Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Vand Cauciuc Michelin Energy 195/65 R15 nerulat (a fost roata de rezerva timp de 1,5 ani la masina mea si nu a fost folosit niciodata).
Detaliile le vedeti in pozele atasate.
mare pretul... am dat pe un pirelli de iarna 208 ron nou-noutz si tu vinzi unul de vara la pretul asta... si mai ales o bucata... de obicei se cumpara cel putin 2 buc odata (asta daca nu a facut cineva varza vreunul si are nevoie urgenta)
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Ultima oară modificat Lun Feb 02, 2009 10:07 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv:hai sa tinem cont de el totusi
Eu consider ca pretul e decent si cine este interesat de el poate sa negocieze.
Doar ca sa-ti dau o referinta, un cauciuc din asta nou este aproximativ 380-400 RON. http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... LoadRange=" onclick="window.open(this.href);return false;
Si cauciucul meu este nou! doar ca are 1,5 ani de stat in masina mea.
Si apropo vezi ca Pirelli alea la pretul care l-ai zis au mai mult ca sigur indice de viteza T si astea au H.
am vazut acum vreo 2 saptamani la Selgros Ploiesti (mai aveau 3 bucati) la pretul de 238 RON.
la 200 RON stiu pe cineva care vinde rezerva cu tot cu janta.
Buna ziua.
Ma intereseaza sa cumpar anvelopa respectiva, tocmai am facut o pana urata si doresc sa am o rezerva identica cu roata decedata. Daca mai este valabil anuntul, te rog daca ma poti contacta telefonic la numarul 0744 44 0057, eventual un sms sau beep ca sa te sun eu apoi. Sunt in Bucuresti, dar gasim noi solutie pt "livrare".
Cu respect,
Liviu