Cu ce va ocupati?
-
nero
- Robotizat
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Sa inteleg ca partenera de viata are tot timpul de comentat la felul cum conduci? Eu zic ca in cazul asta sunt mai eficiente si mai ieftine niste dopuri de urechimituc scrie:Hmm.. VDO... daca-ti dau soft-ul de la C4-ul meu, imi modifici codul astfel incit sa se declanseze airbag-ul de la pasager din senin, in mers?
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Suna interesant si in romana "meteorolog sinoptician",aceasta fiind titulatura corecta,dar oricum nu mai profesez pt.ca nu "suna"bine salariulmituc scrie:Ce futere suna asta in engleza, weather engineer
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Foarte tare, felicitari. Uite un militian care-si serveste patria, sau macar e mai silit s-o faca.
Deci nu esti militian dintr-ala de la rutiera pe care-i claxonez eu prin iasi de fiecare data cind ii vad, eventual ma opresc si-i intreb ce pazesc in mijlocul drumului daca la 15-20 metri de ei se traverseaza pe rosu, nu se da prioritate, se aglomereaza/blocheaza intersectii, etc.

Deci nu esti militian dintr-ala de la rutiera pe care-i claxonez eu prin iasi de fiecare data cind ii vad, eventual ma opresc si-i intreb ce pazesc in mijlocul drumului daca la 15-20 metri de ei se traverseaza pe rosu, nu se da prioritate, se aglomereaza/blocheaza intersectii, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
Inginer IT.. absolvent Electronica UPB
(prietenii stiu de ce)
actualmente "Technology Consultant", intr-o firma de consultanta IT (implementator de sisteme ERP, CRM, and all that shit)... adika ala care trebe sa le stie (aproape
) pe toate
actualmente "Technology Consultant", intr-o firma de consultanta IT (implementator de sisteme ERP, CRM, and all that shit)... adika ala care trebe sa le stie (aproape
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Casnic.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
florintrm
Cu ce ma ocup?
Broker de asigurari. Director Vanzari.
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD