CUMPAR: Aparatori de noroi C4 spate
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bai dar voi ce ati facut cu ele?:) Ca eu le-am zvrlit pe sub roata de rezerva de cum am luat masina si acolo au ramas. Voua vi s-a facut foame la drum lung si le-ati bagat la ghiozdan sau ce? Sau nu le-ati primit deloc?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dimabogdan
Iaca , eu nu le-am pus deloc.Daca-i pun minunile alea, cand mai incerc sa urc de-o bordura, nu le vad bine.Cel putin asa a patit un amic de-al meu, care dupa ce ca a rupt aparatoarea, a mai rupt pe langa si plasticul care acopera pe dinauntru pasajul rotii( la un Megane Break).
Asa ca , cine le vrea pe ale mele, feel FREE to ask
!
PS: bear in mind, sunt din Constanta!
Asa ca , cine le vrea pe ale mele, feel FREE to ask
PS: bear in mind, sunt din Constanta!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
am si eu ptr coupe
sa le pun sa nu le pun .. le am de juma de an .. si nu stiu ce sa fac ..
cica nu s bune .. ca mai rau face
are cineva montate pe C4?
sa le pun sa nu le pun .. le am de juma de an .. si nu stiu ce sa fac ..
cica nu s bune .. ca mai rau face
are cineva montate pe C4?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Si mie mi se pare ca arata mai bine cu ele puse, cu ele nepuse parca lipseste ceva...
Fac bine cand e umezeala pentru cel din spatele tau si fac bine ca nu iti mai murdaresti fundul chiar asa rau.
Plus ca sansa sa iti sara pietricele care sa cauzeze zgarieturi fine ale barii spate (bine, ies la polish usor dar totusi..) e mai mica.
Cand cobori o bordura, mai bine dai cu aparatoarea in bordura decat cu muchia de jos a barii spate.
Uite, pe clubc4 gasesti multe aparatori_pe_o_bere.
Dar bara_spate_pe_o_bere nu iti da nimeni
Fac bine cand e umezeala pentru cel din spatele tau si fac bine ca nu iti mai murdaresti fundul chiar asa rau.
Plus ca sansa sa iti sara pietricele care sa cauzeze zgarieturi fine ale barii spate (bine, ies la polish usor dar totusi..) e mai mica.
Cand cobori o bordura, mai bine dai cu aparatoarea in bordura decat cu muchia de jos a barii spate.
Uite, pe clubc4 gasesti multe aparatori_pe_o_bere.
Dar bara_spate_pe_o_bere nu iti da nimeni
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
o sa tin cont de ce a spus Deese
o sa le pun si eu !
o sa le pun si eu !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Arata oribil dupa parerea mea , atat la berlina cat si la coupe (daca or exista la coupe)
Sunt pacatoase , strang noroi si tin umezeala acolo , dupa ce le-ati pus uitati-va la ele si sa vedeti cat noroi se strange in sistemul de prindere pe masina ...... cunosc persoane care au renuntat la ele ... cred ca aveau 1 kg de noroi (pamanat)
Sunt pacatoase , strang noroi si tin umezeala acolo , dupa ce le-ati pus uitati-va la ele si sa vedeti cat noroi se strange in sistemul de prindere pe masina ...... cunosc persoane care au renuntat la ele ... cred ca aveau 1 kg de noroi (pamanat)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
teapaaa... ptr ca nu se potrivescaiurica scrie:bai....nu mai poate omu sa vanda ceva....vroiam sa fac si eu un busines cu comandorsteel...si gata...DMX....luam si eu 10 mil pe ele....acum????
of.....
am fost la un amic de la ats... si mi-a dat de acolo free un set. numai ca n u se potrivesc deloc. iar ptr autobuz... trebuie sa fac comanda .
oricum... iti dau o bere, mah uratule, ca ai avut intentii bune
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- justme
- addicted
- Numar Inmatriculare: B-82-HRE
Re: CUMPAR: Aparatori de noroi C4 spate
Si eu vreau un set de aparatori noroi spate. Daca e cineva din Bucuresti si nu are nevoie de ele... sa spuna un pret. Multumesc.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...
!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
- Mihay
- Supermoderator
la urmatoarea intalnire (asta ca sa vii
)ia o surubelnita si le poti demonta pe ale mele care sunt pe masina...urm intalnire e pe 27 iulie plecare la mare ptr 1 zi
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Vreau si eu aparatorile acelea de noroi. Fostul proprietar nu le avea. Dau mai multe beri ptr cine e dispus sa imi cedeze niste aparatori noi 
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien