Nu sta la relanti
- justme
- addicted
- Numar Inmatriculare: B-82-HRE
Re: Nu sta la relanti
Not true. La mine au curatat clapeta, au pus inapoi filtrul de aer si am plecat din service. Pe tot parcursul operatiei am stat langa masina, si iti pot garanta ca nu se reinitializeaza nimic.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...
!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
- Mihay
- Supermoderator
asa nici manualul de service nu zice ca trebuie reinitializat ECU dupa update de soft. Stiu ca dupa schimbarea clapetei se seteaza ceva cu Lexia, d-aia am zis si la curatare. Faceti ce vreti
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Maine la 9.30 am programare la service-ul Citroen din Iasi. Azi nu a mai facut figuri, dar nu vreau sa ma lase in drum pe undeva.
-
citizenx
Gata. Am rezolvat problema cu relantiul. Mi-au curatat clapeta de acceleratie si saptamana viitoare merg pentru un update de soft.
Cel mai important: AM AER CONDITIONAT!!!!!!!. Tot cei de la Servunion si-au dat seama de la ce este. Idiotii de la Bosch Service mi-au bagat prea mult freon. In loc de de 450 aveam 710.
Totul a durat 2.5 ore. Cost operatiune: 53.15ron. trebuia sa fie 72ron, dar mi-au facut discount de 25%
Renunt la Bosch Servic si voi merge doar la Servunion.
C4 nu mai este o masina proasta
Doar ca trebuie sa se priceapa oamenii sa ii stranga suruburile. I`m in love again 
Cel mai important: AM AER CONDITIONAT!!!!!!!. Tot cei de la Servunion si-au dat seama de la ce este. Idiotii de la Bosch Service mi-au bagat prea mult freon. In loc de de 450 aveam 710.
Totul a durat 2.5 ore. Cost operatiune: 53.15ron. trebuia sa fie 72ron, dar mi-au facut discount de 25%
C4 nu mai este o masina proasta
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Offtopic:
Azi mi-am verificat si eu freonul si am constatat cu stupoare ca aveam mai mult, si a fost si umblat la el, dar eu nu am cerut niciodata niciunui service sa faca operatiunea asta!
Azi mi-am verificat si eu freonul si am constatat cu stupoare ca aveam mai mult, si a fost si umblat la el, dar eu nu am cerut niciodata niciunui service sa faca operatiunea asta!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Aceeasi problema a revenit si la mine. Initial, facea doar la munte (cum treceam de comarnic, uneori murea la relanti). Acum a inceput sa faca si in oras.Cum o accelerez nitel mai tare moare.Unii spuneau ca e regulatorul de aer de vina, care e in jur de 1000 de lei. Citizenx tie doar ti-au curatat clapeta?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
citizenx
Da Motzoi. Merge si desfundata/curatata.
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Multumesc mult, inca am sperante sa fie doar atat 
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Poate cineva sa puna poze, sa vedem unde e localizata acea clapeta?Sau sa faca un tutorial? 
- siempre
Salut! 
Inca unul...
) Mda, deci am si eu aceeasi problema, anul trecut in vara, s-a intamplat pe Transfagarasan, imediat dupa ce am pus benzina, evident am dat vina pe combustibil, dar anul acesta de doua ori, o data cand eram in coloana la Sinaia si o data la Vatra Dornei.
Problema generala: se opreste motorul la relanti, deocamdata mi s-a intamplat doar la altitudini de peste 1000 de metri; am fost la Servunion si mi-au spus ca odata ce a aparut problema, se va agrava si voi avea probleme si in oras. Am programarea la ei maine dimineata si vor sa-mi faca o diagnoza, apoi sa-mi curate admisia, deci clapeta de acceleratie, si eventual sa vada daca exista si alte probleme. Eu nu vad nicio alta problema in afara de comportamentul ei ciudat la inaltimi.
Intrebarea mea e: se merita diagnoza, o fac degeaba? sa le spun sa-mi curate clapeta si atat? Si inca o intrebare... daca exista un update de soft, masina fiind din 2007? ...ei mi-ai spus ca nu update-ul e problema.
Multumesc.
Inca unul...
Problema generala: se opreste motorul la relanti, deocamdata mi s-a intamplat doar la altitudini de peste 1000 de metri; am fost la Servunion si mi-au spus ca odata ce a aparut problema, se va agrava si voi avea probleme si in oras. Am programarea la ei maine dimineata si vor sa-mi faca o diagnoza, apoi sa-mi curate admisia, deci clapeta de acceleratie, si eventual sa vada daca exista si alte probleme. Eu nu vad nicio alta problema in afara de comportamentul ei ciudat la inaltimi.
Intrebarea mea e: se merita diagnoza, o fac degeaba? sa le spun sa-mi curate clapeta si atat? Si inca o intrebare... daca exista un update de soft, masina fiind din 2007? ...ei mi-ai spus ca nu update-ul e problema.
Multumesc.
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR