Intre ele as oscila, bineinteles la un C5, dupa un prealabil si temeinic drive-test.Pentru ca patitul sufla si-n iaurt!
Ce masina noua v-ati cumpara acum?
-
dimabogdan
Re: Ce masina noua v-ati cumpara acum?
As merge pe o "porcarie" de Accord, probabil 1.8 benzina sau... si aici nu dati cu parul , pe Alfa 159 2.2.JTS.
Intre ele as oscila, bineinteles la un C5, dupa un prealabil si temeinic drive-test.Pentru ca patitul sufla si-n iaurt!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
nero
- Robotizat
Wrong, eu ajungeam lejer la struguri.aiurica scrie:vulpe...struguri...gust acrisor...marmote.....
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Se pare ca unii considera VW Passat ca pe niste adevarate bijuterii, o masina care e MUSAI sa iti placa.
Yada Yada.
Eu sincer m-as bucura mult sa primesc un VW Passat nou si bine dotat caci are valoare mare de revanzare (l-as vinde nou practic) si doi la mana, i-as gasi imediat cumparator
Yada Yada.
Eu sincer m-as bucura mult sa primesc un VW Passat nou si bine dotat caci are valoare mare de revanzare (l-as vinde nou practic) si doi la mana, i-as gasi imediat cumparator
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
onacus
Accord are doar motoare de 2.0 si 2.4 pe Benzina si 2.2 pe motorinadimabogdan scrie:As merge pe o "porcarie" de Accord, probabil 1.8 benzina sau...
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
dimabogdan
Ma gandeam la C5 cand am scris.
Deci, ma corectez, caci altfel obrobiul public ma face terci: O PORCARIE de Accord de 2 litri.Is that better?

Deci, ma corectez, caci altfel obrobiul public ma face terci: O PORCARIE de Accord de 2 litri.Is that better?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Decat sa-mi iau Passat mai bine imi iau Octavia.Deese scrie:Se pare ca unii considera VW Passat ca pe niste adevarate bijuterii, o masina care e MUSAI sa iti placa.
Yada Yada.
Si decat sa-mi iau VW mai bine imi iau o japoneza in aceeasi bani care mucifica VW la orice(dotari, consum, motor...etc).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Totusi, nu prea inteleg ce aveti cu Passat-ul si celelalte VW. Nu sunt fan, dar nici sa consideram VW ca fiind ceva prost iar Citro ceva exceptional.E drept ca s-a creat in mintea romanilor ideea ca doar ce e nemtesc e bun, lucru fals de altfel, in sensul ca si altii fac lucruri de calitate la preturi corecte.Chestie de informare,perceptie, gusturi si nu in ultimul rand, educatie.
Spunea cineva ca daca ar primi un Passat moca, l-ar vinde imediat
Ca sa iei ce? Ce alta masina ,in aceiasi bani, iti ofera atat de multe in plus incat sa consideri Passat-ul bun de aruncat.Masina nu o iei doar pt liniute si ca sa pleci primul de la semafor, conteaza si confortul oferit prin dotari si spatiu interior, fiabilitatea, cheltuielile de intretinere, service-ul, eventual pretul la revanzare, etc., lucruri la care Citroen, spre exemplu, nu e chiar pe primul loc.
N-am avut nici un VW pana acum, dar noul Passat CC e una din variantele pe care le iau in calcul pt viitoarea achizitie alaturi de C5, Laguna coupe si 407coupe
Spunea cineva ca daca ar primi un Passat moca, l-ar vinde imediat
N-am avut nici un VW pana acum, dar noul Passat CC e una din variantele pe care le iau in calcul pt viitoarea achizitie alaturi de C5, Laguna coupe si 407coupe
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Shadow
- AfterDark Racing Club
In loc de Passat mi-as lua Accord sau o varianta mai buna pentru buget, asa cum am scris si mai sus ar fii Octavia 2, care oricum este 80% Passat (motor, cutie...etc).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- Deese
- Omul cu plasticele
VW Passat e o masina foarte buna, perfect de acord.
Eu nu eram de acord cu afirmatia ca Passat e `the car` si restul sunt pocnitori.
Nu inteleg de ce mi s-a sarit in cap cand am zis ca daca as primi un Passat moca l-as vinde ca sa imi iau altceva.
De ce?
Pentru ca nu imi place, nu pentru ca e o masina de aruncat.
Nu imi place sa conduc o masina care sa ma lase rece.
Ce as lua ?
Un TypeR, un VTS full options, o berlina Exclusive, un C5 nou, un Civic non-hatch, un Accord, o Mazda6 si mai sunt multe masini pe lista.
