turturica mea :)

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
danmanea
Numar Inmatriculare: B-37-JXR

Re: turturica mea :)

Mesaj de danmanea »

Super frumos.
Numai la faruri sau la toata masina?
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Daca nu pui folie pe faruri pt protectie in scurt timp se vor matui.Prin polish lacul protector al sticlei farului se elimina deci...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

simply the lex scrie:Daca nu pui folie pe faruri pt protectie in scurt timp se vor matui.Prin polish lacul protector al sticlei farului se elimina deci...
Doar la faruri .

Da , urmeaza sa pun . :D
C4
C200K
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

Intre timp masina a primit revizia la 108000 km. Dupa revizie , mi-au spus ca mai trebuie schimbate niste lucruri.
Acum 2 saptamani am constatat ca nu mai merge AC`u inclusiv ventilatia. Am fost la service si am asteptat 3 ore pentru un diagnostic. De vina era panoul de AC ( cel din masina de un regleaza). Am comandat acel panou si dupa 1 saptamana si ceva a venit. Ieri am lasat masina si azi cand am fost sa o iau ,am platit ( o caruta de bani ) , urc in masina dau drumul la AC si nimic :)). Ma duc si le zic ca tot nu merge la care omul imi zice mirat: imposibil . Vine , vede ca nu merge si o baga iar in service . M-am enervat si am lasat masina acolo . Ma suna peste 2 ore si imi zice ca " nu se salvase telecodarea panoului de climatizare" .
Au mai fost schimbate motorasul de geam sofer , amortizoare haion , ceva pe la evacuare care zdranganea . Atasez o poza cu factura.
Imagine

Imagine
C4
C200K
Vladone
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe Facelift, 1.6 HDI 90 HP (noFAP)
Numar Inmatriculare: AG 04 JAD

Mesaj de Vladone »

Motorasul e 1200 lei ??? :shock: incredibil !

Cateva chichite si s-a strans factura ......
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Ediz scrie:.....urc in masina dau drumul la AC si nimic :)). Ma duc si le zic ca tot nu merge la care omul imi zice mirat: imposibil . Vine , vede ca nu merge si o baga iar in service . M-am enervat si am lasat masina acolo . Ma suna peste 2 ore si imi zice ca " nu se salvase telecodarea panoului de climatizare" .
esti tu carcotas. banuiesc, ca ti-au dat si hartiuta cu CTC-ul in care iti zice ca masina este in parametrii. nu inteleg de ce sa te enervezi, mai ales ca tu nu esti mecanic sa-ti dai cu parerea si in consecinta trebuia sa pleci frumos acasa, fara discutii.
oricum, bine ca la tine s-a rezolvat rapid, pe cand whizah trage ponoasele ca nu s-a sesizat ca nu-i merge in parametrii masina.
sa te bucuri de masina :hi

ps. prima fraza este o ironie la adresa service-urilor noastre extrem de competente :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

commandorsteel scrie:
Ediz scrie:.....urc in masina dau drumul la AC si nimic :)). Ma duc si le zic ca tot nu merge la care omul imi zice mirat: imposibil . Vine , vede ca nu merge si o baga iar in service . M-am enervat si am lasat masina acolo . Ma suna peste 2 ore si imi zice ca " nu se salvase telecodarea panoului de climatizare" .
esti tu carcotas. banuiesc, ca ti-au dat si hartiuta cu CTC-ul in care iti zice ca masina este in parametrii. nu inteleg de ce sa te enervezi, mai ales ca tu nu esti mecanic sa-ti dai cu parerea si in consecinta trebuia sa pleci frumos acasa, fara discutii.
oricum, bine ca la tine s-a rezolvat rapid, pe cand whizah trage ponoasele ca nu s-a sesizat ca nu-i merge in parametrii masina.
sa te bucuri de masina :hi

ps. prima fraza este o ironie la adresa service-urilor noastre extrem de competente :wink:
Da, ai dreptate . Dar m-am enervat crezand ca defectiunea nu e de la acea piesa.
Am urmarit si ce intampla cu whizah...foarte nasol :(
C4
C200K
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

118000 km . Masina intra vineri la revizie .
Va primi un volan de piele. Maneta care regleaza scaunul de la sofer s-a rupt sau a iesit din locul, ideea ca nu mai intra la loc si cand semnalizez dreapta si intorc volanul la 0 sa zic nu se mai opreste singura semnalizarea.
Imi puteti recomanda un bec h7 bun ? Ma gandeam la philips x-treme vision dar parca am citit undeva pe aici ca se ard cam repede ? O sa trec la farurile stoc .
Dupa care va urma un detaling exterior .
C4
C200K
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

osram nightbreaker

maneta de reglaj cred ca poate fi reparata, mie mi-a facut-o fanut :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

Victor.VR scrie:osram nightbreaker

maneta de reglaj cred ca poate fi reparata, mie mi-a facut-o fanut :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mersi Victor .

S-a efectuat revizia + schimbat volan si restul 540 lei( am avut ceva reduceri ) .
Urmeaza bieletele fata schimbate si revin la farurile stock .
C4
C200K
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

dute la fanutz sa-ti faca scaunul , cat dai pe benzina pana acolo iti iei unul de piele :ok
poate ne vedem sa ma uit putin la el si daca pot te ajut :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
Ediz
Mercedes C200 Kompressor

Mesaj de Ediz »

N-am mai scris de mult aici :))) .
Masina a ajuns la 120000 km .
Probleme ceva pe la AC , lipsa freon si ceva care nu reuseste nimeni sa-i dea de cap...pierd antigel pe undeva. Mocheta la sofer e uda, aproape baltoaca.
Am schimbat caloriferul + umplut borcanasul de antigel, la recomandarea service`ului, am lasat masina fara covorul de cauciuc in caldura asta 1 sapt si nu s-a uscat.
Dupa care m-am uitat la nivel , scazuse iar sub minim.
Ieri am lasat-o la service si mi-au zis ca ori e o garnitura ori nu stiu ce conducte . Nu au cum sa isi dea seama daca e una sau alta ?
C4
C200K
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”