Vind C4 1.6i 110CP SX berlina

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Vind C4 1.6i 110CP SX berlina

Mesaj de mituc »

Vind masina din semnatura (rablamentul atomic), o masina foarte buna de care cu greu imi vine sa ma despart :roll: dar nu are sens sa am 2.
Masina a fost achizitionata pe 4 aprilie 2006, are garantie pina pe 3 aprilie 2009 inclusiv, si in acest moment are vreo 54800km. Nivelul de dotare este C4 SX (deci berlina), motor 1.6i 110CP, noir obsidien, iar in plus fata de dotarea SX are alarma MAAT (montata ulterior in service-ul autorizat din brasov), tapiterie velour bej moara, jante de aliaj 16" si ce mai vine la promotiile astea. Singurele modificari pe care le are masina sint la becurile de faza scurta (xenon de 6000k in loc de cele stock), si ca bonus eventualul cumparator va primi si un set de jante de tabla + pneuri de iarna (rulate vreo 8k km), +benzina din rezervor (vreo 50-52l de mol evo).
Masina a fost rodata corect, s-a avut grija de ea, are carnet de service, cum spuneam este inca in garantie pina in aprilie 2009, nu are probleme de nici un fel, placutele de frina sint cele originale si la revizia facuta la 45k km erau uzate 25% (ceea ce spune enorm despre cum s-a mers cu masina), reviziile toate au fost facute la 15-16k km in loc de 20k, nu maninca ulei (de cind o am a mincat in total cam o joja de ulei, prima jumatate pina la revizia de la 20k - facuta la 16800, pina s-a asezat motorul), nu consuma mai mult decit ar trebui, nu s-a mers cu ea subturat si nici nu s-au facut excese, trage cum ar trebui (poate chiar mai tare putin), sta pe sosea cum ar trebui, nu a fost lovita puternic (decit trasnai prin parcari, un far schimbat, chestii banale de genul asta si din nefericire des intilnite), a mincat numai benzina de calitate (OMV100 vreo 45k km, MOL evo ultimile 2 plinuri, petrom99+ vreo 8-10k km, nu-mi dau seama).
Pretul este de 10k EUR si include bonusurile de mai sus (xenoanele, pneurile de iarna cu tot cu jantele de tabla, alarma, benzina cita mai ramine). Detalii/relatii suplimentare va rog prin mesaj privat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

pacat de ea ! era buna ! i a luat vaca locul !

Pret BUN BUN
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

mituc poate gresesc dar vaca ta este cumva noua mazda cx7?daca da,zi-mi si mie cand ai informatii legate de consum.ma bate gandul sa iau una cand scap de c4,insa ma sperie ce se scrie de ea in preasa....ceva gen 20% in orash.repet,scuze daca gresesc,dar motorul de 2.3 turbo la asta m-a dus cu gandul...
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
mituc

Mesaj de mituc »

Nu, eu am 3 MPS, are acelasi motor de pe cx7. Si da, CX7 ia 16-18 in bucuresti.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

hmm.. ce om... sa dea robotelu pe o vaca :shock:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

commandorsteel scrie:hmm.. ce om... sa dea robotelu pe o vaca :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
avis
Numar Inmatriculare: B 37 DOK

Re: Vind C4 1.6i 110CP SX berlina

Mesaj de avis »

Ai vandut-o? Ai avut musterii? Macar sa vina sa caste gura?
De-a Dura Lex

Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
mituc

Mesaj de mituc »

Nu am vindut-o, e inca de vinzare, la pretul afisat ne putem intelege. Masina e in stare impecabila. Scuze de intirzierea raspunsului, insa abia m-am intors din concediu.

mituc

Mesaj de mituc »

http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1030827" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
ImagineImagine
Imagine

avis
Numar Inmatriculare: B 37 DOK

Mesaj de avis »

Bafta la vanzare! Eu nu te intrebam pentru ca vreau sa o cumpar, eu te intrebam pentru ca si eu vand una, si tot ca tine am inceput la pret de la 9800 E in jos... ca nu se inghesuie nimeni... cel putin nu la mine, de aceea te intrebam daca macar te-a sunat careva sa te intrebe ceva...

Tocmai asta e ceea ce am mai zis pe forum-ul asta: este o masina cu atata personalitate incat nu o poate lua decat unul care chiar are pasiune pentru marca si modelul asta, iar aia care au o asemenea pasiune le cumpara de obicei noi.

Mai mult decat atat, o sa remarci si tu, daca nu ai remarcat deja, ca romanu' e loganist convins si daca e sa cumpere ceva la mana a doua daca nu e nemteasca tre' sa fie obligatoriu un pui de reno... de vreun fel. Sa vezi ca daca aveai Megane o vindeai ca painea calda!...

Asta e!
De-a Dura Lex

Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
mituc

Mesaj de mituc »

Ceea ce spui tu e destul de adevarat, dar e si un mic procent de oameni care nu practica culturismul (ginditul cu picioarele, pentru ca creierul e acasa in ghiveci pus cu ingrasamint, sa se faca mare), si pe aia ma bazez. Inca nu se inghesuie pentru ca abia azi am postat pe autovit (azi a fost prima zi fara ploaie in iasi dupa 2 saptamini :shock:) ++am contactat pe persoana care se ocupa de anunturi in Iasi pentru auto super market.
Sa vedem :)

anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Re:

Mesaj de anne »

sosorin scrie:mituc poate gresesc dar vaca ta este cumva noua mazda cx7?daca da,zi-mi si mie cand ai informatii legate de consum.ma bate gandul sa iau una cand scap de c4,insa ma sperie ce se scrie de ea in preasa....ceva gen 20% in orash.repet,scuze daca gresesc,dar motorul de 2.3 turbo la asta m-a dus cu gandul...
indiferent ce se spune in presa despre CX7 nu mai conteaza cand o conduci. E superba masina si trage de "rupe" :)
Consumul e raportat si la motorul pe care il are. In oras iti ia cam 15-16 (e probat ceea spun) iar pe la 240 "mananca" de te omoara la buzunar. Dar repet...MERITA sa o cumperi daca ai bani.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
candymann

Mesaj de candymann »

mituc scrie:++am contactat pe persoana care se ocupa de anunturi in Iasi pentru auto super market.
Sa vedem :)
te-ai vazt cu omul sa ti-o pozeze?
mituc

Mesaj de mituc »

candymann scrie:te-ai vazt cu omul sa ti-o pozeze?
Nu, m-am intilnit cu el doar sa-i dau banii si sa scriem textul, poza i-am trimis-o prin email.

candymann

Mesaj de candymann »

vinerea viitoare ma uit dupa ea si poate te sun. :P :lol: :lol:
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”