Jurnal de VRE
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: VRE-ul dupa 6000 km.
ce forum bun aici la ClubC4 ma simt ca in familie , vezi Victoras tata colegul Juliu te invata de bine capul ce se pleaca sabia nu l taie eu sper sa nu am gura pocita dar si prietenul NGK are pe fata mama mama folia aia bate in ochi maxim,imi pare rau pt tine ca ai dat nas in nas cu ei . Si la mine zona aia e zona mea de defilare unde te a oprit pe tine si intr-un weekend pe la 23,30 am vazut ca era mare zarva la coborare si am preferat sa cobor pe la botanica ca sigur ma oprea si pe mine si de ce sa risc.Apropo mai vinzi masina ce ti veni atunci sa o dai ai pus ochiu pe ceva din grupul VAG?:)))hai bafta 
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Juliu, sa inteleg ca esti angajat al BPR?
Daca da, zi-mi si mie, cat sa am pe fata (mai mult decat legal), sa nu ii deranjeze pe colegi ca nu vad gagica din dreapta?
Daca da, zi-mi si mie, cat sa am pe fata (mai mult decat legal), sa nu ii deranjeze pe colegi ca nu vad gagica din dreapta?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- fanut
continui sa fii capos esti pe drumul cel bun:))
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
0 % mai mult decit legal si iti garantez ca nimeni nu o sa iti faca nimic.
- Victor.VR
- Teh STIG
nici macar 1? asa.. fara auto? 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
VRE-ul dupa 6000 km.
Am avut si eu show pe la sibiu cu un militian!
La fel s a legat de folii de toba care nicidecum nu incalca vreo regula!
Ei pot sa constate ca ai geamuri inchise ca toba urla, ca ai stopuri negre etc, iti iau talonul iar tu mergi frumos la RAR sa iti iei hartie ca totul e ok! Daca esti in neregula la RAR te ard baietii imediat!
Juliu corecteaza ma daca vb prostii!
Era cineva aici pe forum si i au luat talonul pt stopuri negre! Urmatorul pas a fost sa mearga la rar , a luat hartia , s a dus la militie si gata a luat talonul inapoi!
---
- Sent using Iphone and Tapatalk
La fel s a legat de folii de toba care nicidecum nu incalca vreo regula!
Ei pot sa constate ca ai geamuri inchise ca toba urla, ca ai stopuri negre etc, iti iau talonul iar tu mergi frumos la RAR sa iti iei hartie ca totul e ok! Daca esti in neregula la RAR te ard baietii imediat!
Juliu corecteaza ma daca vb prostii!
Era cineva aici pe forum si i au luat talonul pt stopuri negre! Urmatorul pas a fost sa mearga la rar , a luat hartia , s a dus la militie si gata a luat talonul inapoi!
---
- Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Pai, presupun ca este mai bine sa iti omologhezi modificarile din vreme.
Off-Topic.
Nu, nu lucrez la Brigada de Politie Rutiera si nu am tangente cu circulatia, doar am avut o actiune comuna. Lucrez la Sectia 2.
Ce-i drept, baietii de la ordine publica, de la sectii, pot da amenzi la legea circulatiei, deci chiar daca vedeti masina de la OP, nu de la rutiera este bine sa fiti cat de cat atenti.
Insa, 95% din timp daca nu mai mult, nu isi bat capul cu circulatia, au alte lucruri de facut si nu au masini de alergat, oricum le cam intretin din banii lor.
De asemenea, in timpul filtrului, un motociclist i-a fentat pe colegii de la BPR, a semnalizat ca opreste la semnal, a franat dupa care i-a dat forja.
Nici nu s-au uitat la el, nici macar nu l-au dat prin statie. Nu au masini sa alerge dupa ei. Aceleasi masini le intretin si din banii lor, iar orice zgarietura, glont tras aiurea etc inseamna rapoarte si necazuri. Nici nu se mai sinchisesc.
Nu este bine dar asta este situatia.
Off-Topic.
Nu, nu lucrez la Brigada de Politie Rutiera si nu am tangente cu circulatia, doar am avut o actiune comuna. Lucrez la Sectia 2.
Ce-i drept, baietii de la ordine publica, de la sectii, pot da amenzi la legea circulatiei, deci chiar daca vedeti masina de la OP, nu de la rutiera este bine sa fiti cat de cat atenti.
Insa, 95% din timp daca nu mai mult, nu isi bat capul cu circulatia, au alte lucruri de facut si nu au masini de alergat, oricum le cam intretin din banii lor.
De asemenea, in timpul filtrului, un motociclist i-a fentat pe colegii de la BPR, a semnalizat ca opreste la semnal, a franat dupa care i-a dat forja.
Nici nu s-au uitat la el, nici macar nu l-au dat prin statie. Nu au masini sa alerge dupa ei. Aceleasi masini le intretin si din banii lor, iar orice zgarietura, glont tras aiurea etc inseamna rapoarte si necazuri. Nici nu se mai sinchisesc.
Nu este bine dar asta este situatia.
Citroen C4, 1.6 vti

- Victor.VR
- Teh STIG
Mda.. atunci se pare ca voi pune niste folii legale pe fata. Nu de alta, dar filtrarea UV se simte. Pun ceva Llumar, nu cred ca e scump pentru 2 geamuri..