Eu nu eram de acord cu afirmatia ca Passat e `the car` si restul sunt pocnitori.
Nu inteleg de ce mi s-a sarit in cap cand am zis ca daca as primi un Passat moca l-as vinde ca sa imi iau altceva.
De ce?
Ce as lua ?
Un TypeR, un VTS full options, o berlina Exclusive, un C5 nou, un Civic non-hatch, un Accord, o Mazda6 si mai sunt multe masini pe lista.
-
Dan pasare
Acord e intr-adevar o masina excelenta si cred ca ar fi o alegera mai buna decat Passat-ul.
Iar Octavia 2, mai ales cea cu face-lift, le imbina pe toate, e alegerea perfecta pt familie. Nu ca Acordul s-au altele n-ar putea fi, dar iau in calcul in primul rand bugetul
Iar Octavia 2, mai ales cea cu face-lift, le imbina pe toate, e alegerea perfecta pt familie. Nu ca Acordul s-au altele n-ar putea fi, dar iau in calcul in primul rand bugetul
Dan pasare
Nu stiu daca e cazul sa comparam Passat cu TypeR sau C4. Daca preferi o berlina C4 in loc de Passat inseamna ca folosesti criterii strict subiective. Dreptul tauDeese scrie:VW Passat e o masina foarte buna, perfect de acord.
De ce?
Ce as lua ?
nero
- Robotizat
VW au si masini proaste si masini mai bune, dar nicio masina care sa-si merite banii. La masini proaste as incadra fara nicio retinere Polo (indiferent de echipare) si in unele cazuri Passat. Daca intrebati la un service VAG despre Passat, va vor trimite imediat catre Skoda.
Si nu vad de ce n-am compara masini din clasa medie cu compacte mai dotate. Eu puteam sa-mi iau lejer o masina medie dotata binisor, dar am preferat C4 pentru ca se potriveste mult mai bine cu ce vreau eu.
Si nu vad de ce n-am compara masini din clasa medie cu compacte mai dotate. Eu puteam sa-mi iau lejer o masina medie dotata binisor, dar am preferat C4 pentru ca se potriveste mult mai bine cu ce vreau eu.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
Daca afirmi ca nici un VW nu-si merita banii, e clar ca ai ceva cu marca asta.Sa te cred pe tine sau pe cei cele cateva zeci de milioane de pamanteni care au cumparat aceasta masina ''supraevaluata''nero scrie:VW au si masini proaste si masini mai bune, dar nicio masina care sa-si merite banii.
Si nu vad de ce n-am compara masini din clasa medie cu compacte mai dotate.
In ceea ce priveste a doua afirmatie a ta, comparatia nu prea se face intre clase diferite din acelasi motiv pt care nu compari,de obicei, mere cu pere, avioane cu vapoare, biciclete cu motociclete, etc. Dar daca vrei neaparat, poti s-o faci, dar e clar ca nu vei fi obiectiv.
Clientul de masini gen Passat nu va fi niciodata tentat de C4 berlina, si, dupa cum se vede pe aici, reciproca e valabila
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
continui sa cred ca e cu vulpea cea care nu ajunge la struguri.....
eu personal atat am putut sa ma intind.
dca puteam de un passat, cu siguranta era una dintre optiuni.
sa fim seriosi...e dif uriasa intre cele 2....
eu personal atat am putut sa ma intind.
dca puteam de un passat, cu siguranta era una dintre optiuni.
sa fim seriosi...e dif uriasa intre cele 2....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Deese
- Omul cu plasticele
Logic ca folosesc criterii subiective din moment ce daca am o suma de X euro ma duc si imi iau ce masina vreau eu din banii aia.pasare scrie: Nu stiu daca e cazul sa comparam Passat cu TypeR sau C4. Daca preferi o berlina C4 in loc de Passat inseamna ca folosesti criterii strict subiective. Dreptul tau
Pe principiul asta al vostru n-ar mai trebui sa isi cumpere nimeni chestii gen Mini sau Fiat 500, deoarece in aia 20-25k cat costa s-ar gasi o masina mai mare, mai buna, eventual nemteasca, nu?
Alegerea unei masini e o chestie extrem de subiectiva, pe mine nu ma incanta deloc passat, dar ma incanta C4 iar pe altul viceversa.
Nu inteleg de ce nu acceptati si alte pareri si o tineti asa intr-o gandire de tip comunist, unul pentru toti. Mi s-a sarit in cap cand am zis ca nu as pastra un Passat full-options primit moca si l-as vinde sa imi iau ceva ce imi place.
Ei bine, asta e purul adevar in cazul meu.
Altii ar face ca mine, altii l-ar pastra.
It`s all about the choises.