Am vorbit cu firma Premium Brands, importatorii K&N, astept sa-mi spuna ce pret si cand pot aduce.
Vineri tipul de la importuri era la nus'ce curs de vanzari, mai incerc luni.
PS: filtrul e OK ca dimensiuni, am masurat unu normal
Am vorbit astazi cu reprezentantul firmei si mi-a zis ca ei maine trimit comanda la K&N. Asta inseamna ca cine vrea in primul lot trebuie sa spuna astazi. A ramas ca-mi va comunica pretul si eu ii voi spune pana maine cati suntem care vrem. Va spun imediat cand aflu ceva.
Filtrul de aer sport nu iti da un + de putere. Mai mult lasa motorul sa respire mai bine si creste ceva mai bine in ture.
Si nu o sa ti se stranga mai multa mizerie, decat daca ai de gand sa circuli cu ea prin camp sau pe drumuri de tara.
La C4 e destul de complicat de scos filtrul, tre' sa desfaci cutia aia de dupa gura de admisie.
Filtrul sport nu-ti da putere in plus, intre 0 si 4-5 la cei 110 pe care-i avem deja. E cam ca diferenta dintre cum merge masina vara si cum smunceste si rupe tot iarna. Creste mult mai usor in ture pentru ca ii fine aer de aceeasi calitate insa ii vine mai usor si mai mult. Cu alte cuvinte puterea maxima si cuplul maxim nu cresc si nici nu se modifica turatiile la care sint ele disponibile, insa de exemplu la 4000rpm in loc de vreo 80CP motorul o sa scoata vreo 90.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Pretul este de 71E cu tva, adica in jur de 260ron.
Domnul cu care am vorbit a zis ca ne asteapta cu comanda pana maine dimineata, sa-i spunem cate vrem si dupa sa trecem sa lasam un avans.
Magazinul se afla pe Bl.1 Mai (Ion Mihalache), aproape de intersectia cu Turda, intr-o reprezentanta de ceva masini de teren, Ssang Yong parca, nu mai stiu exact.
Eu personal vreau unul, pot sa-i spun sa faca comanda de n bucati, dar cu avansul ...
Nu stiu cum e la benzina dar la diesel mai bine te impusti decat sa schimbi filtrul.
Trebuie sa scoti intai stergatoarele, capacele de sub ele, chestiile alea in care se scurge apa, cateva bidoane de la cateva lichide si debia dupa aia ai acces la cutia de la filtru de aer.
La diesel filtrul este situat exact in spatele motorului.
La Augsburg n-am incercat, pana acu 2 saptamani nici nu exista filtrul, oricum am zis sa ma duc la importator direct ( astia apar pe site-ul K&N )
Nu stiu exact cat e avansul, de obicei max 50%
La benzina spatiul e un pic mai aerisit, eu cred ca daca desfaci cele 2 suruburi de la cutia cu lichidul de servo frana, surubul de la colierul de la admisie si cel care tine carcasa prinsa, iese carcasa si se schimba filtrul
Maine oricum il sun si-i cer pentru mine, cine vrea poate sa astepte pana vine si il montez ca sa se hotarasca. La mine acum este montat unul "universal" luat din targ, cu tubulatura de cauciuc, si nu-mi convine ca iarna trebuie sa-l izolez de aerul prea rece si vara de aerul prea cald, pe cand cu asta de carcasa nu mai e chiar asa.