Eu tot vreau sa cred ca este o gluma articolul asta. Cat de idiot poti fi incat sa scoti asa ceva pe hartie?
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/ias ... 14933/216/
Ziaristul roman - Mare om, mare caracter
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ziaristul roman - Mare om, mare caracter
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Nu e o gluma frate... intra in contact cu cineva de pe vwforum si vei afla care este dimensiunea reala a acestei 'maladii'...
Eu personal cunosc oameni care au carnet de mai putin de un an, dar conduc bolizi si pentru care totul este o joaca...
Articolul e scris prost, de un om care nu are treaba nici cu masinile, nici cu realitatea, dar subiectul e cat se poate de real...
PS: Ieri pe E85 au mai murit cel putin 3 tineri intr-un stupid accident rutier... cauza? viteza excesiva si lipsa de indemanare...
Eu personal cunosc oameni care au carnet de mai putin de un an, dar conduc bolizi si pentru care totul este o joaca...
Articolul e scris prost, de un om care nu are treaba nici cu masinile, nici cu realitatea, dar subiectul e cat se poate de real...
PS: Ieri pe E85 au mai murit cel putin 3 tineri intr-un stupid accident rutier... cauza? viteza excesiva si lipsa de indemanare...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Bogdan
- Fondator
Turbina in camera de ardere, spoilere ca sa fie centru de greutate mai jos...las-o dracu de treaba..

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asta cu turbina si mie mi-a placut cel mai mult si a 2 aia cu spoilere laterale
)
Omul este praf!!!
Si ca fapt divers, pana acum nu s-a intamplat nici un accident cu victime la o cursa ilegala.
Omul este praf!!!
Si ca fapt divers, pana acum nu s-a intamplat nici un accident cu victime la o cursa ilegala.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ziaristul ala intra in categoria aia de ziaristi iubiti in git de BUG mafia si altii ca ei si ca noi. Sa vezi ce "bucurosi" au fost baietanii aia 2 care au acceptat sa spuna una-alta si apoi sa se trezeasca drept eroi principali intr-un articol despre curse ilegale and shit! Asta ca sa nu mai icem de tot felul de ineptii si inexactitati precum cele pomenite de voi, +BMW M3 care de fapt e un 316i sedan si alte trasnai.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
Aaa da, si BMW M3 de 116Cp care a fost dus in 170CP. 

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Probabil dupa ce o sa-i identifice cineva rabla o sa-i scrie mare pe ea cu un spray cu vopsea "Loc de parcat TIR-uri si buldozere".
Asemenea personaje nu dauneaza doar unor comunitati ai caror membri sint in majoritatea lor cu capul deasupra gitului si nu acasa in ghiveci sa faca culturism, ci si generatiilor tinere care citesc ineptiile astea si habar nu au cu ce sa maninca "the real thing" iar cind pun gheara pe un permis de conducere se trezesc pe strazi in 2fuckingfast2fuckingstupid si ne trezim cu cunoscuti/rude/vecini luati pe sus pe treceri de pietoni, sau direct de pe trotuare, sau dati cu capul de parbrize in masini conduse de asemenea ratati inconstienti.
Bag piciorul!
Asemenea personaje nu dauneaza doar unor comunitati ai caror membri sint in majoritatea lor cu capul deasupra gitului si nu acasa in ghiveci sa faca culturism, ci si generatiilor tinere care citesc ineptiile astea si habar nu au cu ce sa maninca "the real thing" iar cind pun gheara pe un permis de conducere se trezesc pe strazi in 2fuckingfast2fuckingstupid si ne trezim cu cunoscuti/rude/vecini luati pe sus pe treceri de pietoni, sau direct de pe trotuare, sau dati cu capul de parbrize in masini conduse de asemenea ratati inconstienti.
Bag piciorul!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)