mihaysmen scrie:SDorinta mea era c4 coupe alb,benz,16.Sunt al 10`lea care va cere sfatul.Merita sau nu?La banii astia ce altceva merita?
Dupa un an si 7 luni respectiv 43k km de C4 (tot 1.6 benzina, doar ca e berlin nu coupe) pot sa spun ca miine daca ar fi sa dau aceeasi bani nu as lua altceva! Daca ar fi sa dau mai multi bani bineinteles ca lucrurile se schimba, insa in gama 13-17k EUR tot la C4 m-as opri. Fara sa ezit!
Probleme au toate masinile. Din fericire c4-urile astea au destul de putine probleme grave care sa le afecteze functionalitatea si sa-ti manince prea mult timp si bani fata de alte marci. Pe forum vei gasi descrise o droaie de probleme, multe le vei avea si tu sau nu. Eu am 4 probleme cu care traiesc cam de cind avea masina vreo 4-5k km:
1. agata in marsarier, dar se rezolva foarte simplu lasind putin ambreajul;
2. are ceva greieri dar care se manifesta doar cind e frig afara si ingheata chederele;
3. cind dau cu spatele ocazional mai rage ca nu stau etrierii aia cum trebuie pe acolo;
4. motorul e doar 1.6 benzina aspirat de vreo 105-110CP in loc de 2.0T si 250CP, iar cutia e doar cu 5 trepte in loc de 6.
Ma rog, pe parcurs am schimbat un claxon care a luat apa, o sa mai schimb acusi si sertarul din consola centrala ca se deschide cind vrea el, dar cu astea se poate trai prea usor ca sa mai merite amintite, sau ca sa ti le mai poti aminti printre satisfactiile pe care ti le poate da masina asta atit la drum lung cit si prin gropile din oras.