Care mai puneti MOL, vedeti ca am postat acum ceva timp despre gazul de la mol care a devenit de toata jena cam de pe 1-10 martie incoace. Ma refer la MOL EVO. Am alimentat si din iasi si din focsani, aceeasi zeama de 2 lei. Cu alto 101 merge cum mergea cum MOL EVO in toamna sau inceputul iernii, si chiar pina in februarie.Ripperbgd scrie:pentru ca benzina primeste doar de la MOL.
Ia schimbati voi MOL-ul evo cu alto101 sau petrom99+ si, doar de curiozitate, vedeti ce se intimpla.
In plus, eu sint destul de sensibil la modul cum suna motorul, cum trage, de unde incepe sa traga si de unde incepea sa traga cu alt gaz sa alta data, etc. Nu va cer acum sa aveti incredere doar in simturile mele ci doar sa mai incercati una-alta inainte de a merge cu petitii, scrisori si alte minuni, pentru ca eu in 54k km cu c4 1.6i nu am remarcat nici o astfel de pierdere de putere intre 3000 si 4000 si nu vad absolut nici un motiv sa aveti si voi (mai ales ca masina mea e cam de-odata cu ale voastre) decit daca nu cumva a aparut un factor comun (benzina, ulei, filtre, soft, altceva). Chestia e ca daca incepeti sa faceti vreo trasnaie oficiala si nu aveti dreptate (se dovedeste a fi altceva) va pierdeti pozitia si avantajele in posibile negocieri viitoare pe probleme care pot fi cu adevarat reale si serioase.