteni
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Bey, nu fiti rai. Cristi e un tip ok. Nu le are cu preturile, dar ceea ce face, face si bine, si cu tragere de inima.
E ca si cum m-ai intreba pe mine de piese si preturi (desi lucrez in firma de piese auto) ... Fiecare isi are bucatica lui.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
b3rt1

Mesaj de b3rt1 »

Bogdan98 scrie:Bey, nu fiti rai. Cristi e un tip ok. Nu le are cu preturile, dar ceea ce face, face si bine, si cu tragere de inima.
E ca si cum m-ai intreba pe mine de piese si preturi (desi lucrez in firma de piese auto) ... Fiecare isi are bucatica lui.

De departe gandul asta.... fiecare are parerea sa...eu nu am cerut pareri..mi s-au oferit... nu-l cunosc pe om si nu pot sa-l judec...eu doar am ridicat un semn de intrebare.... semn de intrebare la care voi primi raspuns vinerea viitoare...

B-66-MEF
ragi

Mesaj de ragi »

nu e un aux dar are aceeasi functie si e si usor de de montat
http://www.c4atreros.es/?op=bricos&id=1088" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 HDI92 Collection pack
ImagineImagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

D-asta am eu pe masina..pus acu vreo 2 ani! L-am folosit cred juma de an atat! :P
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
costyAAX
Numar Inmatriculare: GR 04 AAX

Mesaj de costyAAX »

mi am facut si eu o mufa la fel ca aia de pe http://www.c4atreros.es/?op=bricos&id=1088" onclick="window.open(this.href);return false; si nu stiu cum sa setez casetofonu' pe aux #-o cine ma ajuta si pe mine :hi ms anticipat
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Trebuie sa mergi la un service Citroen ca sa-ti activeze intrarea AUX. Iar apoi din butonul de mode o sa poti selecta AUX pe langa RADIO si CD.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Doar cu Lexia se poate activa portul auxiliar.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
billy

Mesaj de billy »

da..am fost eu ieri si mi-am activat functia de AUX. m-a costat 46ron activarea. cablu l-am facut acu 2-3 zile.. scrie pe aici printr-un post.. :)

ideea e ca se aude mai incet decat cand foloseam functia de fm transmitor de la mp3 meu. dar se aude mai clar pe de alta parte..

o sa rezolv in curand si pb cu auzitu incet.. am citit acu ceva vreme pe un forum ca trebuie atasata inca o chestie si o sa ai volum ca la cd...

va tin la curent daca aflu.
ex. Citroen C4 Berlina 1.4 16V 90cp - gri fer
Actual: Mercedes B180
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”