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Filtrare UV? Cu folie ?Victor.VR scrie:Mda.. atunci se pare ca voi pune niste folii legale pe fata. Nu de alta, dar filtrarea UV se simte. Pun ceva Llumar, nu cred ca e scump pentru 2 geamuri..
Trebuie sa stii ca UV nu trece prin sticla (adica geamul masinii)... doar prin cea organica trece(plexiglas)... Asa ca filtrarea UV...nu stiu la ce iti trebuie.
Oare gresesc eu cu UV-ul? (incearca tu sa te bronzezi stand in spatele unui geam de sticla ordinara! Nu vei reusi, chiar daca te coci, prin efectul de sera!)
Folia aia opreste spectrul vizibil (reduce efectul de sera), nu are efect la UV...
2. Pt modificari si folii auto etc trebuie sa ai certificatul de la RAR la data controlului... Daca il obtii dupa, poti spera la inlocuirea amenzii cu avertisment, cel mult...si restituirea talonului cand il prezinti.
Asa ca mai bine sa le ai si sa le prezinti la control...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
De inlocuit? Oare? eu personal, nu cred.
Daca nu aveai omologare, agentul a avut dreptate sa iti dea amenda si a procedat legal si corect. Ce ai obtinut dupa, alte file de poveste.
Daca nu aveai omologare, agentul a avut dreptate sa iti dea amenda si a procedat legal si corect. Ce ai obtinut dupa, alte file de poveste.
Ultima oară modificat Mar Aug 16, 2011 10:51 pm de către Juliu, modificat 1 dată în total.
Citroen C4, 1.6 vti

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
.VR, orice folie ai pune inchide putin si efectul estetic dorit il obtii cu ceva mult mai deschis.
Singurul motiv cu adevarat intemeiat pentru care ai pune folii este sa mentii o temperatura scazuta in habitaclu si sa mai filtrezi din razele UV. Parbrizele sint mai usor de facut cu filtru UV pentru ca ele fiind laminate si cu atitea folii prin ele nu e mare minune sa le mai puna si o folie de plastic intre straturi, insa cele laterale filtreaza mult mai putin si trebuiesc ajutate cu folii de genul asta.
Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza aceasta filtrare UV si legalitatea foliilor vezi aici:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5bPfFEoD2s[/youtube]
Adica nu, nici macar foliile cu opacitate in limite montate la ateliere care nu au omologare RAR pentru folia montata nu e buna. Nu poti sa cumperi folii din practiker si sa le montezi in spatele blocului.
Singurul motiv cu adevarat intemeiat pentru care ai pune folii este sa mentii o temperatura scazuta in habitaclu si sa mai filtrezi din razele UV. Parbrizele sint mai usor de facut cu filtru UV pentru ca ele fiind laminate si cu atitea folii prin ele nu e mare minune sa le mai puna si o folie de plastic intre straturi, insa cele laterale filtreaza mult mai putin si trebuiesc ajutate cu folii de genul asta.
Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza aceasta filtrare UV si legalitatea foliilor vezi aici:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5bPfFEoD2s[/youtube]
Adica nu, nici macar foliile cu opacitate in limite montate la ateliere care nu au omologare RAR pentru folia montata nu e buna. Nu poti sa cumperi folii din practiker si sa le montezi in spatele blocului.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Victor.VR
- Teh STIG
Dar folia nu este luata din praktiker
Am pus-o la un service autorizat RAR, doar ca am pus pe fata folie care s-ar pune pe spate (35% transparenta).Oricum, ma duc si schimb folia, pe fata pun Llumar legala, si gata
Am pus-o la un service autorizat RAR, doar ca am pus pe fata folie care s-ar pune pe spate (35% transparenta).Oricum, ma duc si schimb folia, pe fata pun Llumar legala, si gata
- Victor.VR
- Teh STIG
Iata ca am fost iarasi in vacanta cu masinuta. 4 oameni, bagaje full.
1800 km (Bacau-Constanta-Varna-Nisipurile de aur si inapoi, dar pe la Constanta-Bucuresti-Sinaia-Brasov-Bacau, toata autostrada mers cu 139), mult plimbat eforie-constanta/mamaia etc, am mers si cu 195 pe portiuni bunicele. anyway, consum 7.0 l/100 km, atat a costat drumul. a consumat bine, am tras de ea.
astazi, am fost la fetcom suceava, unde mi-au inlocuit bieleta de directie stanga pe garantie, si mi-au strans interiorul, si e teapan, un greiere n-am. in plus, mi-au spalat-o interior exterior moca. meserie!
1800 km (Bacau-Constanta-Varna-Nisipurile de aur si inapoi, dar pe la Constanta-Bucuresti-Sinaia-Brasov-Bacau, toata autostrada mers cu 139), mult plimbat eforie-constanta/mamaia etc, am mers si cu 195 pe portiuni bunicele. anyway, consum 7.0 l/100 km, atat a costat drumul. a consumat bine, am tras de ea.
astazi, am fost la fetcom suceava, unde mi-au inlocuit bieleta de directie stanga pe garantie, si mi-au strans interiorul, si e teapan, un greiere n-am. in plus, mi-au spalat-o interior exterior moca. meserie!
- fanut
poti sa detaliezi "mi au strans interiorul"??
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
I l-au strins si i l-au bagat in magazie. A ramas cu tablele. Masina de wrc! 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)