Mazda 6 MPS - black
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
oaspetele
Mazda 6 MPS - black
de vanzare Mazda 6 MPS, culoare neagra, 44000 km, an fabricatie 2007.
EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; TVA DEDUCTIBIL; TRACTIUNE INTEGRALA, INCA 19 LUNI GARANTIE, REVIZIE DE 45000 KM TOCMAI EFECTUATA, SISTEM AUDIO BOSE, NAVIGATIE DVD, SCAUN SOFER REGLABIL ELECTRIC, BONUS - DETECTOR DE RADAR BELTRONICS.
pretul este de 23300, negociabil. se ofera factura cu tva deductibil.
se poate discuta si despre niste "incaltari" de iarna aproape noi (5000km), RIAL pe 17 + Vredestein Xtreme.
pot fi contactat la nr de telefon 0744638677 sau prin mesaj privat.
EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; TVA DEDUCTIBIL; TRACTIUNE INTEGRALA, INCA 19 LUNI GARANTIE, REVIZIE DE 45000 KM TOCMAI EFECTUATA, SISTEM AUDIO BOSE, NAVIGATIE DVD, SCAUN SOFER REGLABIL ELECTRIC, BONUS - DETECTOR DE RADAR BELTRONICS.
pretul este de 23300, negociabil. se ofera factura cu tva deductibil.
se poate discuta si despre niste "incaltari" de iarna aproape noi (5000km), RIAL pe 17 + Vredestein Xtreme.
pot fi contactat la nr de telefon 0744638677 sau prin mesaj privat.
-
oaspetele
de noua, masina a costat aproximativ 33300 euro.
MPS-ul de fata este chiar o masina full options (uite ca se poate), deoarece pe MPS exista ca optionale doar trapa electrica si navigatia DVD.
evident, pentru cei care au posibilitatea sa-si deduca TVA-ul eu zic ca e mai mult decat ok, tinand cont ca aprox 3000 de euro sint TVA.
mai mentionez si detectorul Beltronics, aprox 200 euro de nou si faptul ca pretul este totusi, negociabil.
mersi de interes.
P.S. Se poate negocia chiar si un schimb auto, cu o masina kombi sau un van.
MPS-ul de fata este chiar o masina full options (uite ca se poate), deoarece pe MPS exista ca optionale doar trapa electrica si navigatia DVD.
evident, pentru cei care au posibilitatea sa-si deduca TVA-ul eu zic ca e mai mult decat ok, tinand cont ca aprox 3000 de euro sint TVA.
mai mentionez si detectorul Beltronics, aprox 200 euro de nou si faptul ca pretul este totusi, negociabil.
mersi de interes.
P.S. Se poate negocia chiar si un schimb auto, cu o masina kombi sau un van.
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
-
oaspetele
Re: Mazda 6 MPS - black
in continuare, de vanzare.
se pun in discutie si jante pe 17 (Rial) si cauciucuri de iarna aferente (Vredestein Wintrac xtreme: High performance winter v max 240 km/h )
putem sa le punem si pe acestea in discutie, la un pret modic.
jantele si gumele sint rulate 5000 km si au costat aproximativ 1000 euro
se pun in discutie si jante pe 17 (Rial) si cauciucuri de iarna aferente (Vredestein Wintrac xtreme: High performance winter v max 240 km/h )
-
oaspetele
in continuare.
45500 km, dupa concediu.
am reusit sa o scot la 10%, ce-i drept fara accelerari la 200 km/h.
pacat de drumurile patriei noastre, arhipline si insuficiente.
ca noutate, am primit si card-ul MES, pe baza caruia se asigura asistenta si service intre revizii in intreaga Europa, mai putin...Bulgaria, destinatia vacantei mele.
ma rog, nu ca as fi avut nevoie.
45500 km, dupa concediu.
am reusit sa o scot la 10%, ce-i drept fara accelerari la 200 km/h.
pacat de drumurile patriei noastre, arhipline si insuficiente.
ca noutate, am primit si card-ul MES, pe baza caruia se asigura asistenta si service intre revizii in intreaga Europa, mai putin...Bulgaria, destinatia vacantei mele.
ma rog, nu ca as fi avut nevoie.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cred ca e printre putinele masini de familie care-i permit lu' taticu' sa fie mai jmecher decit prevede legea dupa ce-si lasa copii la gradinita si nevasta la birou. Cine a intrat in contact cu 2.3MZR DISI Turbo stie despre ce e vorba.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
oaspetele
sper sa nu fii fost prea jmecher.
acuma am aflat ca in localitatea Cotorca, exista radar fix.
adica intre Urziceni si Buzau.
daca la dus sint sigur ca am redus in localitati, tare ma tem ca la intors mai putin.
risc sa primesc o poza de la autoritati. din fericire, pe la 220 km/h chipul din poza sper sa fii fost neclar, ca sa imi pot baga nevasta la inaintare daca e cu suspendare.
saraca.

acuma am aflat ca in localitatea Cotorca, exista radar fix.
adica intre Urziceni si Buzau.
daca la dus sint sigur ca am redus in localitati, tare ma tem ca la intors mai putin.
risc sa primesc o poza de la autoritati. din fericire, pe la 220 km/h chipul din poza sper sa fii fost neclar, ca sa imi pot baga nevasta la inaintare daca e cu suspendare.
saraca.
- Mihay
- Supermoderator
eu sunt din buzau ala e de aprox 1 luna si ceva si prima oara nu l-am vazut asta acum 1 luna si deocamdata nimic.tot in ialomita mai au un radar pe un trpied in genul alora de aparate foto pe care multi il iau in bot.
-
oaspetele
oaspetele scrie:in continuare, de vanzare.
hai sa impulsionam un pic : in pretul de 23000 euro cu factura intra si rotile si jantele de iarna (Vredestein + Rial pe 17)
de retinut, TVA deductibil. masina inca in garantie un an juma.
-
oaspetele
de actualitate.