Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de cisu »

Da-l ma draq, ca seamana cu un detector de radar, ii scoti mufa si il iei in buzunar cand pleci din masina. Singurul aspect care m-a atras la asta cu GPS e ca afisaza viteza pe inregistrare, pt ca in rest pot face si eu diverse configuratii ieftine pt asa ceva. Poti sa pui si un telefon mai destept sa filmeze, in suport de parbriz, cu ventuza, si gata, ai camera de filmat cand mergi pe sosea...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Sorin Nistor
Numar Inmatriculare: BV-26-SRN

Mesaj de Sorin Nistor »

In octombrie am patit-o si eu. Masina este un c4 picasso din iunie 2010. In cinci zile m-au lovit din spate de trei ori. La mine ginionul este ceva serios dar si norocul este pe masura... Primul: la trecere de pietoni dupa un giratoriu (Brasovul este plin de giratorii), dadeam prioritate pentru cei aflati in traversare si din spate poc, un nene spunea ca se uita in stanga la un Mercedes de teren care schimba banda aiurea si nu m-a vazut. Rezultat bara foarte putin zgariata (nitul de la nr. de inmatriculare s-a imprimat in bara mea). La asigurari ne-au chemat a doua zi de dimineata. Rezolv hartiile, ies de la asigurari, intorc in giratoriu, un autobuz imi taie fata, franez sa-i fac loc, poc in bara din spate, o tanara zicea ca se uita la autobuz cum imi taie calea si a uitat sa franeze. O las in pace deoarece nu era nimic in neregula cu bara si oricum o duceam la reparat cand ma intorceam din concediu. Cinci zile mai tarziu, la Constanta dadeam prioritate pentru a putea iesi in soseaua de centura si poc, un mos intra cu un Seat in bara din spate. De data asta a venit tare, se uita in stanga daca vin masini si a crezut ca ma voi strecura si eu asa ca nu a franat deloc. Asta mi-a crapat bara si mi-a deformat usa portbagajului, si a produs si ceva daune la stergatorul lunetei si la spritiera din spate. Portbagajul a ramas blocat, masina nu se mai putea incuia. Rezolv cu el la aceeasi firma ca si primul, duc masina la service si astept. Doua saptamani jumate dureaza aducerea usii noi, bara noua, in ciuda protestelor de la asigurari si surpriza vine ulterior. Dupa trei zile de la anuntul ca masina este gata, cei de la Citroen Brasov ma cheama sa rezolv o mica problema: asigurarile refuza sa le plateasca circa 10 mil (vechi).
Sorin Nistor

Mesaj de Sorin Nistor »

Am refuzat sa merg la service sa negociez si m-am dus la asigurari sa vad care este problema. De fapt cei de la service au "uitat" sa puna pe lista de piese cablul electric de la usa portbagajului iar asigurarile au considerat ca nu l-au inlocuit. Eu eram la mijloc in toata faza asta de doi lei. Am mers la service si dupa discutii aprinse am reusit sa iau masina fara sa le platesc nici un ban. Nu spun de alte magarii pe care le-am constatat dar prietenii m-au avertizat ca-si vor scoate parleala cand merg la ultima revizie obligatorie. Usa acum nu se mai inchide ca inainte (zgomotul este cu totul altul). Vopseaua este ok dar atitudinea lor a fost de toata jena. Cineva de acolo spunea ca a uitat sa dea si cablul pe lista de piese comandata, dar ce vina am eu la toata treaba asta, ca sa platesc din buzunar greseala lor?
Acum vreau sa intreb pe cei cu c4 Picasso 5 locuri daca la stopurile situate pe usa portbagajului (nu pe laterale ci doar cele care se misca odata cu usa) au becuri sau doar luminile pentru mersul cu spatele sunt active? Ei mi-au spus ca nu au schimbat stopurile si partea "rosie" a lor este doar decorativa. Sincer eu nu mai stiu daca aveam becuri si acolo sau nu.
Cam asta a fost in cazul meu....
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Din ce stiu eu pozitia e pe un singur bec, la Citroen de obicei e comun cu cel de frina. Poti verifica prin eliminare daca acele stopuri au bec din fabrica sau nu. Le probezi pe toate (avarii, pozitii, frina si marchariere). Daca toate aceste functii au cite un bec inseamna ca asa e masina.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

http://www.ebay.co.uk/itm/2010-CITROEN- ... 0770347757
Exista doar un papuc, deci un singur bec, cel pentru reverse.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Sorin Nistor

Mesaj de Sorin Nistor »

Cand m-am referit la becul de la stop, ma refeream la faptul ca locul unde ar fi pozitionat acesta nu este taiat - practic acolo este un bulb din plastic. Nu stiu daca atunci cand au schimbat usa, aceasta a venit cu stopurile incluse si ei nu au mai montat becurile sau asa a fost de la inceput. De aceea am pus intrebarea si pe cei care au un picasso cu 5 locuri (nu modelul 2010, face lift - al meu este doar fabricat in 2010).
Multumesc pentru promptitudine.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Usa sigur vine fara nimic, deci stopurile sint comandate separat.

joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

E coleg cu noi teribilistul care tocmai si-a ucis pasagera din dreapta? Ma refer la Citroen C4-ul alb coupe care a facut acu 2 zile accident prin Brasov si-l vad la stiri...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Ce numar avea ?

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

eu am vzt pe trafictube unul zob pe dn1 cica..o fi acelasi?

http://www.trafictube.ro/accidente-dn1/
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Yes, asta e. Nu stiu numarul de inmatriculare...
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

PH 12 AZD ... nu-l cunosc. Praf e C4 ala :shock:
http://videonews.antena3.ro/video/roman ... cedat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sorin Nistor

Mesaj de Sorin Nistor »

Am mai avut una la Citroen, cu al meu C4 Picasso. Indicatorul rezervorului arata mai putin carburant atunci cand rezervorul era plin ochi. De doua ori au resetat computerul si abia acuma se pare ca este bine. Nu mai spun ca la prima resetare au uitat sa adauge alarma in calculator si am facut 25 km in oras ba la service, ba la firma unde era instalata alarma, pana au reinstalat-o si recalibrat-o. Ma pregatesc de ultima revizie obligatorie (are 2 ani - e mica....) si mi-au zis ca trebuie sa scot circa 700 lei.. (la naiba, inainte de concediu...).
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Si ce legatura are cu "Accidente , potentiale sau reale, povestiri" ??
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

putea sa faca accident uitandu-se dupa indicatorul de combustibil :mrgreen:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED