Pai daca aduni la el pretul rablei ai sa iesi cam la pretul unuia din promotie.Bogdan scrie:E imbatabil pretul asta..11134 EUR!
Un C4 special
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
Re: Un c4 special
sa o stapanesti sanatos si multe sute de mii de km fara probleme...lordlaur scrie:Salutare,sunt nou pe forum si un fericit posesor de masina visurilor,tocmai am terminat toata alergatura cu rabla si cu actele si luni ma duc sa achit masina care o sa-mi vina in max 2 saptamani.Numai mai am rabdare nici somn nici nimic....sunt cu sufletul la gura
).Sa fac si o scurta prezentare:-C4 VTR 1.6 16v culoare: Rosu Aden (era singura culoare de pe stoc,eu imi doream alb),dotari standard+optionale:oglinzi incalzite,volan imbracat in piele,ESP+ASR.Pret final de achizitie cu discountul din oferta curenta+rabla+avans de 809E = 11.134 E tva inclus
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ai grija cu asigurarea obligatorie. Se poate face pe o luna dar cand vei merge s-o inmatriculezi, aia nu accepta decat asigurare pe min 6 luni. Asa ca decat sa o faci de doua ori si sa pierzi bani prin suprapunerea perioadelor asigurate, mai bine faci de la inceput pe 6 luni (sau chiar pe un an daca mai gasesti ceva ''maruntis''prin buzunare) 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Aaa pai atunci imi fac direct pe 6 luni sa scap de grija....si inca ceva explicati-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa o inscriu ce acte trebuie,unde sa ma duc,cum e cu itp -ul,cu talonul...ca as vrea sa o inmatriculez inainte de 1 iulie ca se scumpeste taxa de prima inmatriculare(a se citi taxa de mediu cica).Inca odata multumesc frumos pt primire si pentru sfaturi!
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
- Mihay
- Supermoderator
Salut si bine ai venit . Dupa mine este cea mai misto culoare de la C4 (despre mine zicea aiurica sa facem schimb
) cu inmatricularea e aiurea ca daca nu dai taxa aia unica pana la 1 iulie o sa dai de la 180 euro in prezent vreo 400 parca ...fugi la un chiosc d`ala cu acte de inmatriculari si iti explica aia ce sa faci..faza aiurea este ca dealerul de obicei emite factura si Cartea de Identitate cam dupa 1 saptamana de la livrare si fara ele nu stiu daca ai cum sa platesti acea taxa unica ..streseaza dealerul sa factureze repede de tot.succes ...si bineinteles poze
-
candymann
[quote="Mihay"]Salut si bine ai venit . Dupa mine este cea mai misto culoare de la C4 (despre mine zicea aiurica sa facem schimb
) cu inmatricularea e aiurea ca daca nu dai taxa aia unica pana la 1 iulie o sa dai de la 180 euro in prezent vreo 400 parca ...fugi la un chiosc d`ala cu acte de inmatriculari si iti explica aia ce sa faci..faza aiurea este ca dealerul de obicei emite factura si Cartea de Identitate cam dupa 1 saptamana de la livrare si fara ele nu stiu daca ai cum sa platesti acea taxa unica ..streseaza dealerul sa factureze repede de tot.succes ...si bineinteles poze[/quote
dealerul poate emite factura oricand. cartea de identitate trebuie sa vina de Citroen Romania, iar asta de pinde de cel putin 1 om, la care de regula i se rupe. bafta sa ai! oricum sa bati la cap dealerul.
dealerul poate emite factura oricand. cartea de identitate trebuie sa vina de Citroen Romania, iar asta de pinde de cel putin 1 om, la care de regula i se rupe. bafta sa ai! oricum sa bati la cap dealerul.
-
lordlaur
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
adei
Eu am factu inmatricularea saptamana trecuta, dar in Timisoara, nu in Bucuresti. Pot sa-ti spun actele de care ai nevoie, dar locurile in care trebuie sa le duci - nu stiu.
