Raule.....Mr_kokaa scrie:Ordy scrie:Multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit.....
Chiar nu stiam de ce chestia aia ramana aprinsa si apoi se stinge.o sa te obisnuiesti .. mai ales cind o ia computerul razna
Si eu!!!!! Si eu!!!!!!
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Ordy
Re: Si eu!!!!! Si eu!!!!!!
C4 gris iceland SX 1,6 HDI 110cp berlina 5u
- Ordy
Cum sa nu, chiar vreau sa ma intalnesc cu posesori de C4, sa mai invat si eu cate ceva despre masinuta......din pacate, as fi vrut mult de tot sa vin la intalnirea din data de 20 sept, dar voi fi plecat din localitate...poate cu alta ocazie va cunosc si eu.alexchivu scrie:si eu stau prin Rahova, Dumbrava Noua, poate ne vedem pe acolo....Ordy scrie:Mersi, pasare!![]()
Nu stiu cat voi tine masina, dar cred ca 5 ani tot va fi a mea.
M-as da la masina, dar inca nu o stapanesc atat de bine, plus ca imi este si ceva teama.O simt ca e puternica, ca are forta in ea, asta in comparatie cu un Logan 1,5 dci 65 cp pe care am facut scoala si cu care am mai luat cateva ore suplimentare.
Daca vedeti cumva prin oras, sau mai bine-zis prin Rahova un C4 cu numere rosii de Timis si semn de incepator, sa stiti ca ala-s eu!![]()
Anm vazut ceva C4 prin zona aceea.
C4 gris iceland SX 1,6 HDI 110cp berlina 5u
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
pai daca pe 20 nu ajungi .. treci pe la o spontana cu noi !Ordy scrie: Cum sa nu, chiar vreau sa ma intalnesc cu posesori de C4, sa mai invat si eu cate ceva despre masinuta......din pacate, as fi vrut mult de tot sa vin la intalnirea din data de 20 sept, dar voi fi plecat din localitate...poate cu alta ocazie va cunosc si eu.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
kokaa, iar vorbesti in dodii
Care spontana ? Care noi? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
mi am cerut scuze ca nu pot ajunge la Mc la Floreasca ! Nu eram in Bucuresti. As fi venit oricum. Incerc sa ajung si pe 20. Iar pe 21 sint sigur la intilnirea de la Constantza ! Asa ca incerc sa am ceva "activitate".pasare scrie:kokaa, iar vorbesti in dodiiCare spontana ? Care noi?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;