02.01.2011 (90.781 km):
De sarbatori am parcurs 1.258 km, 95 % extraurbani, cu un consum de 4.8 l/100 km. Mers normal-preventiv de iarna.
Regulatorul nu mi-a mai facut figuri, iar butonul de la maneta de stergatori si-a revenit dupa ce schimbam modul de afisare a calculatorului de bord lovind acel buton cu virful degetului.
Toata saptamina asta a plouat sau a fost frig. Saptamina viitoare avind de mers cu masina a trebuit sa cobor azi pe ninsoare sa imi pun clipsurile la telescoape. Mai nasol a fost de curatat tija amortizorului care era plina de pamint. Am ighetat un pic si m-am murdarit ca un purcelus.
Daca e cineva interesat codul de piesa e: 699259 si il puteti comanda din reteaua PSA. La Citroen azi costa 3.20 lei/bucata.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Sa ma duc 3 km pina la o spalatorie, sa se uite ala urit la mine sau sa astepte sa ii dau 5 lei, sa imi pun clipsul acolo un un mini FAIL. Asa in parcare cu un recipient cu pulverizator si spirt inauntru imediat s-a dus mizeria, deci un mici WIN. Fiecare cum vede lucrurile.
18.03.2011 (92.005 km):
Am trecut iar la cauciucurile de vara. De cind am asteptat gaura asta in program sa le montez, sa am si eu putina aderenta in plus. Sint net superioare celor de iarna.
Simt ca o iau razna cu reparatorii astia de 2 bani. Aveam si eu o vulcanizare in Turda si aia a luat foc. Acum cautind sa imi schimb pneruile in alta parte am gasit numai ciupalaci. Habar nu aveau de schimbat roti ca lumea, ce sa am pretentia sa imi repar ceva mai complex la masina prin zona. Imi ridicase spatele de punte, vroia sa stringa rotile cu cheia pneumatica de nu am putut-o destringe cu mina (l-am pus imediat sa le slabeasca iar si sa le stringa manual cu cheia), urla sefu' la angajat zici ca era reclamele cu Dorel, de kk ce sa mai. Voi face pe dracu in patru sa imi iau 4 jenti sa scap de asa ceva.
Probleme intilnite la masina de la ultima postare ... nu prea imi trece prin cap, tind sa cred ca nimic sau ceva nesemnificativ din moment ce nu imi amintesc.
Examinind atent pneurile de iarna am constatat ca imi sint uzate neuniform pe fata; diferenta de sub 1 mm pe interior fata de exterior. Jocurile elementelor de directie si suspensie le-am verificat nu foarte minutios si nu am probleme. O sa mai reverific miine daca nu ploua. Dar eu suspectez reglaj nu tocmai ideal facut anul trecut.