Pentru nevasta, un Mini Cooper
Ce masina noua v-ati cumpara acum?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
Cyclops
- Old-School
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai full full...nu stiu mie mi s-a parut ca avea dotarile de bun simt, acuma deja o clima, un pilot automat nu mai e o dotare pentru care sa zici ca masina e full.Deese scrie:Noul A4 e chiar dragut.
Cred ca si francezii cu putina straduinta ar putea sa faca o masina la fel de buna (materiale, finisaje, etc) daca ar costa cat costa A4, adica aproape dublu fata de o masina franceza echivalenta.
Marcile din grupul VAG au avantajul ca beneficiaza la comun de niste motoare excelente, pentru ca sa recunoastem, au cateva.
De exemplu 1.4 benzina turbo de 170 cai.
Bogdan, tin sa te contrazic putin, C-Crosser e 38 mii de euro in versiunea Exclusive + toate optionalele mai putin DVD si Navi). Adica e aproape full full.
Chiar am fost placut impresionat de interior, arata demential (pacat ca urasc SUVurile). Si eu tot pe ala de la Mugurel l-am vazut.
Din ce am vazut C-Crosser e mai scump decat fratele PUG 4007.
Insa pacat de bord care e la fel la toti 3 fratii, doar sigla volanului difera.
Si nici trapa nu avea
Singurul lucru care nu mi-a placut au fost plasticele la interior..subtire rau! Mi-a placut insa scaunul ala cum se rabata electric!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
A nu se intelege gresit NU as refuza nici o masina ,gratis si un Logan l-as accepta ca nu as da nici un ban pe el ....Deese scrie:DMX, sunt curios daca ai refuza un SL 63 AMG
Spuneam din punctul de vedere realist ...ce masina mi-as lua ..... 9,3 convertable care este undeva la 42.000 euro CIP (conform configuratorului ) . Si ca motorizare este diesel 1,9 180 CP (ii fac remapare si il duc la 230 CP ) , mai exista o vianta de 2,8 280 pe benzina dar nu cred ca m-ar tenta .
Sunt indragostit de saab de foarte multa vreme , si stiu ca 55.000 mii de euro (ddP) mi-as lua masina cu un "brand" mult mai bine vazut , DAR stiti cum este cand esti indragostit de ceva esti orb
P.S daca m-ar da banii afara din casa , mi-as lua toate tipurile de masini "bolizi " r8 , Amg ..tot .....e mai usor sa-mi programez ca target un saab decat sa`mi pragramez un AMG .....
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
sau mai bine un C4 Hybrid
nu renunt la robotel
daca ar fi avut inca 60 cp in plus ar f fost OK
nu renunt la robotel
daca ar fi avut inca 60 cp in plus ar f fost OK
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
as merge cu incredere pe noul C5
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Acum citeva luni vazusem un trabant wrc de vinzare, era vreo 1500EUR.Cyclops scrie:La ora actuala poftesc la orice masina a carei denumire se termina in WRC(C4 WRC, Mitzu WRC, Focus WRC, etc)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
mituc
Nu l-am vazut, stiu doar ca era de vinzare 
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
candymann
un mustang shelby, dar ala clasic. ewwwwwwwwwwwm0rpheus scrie:Vad ca toti spuneti ce masini v-ati lua. Dar Mustangul nu place nimanui ? Lasand la o parte R8-ul si Seria 6, ce am spus ca vreau eu, Mustangul e "legenda". E absolut superba!
Ultima oară modificat Vin Iun 13, 2008 11:06 pm de către candymann, modificat de 2 ori în total.
-
mituc
Depinde pentru ce o iei. Daca o iei sa te afisezi e ok. Daca o iei sa mergi zi de zi deja se impute treaba, pentru ca ori dai peste ceva de genul 4.2l V8 SOHC 210CPm0rpheus scrie:Vad ca toti spuneti ce masini v-ati lua. Dar Mustangul nu place nimanui ? Lasand la o parte R8-ul si Seria 6, ce am spus ca vreau eu, Mustangul e "legenda". E absolut superba!