Dura lube - spor de performanta sau nu ?

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Am mai auzit si eu o faza cum ca DuraLube-ul s-ar depune pe pereti si pe termen lung cica dauneaza, dar sunt atatea zvonuri.....
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ca sa nu mai deschid un thread nou, e vreo solutie din cele de mai jos recomandata pentru a fi folosita periodic?

http://pilotauto.ro/pastore/index.php?m ... x&cPath=30

Ma refer in special al curatatorii de supape, de amisie, frane si ambreiaj, camere de ardere, injectie ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nimic din ce e recomandat pentru motor. Nu mai bagati ckt in motor ca e se curata destul de bine singur. Daca macar odata la 10km de mers bara la bara ajungi peste 4000-4500rpm e suficient.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Reclama e sufletul comertului si vai de capul cui o crede!!!
Pentru motoarele noi Dura Lube este o MARE PORCARIE. Ce face de fapt Duralube? Metalul in timp se subtiaza si pistoanele incep sa aiba un oarecare joc benefic pentru performantele masinii, dar daunator pentru motor. Este ca ceva care este uzat, merge mai bine ca lucrul acela nou, dar dupa ce merge bine inevitabil se va strica. Exact asta face Dura Lube, se duce spre locurile fierbinti, unde exisa frictiune si creaza o pelicula protectiva. Ce se intampla la un motor nou de nu este recomandat? Ingroasa prea mult peretii si jocurile si motorul va functiona mai dificil, segmentii se vor uza mai repede, etc.
Opusul Dura Lube este slick 50 care corodeaza in mod voit piesele interne din motor pentru a creste performantele.
Ca aditivi de benzina recomand Octane Booster care chiar face treaba buna in privinta cresterii cifrei octanice si se simte vizibil. Nu stiu in schimb cat de daunator este pentru calculatoarele avansate ale automobileleor actuale. Eu cred ca nu prea.

In concluzie calmati-va si nu mai incercati toate tampeniile la masinile noi. Din ce zicea directorul de la divizia de motoare de la BMW, aditivii de combustibili sunt benefici, cei pentru ulei nu.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”