La inmatriculare, cel mai mult te intereseaza taxa aia de mediu, sa o platesti inainte de 1 iulie, deci am scris etapele in functie de asta:
1: Te duci la Administratia Finantelor Publice de care apartii. In Bucuresti, banuiesc ca este una la fiecare sector.
Ai nevoie de CIV - cartea de identitate a vehiculului (original+copie), copie dupa factura si dupa buletinul proprietarului. Originalul il primesti inapoi. Taxa este vreo 611 RON, pentru motorul de 1.6 pe benzina.
2. Iti trebuie o fisa de inmatriculare. Ti-o vand si ti-o si dactilografiaza la orice firma de inmatriculari. Trebuie sa mergi la CEC, sa platesti talonul. Te costa 30 ron si iti trebuie buletinul proprietaruli - sa-ti ia adresa si CNP de pe el.
3. La primarie trebuei sa te ia in evidenta la directia financiara. Tot aici( sau la CEC - depinde de oras) platesti taxa de inmatriculare: 52 RON.( Taxa asta nu este acelasi lucru cu taxa de PRIMA inmatriculare de care am scris mai sus). La primarie trebuie sa completezi o cerere tip pe care o iei de acolo, iti trebuie fisa de inmatriculare completata, pe care iti pune o stampila de luar ein evidenta, si mai ai nevoie de CIV (original + copie) si factura (original+copie). Copiile raman la ei.
4. Dupa ce ai toate cele 3 chitante pe care le primesti inainte, CIV si factura in original+copie, fisa de inmatriculare cu stampila de la primarie si mai completezi o cerere de inmatriculare, poti merge la politie. Sa nu uiti buletinul si o popie dupa el. La politie mai platesti numerele 40 ron ( sau 85 daca vrei numere preferentiale), lasi dosarul.
5. Te prezinti dupa cateva ore/zile (depinde de ora la care mergi acolo si daca vrei numere preferentiale) cu chitanta pentru numere. O sa primesti numerele+talonul+civ completat.
ps1: la mine a durat mai mult de 2 saptamani de cand am luat masina pana am primit CIV.
ps2: inmatricularea a durat 4 zile, dar am facut cate o etapa in fiecare zi(daor 2 si 3 in aceeasi zi), iar depunerea dosarului la politie s-a facut la 18:30 (la 19 ei inchid, deci am mers a doua zi dupa numere). Daca stii bine orarul tuturor institutiilor la care mergi (eu am nimerit in pauza de masa, care bineinteles ca nu apar epe net), dureaza maxim 2 ore depunerea actelor si timpul de asteptare la cozi pentru plata taxelor. Nu am pus timpul pierdut pe drum pentru a ajunge dintr-o parte in alta.
ps3: poti sa platesti 100-150 RON si se ocupa o firma de inmatriculare de tot, doar sa te intelegi de la inceput cu ei sa plateasca taxa de mediu/PRIMA inmatriculare inainte de 1 iulie.
Daca mai ai nelamuriri, te ajut cu raspunsurile
La inmatriculare, cel mai mult te intereseaza taxa aia de mediu, sa o platesti inainte de 1 iulie, deci am scris etapele in functie de asta:
1: Te duci la Administratia Finantelor Publice de care apartii. In Bucuresti, banuiesc ca este una la fiecare sector.
Ai nevoie de CIV - cartea de identitate a vehiculului (original+copie), copie dupa factura si dupa buletinul proprietarului. Originalul il primesti inapoi. Taxa este vreo 611 RON, pentru motorul de 1.6 pe benzina.
2. Iti trebuie o fisa de inmatriculare. Ti-o vand si ti-o si dactilografiaza la orice firma de inmatriculari. Trebuie sa mergi la CEC, sa platesti talonul. Te costa 30 ron si iti trebuie buletinul proprietaruli - sa-ti ia adresa si CNP de pe el.
