Accident ca-n bancurile proaste :(

Accidente de toate felurile...
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Mihay, bautura la volan n-are nicio legatura cu RCA-ul. Doar la casco pot comenta (depinde de contract) daca ai fost beat mort si te-ai infipt in stalp cu masina.
Casco n-am de gand sa-mi fac, cel putin pana acum am economisit vreo 7000 ron pentru ca nu mi-am facut casco. Nu tin masina prea mult in parcare, de obicei o las in garajul firmei care e aproape de casa, iar eu nu fac nazdravanii la volan, in ultimiii 8 ani (150.000km) n-am avut niciun accident cauzat de mine, deci nu vad de ce as plati 800-900 euro pe an. Iar in ultima vreme am observat ca s-au inrautatit destul de mult conditiile la casco.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

nero scrie:Mihay, bautura la volan n-are nicio legatura cu RCA-ul. Doar la casco pot comenta (depinde de contract) daca ai fost beat mort si te-ai infipt in stalp cu masina.

Ba da, are o mare legatura
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

lasa mai bine sa nu stie omu ca i`a treecut glontul pe langa cap. Si casco sa ai si sa fii baut in caz de doamne fereste = zero
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

La casco faza cu alcoolul la volan e trecuta in clauzele contractului. RCA-ul in schimb se face pe masina, poate sa fie si o maimuta la volan, ei tot sunt obligati sa plateasca despagubirea. Poate sa ia ei masuri impotriva vinovatului, asta nu-i exclus.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Mihay scrie:Si casco sa ai si sa fii baut in caz de doamne fereste = zero
Daca ajungi baut la volan atunci iti meriti soarta.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Problema e că ăștia băuți la volan fac mai mult rău altora decât lor înșiși. Păcat că nu se poate ca atunci când ai de-aface cu ei să poți să le ''explici'' putin cum e cu conducerea preventivă :violent1: :violent3: :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Revin cu informatii
Ultima oară modificat Lun Mai 12, 2008 2:24 pm de către PsH, modificat de 2 ori în total.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

spre rusinea mea dupa o discutie cu altul mai priceput tot nu am clarificat ce se intampla daca un RCA cu alcool te loveste.Cica ar fii unele firme care despagubesc altele nu...mai caut
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Se pare ca am scufundat eu ceva pe aici, respectiv: confundat una bucata regres al asiguratorului impotriva asiguratului care a savarsit o infractiune.....

@Nero, ai dreptate, in mod normal asa ar trb sa se intample, respectiv :asta sunt, eu Victima, dati banii, dar... asta esti? stai mataluta sa ne judecam putin si apoi banii
Imagine

nero
Robotizat

Mesaj de nero »

I-am zis din start respectivului ca daca vrea proces nu-i nicio problema, doar ca mai plateste vreo 40m in plus. In schimb asiguratorul nu are tupeu sa faca figuri (decat poate maruntisuri) pentru ca nu se ajunge la judecata ci la comisia de control al asigurarilor (nu stiu numele corect), un fel de OPC pentru asiguratori, care nu prea ii iarta.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

CSA se numesc aia
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

De ce nu l-ai omorat. Inteleg ca era usor negru, dar macar asa sa iti versi nervii...
Cati idioti pe strazile patriei
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

nero , pacat ca nu ai casco ,si ca-l vezi inutil ...... eu nu il vad deloc inutil in tara asta de 2 lei , unde lumea e invidioasa , si unde copacii cad peste masini la cel mai mic vant .....

prefer sa am casco si sa nu stau prin procese cu toti imbecilii , procese care se lungesc la nesfarsit ..... iar de suferit am numai eu ,ca merg cu masina facuta varza .

una peste alta succes in rezolvarea problemelor ... :roll:
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

vladutzuuu scrie:De ce nu l-ai omorat. Inteleg ca era usor negru, dar macar asa sa iti versi nervii...
Cati idioti pe strazile patriei
In mod normal nu ma enervez deloc la volan, nici macar in cazul unui accident usor. Dar in cazul asta, avand in vedere ca era beat turta, fara permis si a mai si fugit, merita o mica tavaleala. Din pacate asta n-ar fi rezolvat nimic, doar mi-ar fi creat mie mai multe probleme decat am deja.

Maine dimineata ma duc la asigurari, m-am inarmat cu teancul de acte, sper sa mearga totul smooth.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Nu sunt genul prapastios, dar cate odata e bine sa pui si rau in fata.
Daca se intampla un dezastru si o faci dauna totala pe langa cele 70 mil care le-ai economisit pana acum s-ar putea sa trebuiasca sa mai pui vreo 300 mil sa o faci sau sa iei alta (Doamne Fereste).
Nu stiu daca merita riscul!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”