Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Informatii despre trafic, radare, gropi, militieni etc
Scrie răspuns
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Re: Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Mesaj de navzar_x »

mda ... m-am intors ...
am ales sa ma duc pe voineasa si sa ma intorc pe tg. jiu ...
stiti cum se spune ... curiozitatea a omorat pisica :mrgreen:
pana la voineasa drumul e ok (se mai lucreaza inca pe dealu negru dar e cat de cat ok) de la voineasa ... :x crancen 30 - 40 km/h maxim (maaaxim am spus :evil: ) de la obarsia lotrului mai e cum mai e dar apoi cand intri in zona petrosani phaaaai :x ... la intoarcere defileul jiului e ok .... mai sunt portiuni pe unde se lucreaza si santuri pe asfalt (care se pot ocoli) dar e ok ....
in concluzie nu incercati pe voineasa, lacul vidra, ob. lotrului (eu am vrut doar sa vad imprejurimile ... traseul e frumos dar drumul [-X )

ps: transalpina (novaci - ranca) ... in partea de jos se lucra ... se circula cu un pic de restrictie pe un sens (dar nu e aglomerat) drumul e ca in palma ... de vis ... motor sa ai :twisted: ... de la cabana parang drumul e blocat de zapada
:hi ... drive safe :drive
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

trebuie sa ajung la cluj duminica asta. pana la sibiu stiu cum e, intrebarea e cum se prezinta de-acolo inainte? autostrada minune intre ce si ce e? am sanse sa scot un 6 ore din bucuresti, fara sa platesc 25 de milioane in amenzi de ciruclatie? merci
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Daca circuli regulamentar garantez ca nu platesti nici o amenda. Daca incalci vreo regula o faci pe "barba" ta.
In legatura cu drumul ultima data cind am fost la Alba Iulia era bun. Deci Alba - Cluj e bun indiferent pe unde ai merge (Turda-A3-Cluj sau Turda-DN-Cluj). Per total Sibiu-Cluj e ok, cred.
Ca sa mergi la Cluj pe autostrada nu prea se merita daca ai treaba in centrul Clujului. Daca ai treaba in partea limitrofa a orasului dinspre Oradea atunci merita.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

azi a fost f*taie in Turda si Campu lung... daca merge careva dintre voi in Cluj NU CUMVA sa treaca prin astea 2 localitati. La pranz dupa orele 12:00, DOAR in Turda s-a stat 1 ora jumate... :(

@Vlad... astia care trec pe acolo nu au auzit de Autostrada? sau ca e Vineri e asa nebunie?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Stie-i dracu ce i-a apucat pe toti azi dar e dezastru. Anul asta de Rusalii, ca in nici altul, e aglomerat de zici ca e Pasti sau Craciun. De la 14.00 cind am iesit de la lucru pina la 18.00 cind am iesit la cumparaturi inspre Tg Mures era dezastru. La 18.00 era in tot orasul haos in toate 3 sensurile (Alba-Tg.Mures-Cluj).
Abia cind se termina si tronsonul Campia Turzii-Turda din A3 o sa se degajeze circulatia in "orasul" asta.
L.E: daca vii de la Tg.Mures nu prea ai cum evita Turda sa ajungi la Cluj. De la Alba Iulia o eviti usor cu autostrada.

andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Azi am facut Brasov -Bucuresti si retur si se lucreaza pe celebru DN1 inainte de Azuga si se circula pe un singur sens, cu semafor.

Eu m-am miscat repede inapoi (la ora 14 eram in Bv), dar nu m-as arunca in orele de maxima circulatie (vineri seara /duminca seara) pe DN1.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

spre Alexzandria - Rosiori - Draganesti-OLT
stie cineva cum se mai prezinta drumul ? ceva pericole , filtre si camere ?
eu nu am mai fost pe akolo de 1 an jumate .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

merci de raspunsuri, traseu' va fi:
buc - pitesti - valcea - talmaciu (oprit la ciolan!) - sibiu - medias - ludus - campia turzii - turda - cj

vreo idee mai buna, gen prin sebes/alba? is drumurile mai bune? cu radarele noi cum e?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Mult mai bun prin Sebes-Alba. Radarele noi sint in Turda-Cimpia Turzii. Acum depinde pe unde au misiuni dar si pe A3 ii mai gsaesti.

navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

kokaa daca nu e prea tarziu ...
buc - alexandria: ca-n palma ... ai grija la viteza ca ai drum bun
alexandria - rosiori: bun ... vezi ca pe la rosiori mai stau astia cu radar mobil
rosiori - draganesti olt: ca-n palma .... aproape de draganesti la daneasa iesi de pe E70 ... drumul e praf ...
in rest de alte pericole, radare, filtre si alte nebunii nu prea stiu ce sa-ti spun ... in caz ca nu e prea tardiv raspunsul meu .... sa ai drum bun :hi
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

he he @navzar

asa e cum zici tu am fost simbata pe traseu de mai sus.
duminica intoarcerea am facut o pe Turnu Magurele - Alexandria DN52 cred
bun drumul cu exceptia primilor 15 km de la Turnu spre Alexandria,
mult mai putine comune, fara echipaje radar ... dar si mers lejer
100afara-54in
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Bucuresti -> Ramnicul Valcea cum e comparativ cu toamna trecuta? mai sunt gropi? mai e bombardat?

Multam
Gabi Nedelcu
Numar Inmatriculare: TL 25 NGI

Mesaj de Gabi Nedelcu »

joeadrianblack scrie:Bucuresti -> Ramnicul Valcea cum e comparativ cu toamna trecuta? mai sunt gropi? mai e bombardat?

Multam
in primavara asta l-au asfaltat pe Dealul Negru, e drumul bun acum. Nu stiu sigur daca l-au si marcat pana acum, acum vreo 2 saptamani era nemarcat
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

ingfrancisc scrie: ... Pe "europeanul" TM- Severin e ... ca de obicei [-o< Adica se lucreaza intre Lugoj-Caransebes si intre Orsova-Severin. Mai sunt cateva bucati in lucru si intre Caransebes-Orsova dar putine si scurte. Oricum, e nevoie de rabdare daca treceti pe acolo.
Mie nu-mi plac europenele in general, prefer drumurile latularnice, chiar daca fac niste km in plus dar peisajele sunt in general mai frumoase, drumurile nu sunt rele si nu stau sa injur pe la semafoare sau in curul tiristilor. Spre exemplu Lugoj - Caransebes se poate face pe un alt drum care ocoleste vreo 20 km, dar e impecabil si pustiu. Eu mai merg la Severin pe ruta TM-Resita-Anina si ies undeva catre Domasnea (drumuri iarasi impecabile). O alta ruta este pe TM-Oravita-MoldovaNoua-Orsova, drum mai rau dar foarte pitoresc
Multumesc de update.
Am folosit si eu anul trecut scurtatura (indicata de tine) spre Timisoara prin Bozovici Anina Resita. Ai dreptate cu peisajele. Eu pe soselele alea ador sunetu cauciucurilor rulate pe la 60-70km/h. Si mie imi plac mai mult DN si DJ sint mai libere (uneori in stare mai buna: vezi jurnal)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Stie careva cum e starea drumului intre Arad si Oradea ? De Salonta - Beius nu cred ca are rost sa mai intreb pt ca m-as mira sa stie careva. :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Info Trafic”