3. La primarie trebuei sa te ia in evidenta la directia financiara. Tot aici( sau la CEC - depinde de oras) platesti taxa de inmatriculare: 52 RON.( Taxa asta nu este acelasi lucru cu taxa de PRIMA inmatriculare de care am scris mai sus). La primarie trebuie sa completezi o cerere tip pe care o iei de acolo, iti trebuie fisa de inmatriculare completata, pe care iti pune o stampila de luar ein evidenta, si mai ai nevoie de CIV (original + copie) si factura (original+copie). Copiile raman la ei.
4. Dupa ce ai toate cele 3 chitante pe care le primesti inainte, CIV si factura in original+copie, fisa de inmatriculare cu stampila de la primarie si mai completezi o cerere de inmatriculare, poti merge la politie. Sa nu uiti buletinul si o popie dupa el. La politie mai platesti numerele 40 ron ( sau 85 daca vrei numere preferentiale), lasi dosarul.
5. Te prezinti dupa cateva ore/zile (depinde de ora la care mergi acolo si daca vrei numere preferentiale) cu chitanta pentru numere. O sa primesti numerele+talonul+civ completat.
ps1: la mine a durat mai mult de 2 saptamani de cand am luat masina pana am primit CIV.
ps2: inmatricularea a durat 4 zile, dar am facut cate o etapa in fiecare zi(daor 2 si 3 in aceeasi zi), iar depunerea dosarului la politie s-a facut la 18:30 (la 19 ei inchid, deci am mers a doua zi dupa numere). Daca stii bine orarul tuturor institutiilor la care mergi (eu am nimerit in pauza de masa, care bineinteles ca nu apar epe net), dureaza maxim 2 ore depunerea actelor si timpul de asteptare la cozi pentru plata taxelor. Nu am pus timpul pierdut pe drum pentru a ajunge dintr-o parte in alta.
ps3: poti sa platesti 100-150 RON si se ocupa o firma de inmatriculare de tot, doar sa te intelegi de la inceput cu ei sa plateasca taxa de mediu/PRIMA inmatriculare inainte de 1 iulie.
Daca mai ai nelamuriri, te ajut cu raspunsurile
-
lordlaur
Iti multumesc imi va fii mult mai usor acum ca stiu pe unde sa umblu...totusi am o intrebare:Sa presupunem ca imi vine masina +actele aferente cu cateva zile inainte de 1 iulie..pot plati atunci taxa de inmatriculare si apoi daca intarzii sa zic peste data de 1, sa fac si inmatricularea propriu-zisa?Te intreb asta pentru ca nu prea imi permite nici serviciul foarte mult timp liber....lucrez mai mult prin deplasare.
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
atata timp cat ai platit taxa.....poti sa o faci .lordlaur scrie:Iti multumesc imi va fii mult mai usor acum ca stiu pe unde sa umblu...totusi am o intrebare:Sa presupunem ca imi vine masina +actele aferente cu cateva zile inainte de 1 iulie..pot plati atunci taxa de inmatriculare si apoi daca intarzii sa zic peste data de 1, sa fac si inmatricularea propriu-zisa?Te intreb asta pentru ca nu prea imi permite nici serviciul foarte mult timp liber....lucrez mai mult prin deplasare.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
adei
Nu e nici o problema, trebuie sa faci inmatricularea in 30 de zile, ca altfel iti expira numerele provizorii. Vezi ca si la directia financiara la primarie, daca nu inscrii masina in 30 de zile, iei o amenda.lordlaur scrie:Iti multumesc imi va fii mult mai usor acum ca stiu pe unde sa umblu...totusi am o intrebare:Sa presupunem ca imi vine masina +actele aferente cu cateva zile inainte de 1 iulie..pot plati atunci taxa de inmatriculare si apoi daca intarzii sa zic peste data de 1, sa fac si inmatricularea propriu-zisa?Te intreb asta pentru ca nu prea imi permite nici serviciul foarte mult timp liber....lucrez mai mult prin deplasare.
-
lordlaur
-
adei