Izolare plastice de pe hayon

Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: Izolare plastice de pe hayon

Mesaj de Motzoi C4 »

e vorba de plasticele pe care stau boxele, nu?Unde se pune buretele, ma tenteaza sa fac si eu aceasta operatie
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Astazi am demontat si eu plasticele haionului, in sfarsit.Cum ma sfatuiti sa pun banda dublu adeziva pentru a se lipi cum trebuie?Eu ma gandeam in fasii, perpendiculare pe caroserie si apoi sa presez plasticele...Care ati mai lipit da-ti-mi si mie sfaturi va rog

PS: Am observat ca si capacul portbagajului, cel cu sfori de se prinde de usa, joaca si e probabil sa tremure de la gropi.Asa ca o sa ii pun 2 benzi, in parti din acelea de etanseizare a usilor.Incercati, cred ca va rezolva problema.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Am facut chestia asta mai demult, e eficienta dar pe termen scurt....de la vibratii, in cateva zile, buretele ala se toceste, nu mai amortizeaza....si trebuie mereu schimbat...am incercat si cu ceva material textil gen pasla...acelasi rezultat...ma gandeam sa incerc cu un cauciuc mai moale....(ma refer la placa de pe portbagaj)
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

pune putin silicon in fiecare clips.
le va tine acolo.
iar daca vei vrea sa le dai jos, vor iesi cu o surubelnita ceva...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Am facut si eu chestia asta cu siliconul.merita dar nu cred ca am pus bine siliconul, eu am pus in gaura unde intra clipsul si pe clips, dar tot are un mic joc, e drept nu chiar ca cel dinainte.Cred ca o sa le desfac inca odata sa vad ce fac.Cat despre cel de dedesbutul eleronului, e cel mai nenorocit, am incercat si cu silicon si cu banda dublu adeziva si tot are jocu ala nenorocit.Ce sa fac?

PS: Un alt plastic nenorocit din portbagaj este acela de se desface pentru compartimentarea portbagajului.Ala cum poate fi lipit ca nu am nicio idee...
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”